Татит супер си, майките от нашият квартал сме в опит да намерим място за детска площатка от общината, че сега ходим в съседният на 15 минути път.
И при нас като при Барби слагахме 2 Синфлорикса на 8 и 9 месеца. N3ni вземи да се разправяш в педиатърката, няма нужда да плащаш 160 лева за ваксина. То и без това държавата много се грижи за нашите деца , нямам думи
. За слагането в устата и при Никола всичко е там. Вчера бях купила чери домати и бяха в един плик на земята в кухнята. Никола си ги извадил от плика, отворил кутията и като хапе един домат а той като тече по блуза и панталон не е истина. Никога не съм слагала Никола в проходилка, имаме бънджи на което стои сутрин около 20 минути докато ние с баща му минем през банята. Иначе играчки бол, но най-вече играе с черпаци , купи, вади кърпите от шкафа, тави. Кошчето за боклук е хит., проблема е ,че е закачено в шкафа под мивката и става страшно ,като не му давам да отваря този шкаф.
Татоки
всичко ще се оправи. За подържането: Ходя на фризьор и кола всеки месец. Така и родих с прическа и маникюр, бях си ги направила за нова година. Даже не ми изтриха лака в болницата, като ме видяха колко съм красива
Проблема ми е , че имам два панталона, два чифта дънки и пет блузи и на работа въртя едни и същи дрехи. Ама нали чакам да отслабна , има още едни 6 кг. кога ще ги сваля просто незнам Желая хубав ден на всички

Имам чувството, че като живеех в чужбина по-често се виждах с близките.

ако всички бяха като теб, щяхме да живеем в друг свят. И на мен много пъти ми идва да направя нещо такова, но Кристинка не стои и за 2мин ако спрем някъде. А като видя разни майки и не само, дето хвърлят безразборно фасове и боклуци направо откачам
.
. Та половин час му обяснявах, че си е съвсем наред, просто не може всички да са еднакви в развитието си, ще проходи, няма къде да иде.

добре, че е мъжа ми да помага, че не знам как ще се справя
А като му готвя нищо не яде.