В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 164
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Препоръчвам торти от Сладък рай. Аз бях голям привърженик на Неделята, що торти съм поръчала и излапала, докато не установих колко лошо качество са тези торти реално и че не се правят изобщо в Пловдив, фирмата все пак е франчайз. А това е продукт с минимален срок на годност, който особено за деца трябва да се спазва. Сладък рай има на долната главна от едната страна на халите, както и самото производство в Тракия, но трудно ще обясня къде точно.   bouquet

# 166
  • Пловдив
Препоръчвам торти от Сладък рай. Аз бях голям привърженик на Неделята, що торти съм поръчала и излапала, докато не установих колко лошо качество са тези торти реално и че не се правят изобщо в Пловдив, фирмата все пак е франчайз. А това е продукт с минимален срок на годност, който особено за деца трябва да се спазва. Сладък рай има на долната главна от едната страна на халите, както и самото производство в Тракия, но трудно ще обясня къде точно.   bouquet

Сладък Рай в Тракия са в блок 104-а - пада се срещу гара Тракия Wink

# 167
а и ние живеем в тракия близо до LIDL.то ще излезе до нас ама като незнае човек Grinning

# 168
пепи искам да попитам нещо,разгледах тази страница с тортите и много ми хареса,къде ги правят,как да се свържа

# 169
да не ги правиш ти?

# 170
  • Пловдив
мисля, че точно тя ги прави, пише :Моите торти под тях   chef,
БРАВО!
А сега кажи може ли да ти поръчваме или са само за лично удоволствие

едит: видях, че може и да поръчваме   bouquet

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 11:32 от Josefin

# 171
  • Пловдив
Момичета, аз правя тортите, които са в подписа ми. При желание да поръчате ме търсете или на ЛС или на скайпа в сайта. Само да ви предупредя, че не издавам сертификат Sad

И благодаря за милите думи  Hug

# 172
Уникални са като му дойде времето май ве4е знам от къде да си поръ4вам тортичката....
Как сте момичета,ходите ли на разходки с бебоците?
То сега времето е малко студеничко но въпреки това ние не изпускаме ден....

# 173
Момичета извинете ме ,но имам спешно питане:къде в Пловдив има обществена пералня?

# 174
  • Plovdiv
Страхотни торти.Скоро ще празнуваме първия рожден ден и ще ти пиша  Heart Eyes

# 175
Опааа точно тази тема търсих .. урааа : ))))
Момичета аз съм сравнително нова в бг мама и всичко в началото ми беше странно и ми се струваше сложно,малко по малко разбирам за екстрите в сайта  Laughing ... та по този повод разбрах,че има и теми по градове.СУПЕЕЕРРР  Hug
Казвам се Паолина на 23г. от Пловдив съм.В момента съм бременна с първото ми детенце и това беше повода да открия света на бг мама.В началото само четях,после пишех по малко,а вече юнската тема 2011 не ми стига,така че се присъдинявам към вас.  Simple Smile
Лека вечер на всички.

# 176
  • Plovdiv
Добре дошла  Hug  предстой ти най-хубавото в живота- да гушкаш бебчо.Лека бременност и леко раждане Heart Eyes

# 177
Добре дошла, Пао! И аз минах през тези етапи на търсене на теми Laughing
Лека бременност и прекрасно бебче на финала!

# 178
  • Пловдив
и от мен едно "добре дошла" Simple Smile

edit: има ли някоя мама, навита за разходки из Тракия, че сама с количката не ми се обикаля...

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 12:21 от sweet_maniche

# 179
Благодаря ви мамчета за посрещането  Hug
Ще ви следя от близо вече  Naughty  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт