Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 369
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден на Не съм!

Хейли, честита годишнина!

Ноел, аз пиех фрутилакс заради моя запек, но се отразяваше на Евето и спях да го пия. Аз ти препоръчвам да говориш с педиатъра на Еви.

Ние ходим в две заведения където има голяма отделна зала за непушачи, едното е Кривото в Ст. град, а другото е Виктория в Арена, но и двете няма да са удобни на всички.

# 181
*Noel* и ние сме така мила дори и термометъра не помага. Аз пих Дуфалак но върху нея нямаше ефект и се виждам в чудо само пръцка милото и нищо. Днес сутринта звъннах за пореден път на педи и тя ми каза да дам на Стела Дуфалак сироп  5 мл. еднократно и сега чакам резултата,макар че малко го повърна но се надявам да е останало и в коремчето й.

# 182
Добро утро и от мен, успях да приспя малчо , дано поспи повечко, поне докато понапиша някой ред.
Не съм, честито РД! МНого здраве и късмет и все по-неревящо бебе Mr. Green
Честити ни месечинки, да слушкат , да папкат и редовно да пълнят памперсите.
Хейли, честита годишнина, много да се обичате и да си се радвате един на друг!
Пускам няколко снимки от питата ни, ние черпихме с руло, а не с торта.
http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/legeo.481865.21518581 Тук има една фирма, в която правят НЕВЕРОЯТНИ торти и рула...ще стана сто киля, както напоследък все има от тях вкъщи Crazy
Аз все още не съм замислила украсяване за Кледа, предишни години, като бях на работа все оставях за по-нататък тези дейности, ама сега...май ои аз ще почвам.

# 183
Момичета да ви почерпя - моята девойка днес става на два месеца! newsm38  cook  Gift  party002
Честитио и на другите бебоци на тази дата!

Ноел- и аз мисля че е добре да говориш с педи, при нас тя ни препоръча сиропче и след като и го дадох се изходи след 3 часа вие само на кърма ли сте? 4 дни са доста  newsm78

:Лек ден от нас Hug

# 184
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Мерси, момичета! Ето и почерпката:

# 185
Ох забравих

Честит Рожден Ден на Не съм!! Hug и Честитиа годишнина на хейли

# 186
  • Асеновград
Здравейте!
Нямам време да ви изчета, както и да пиша много.
Честит празника на празнуващите!  newsm51
КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ:
Отново бях в болница и останах с орган по-малко - извадиха ми жлъчката! Не ми се пише за това. (2операции за по-малко от 2 месеца) Cry. За щастие не отбих Веселина! В болницата бях на антибиотици и други неизвестни за мен медикаменти. Цедях и изхвърлях кърмата, а бебка след като свърши замразената кърма мина на АМ. На 3тия ден от как съм си вкъщи кърмя (и дохранвам), но зърното на дясната ми гърда се разрани ужасно - пуска кръв Cry. Спрях да храня бебка от там (тя повърна няколко пъти кръв) и сега се цедя отново ... оф- докогаааа!!!! Мажа с ланселох, но не намирам облекчение! А това цедене вече ме изморява и изнервя! Кажете какво да направя?
А за запека на бебка - някой по-нагоре беше питал - дадохме и' еднократно 5мл Лактулоза. И аз не въднъж съм помагала с термометърчето, но знам, че не трябва да се прекалява!

# 187
Здравейте, ние пак имахме безсънна нощ и сега се продължава. Бяхме до педи да видим дали и няма нещо.И нищооо. Дадени едтерокид заедно с биогая за коликите и така.....Нямат край тези колики,а на всичкото отгоре и се засилват Cry ooooh! Направо съм скапана Tired Отивам да хапна,че вече умирам от глад. Хубав ден Hug

# 188
Зеленоочка, според мен изобщо не трябва да се притесняваш за зайко. Ние сме с куче и то доста голямо и педиатърката ни каза, че няма проблем да си живеят заедно, само като почне да го пипа девойката, да я научим да си мие ръцете. А все пак кучето излиза навън и се въргаля къде ли не, за разлика от зайо. Единствено за задушаването, знам, че има случаи с котки, които лягат върху бебето и стават бели, но може просто да не ги оставяте без надзор двамата Simple Smile Иначе и на нас ни пилиха на главите за кучето как можело, ами ей така - може. Да не говорим, че от кучешката ни компания доста хора имат бебета и нямат никакви проблеми.

# 189
Здравейте, милички! Няколко дена да ви изпусне човек от очи и нямате изчитане  Laughing
Честит рожден ден Не съм - да си все така позитивна, много щастлива, обичана и да кипиш от здраве   Hug
hailie - честита годишнина - да сте все така щастливи, много топлина и споделеност да има в отношенията ви  Hug
Честити месечинки на малките сладурчета   bouquet
Много красиви торти и още по-красиви бебчета видях по снимките
tiya - моята педиатърка също ми каза, че е хубаво ако нощното кърмене го махнем, но аз не настоявам. Получава се така, че малката сама пропуска хранения няколко пъти, но когато не й стига храната - си се буди.
Бърди, а защо не ползваш асансьора на метрото?
Lady - дано Ники оздравее по-бързо  Hug
еmi - дано неволите ти вече са зад гърба ти  Hug
Зеленоочка - ти най-добре можеш да си прецениш за заека познавайки темперамента му, аз проблем не виждам  Wink. Моя приятелка си отгледа 2-те деца в компанията на мъжки сиамски котарак и нито един път не се е стигало да инциденти, въпреки, че сиамките ги водят доста своенравни. Котаракът спеше в краката на бебоците, пазеше ги, както твоя клепоушко  Laughing
Maris - извинявай, че влязох в ролята на изкусителя  Rolling Eyes, надявам се че са ти харесали  Hug
Иначе ние сме добре, но явно бебешорка си увеличава количеството на храната, защото от няколко дни се храним на час-час и половина и нямам време за почти нищо друго.
Много усмивки и добро настроение на всички  Hug

# 190
  • София
Хейли, честита годишнина мила! Пожелавам ви щастие, спокойствие, топлина и прекрасни мигове с малкото ви съкровище   bouquet
Не съм, честит рожден ден   bouquet
Честити месечинки на всички порастнали бебенца  baby_neutral
Наденце, идеята ти е страхотна! Но аз си мисля че позакъсняхме за Борисовата градина. Студено е вече и се целим в слънцето ден за ден, както стане. Трябва да сме много сигурни кога ще е топличко и приятно и тогава да организираме среща. Аз предпочитам да съм по-близо до у нас в случай на леден вятър или внезапен дъжд (не че днес успях да отида на срещата, която беше съвсем до блока ми  Embarassed  Embarassed  Embarassed)
Орхидейка е дала готина идея за “Виктория“ в Арена - близо до метростанция Вардар е и ще е удобно  Party
Ноел, аз бих звъннала на педиатърката веднага.

На мен още не ми е коледно, макар че започнах да си мисля за коледни сладки, пенетоне, коледно пънче и т.н. Сигурно защото времето още не е зимно. Следващият понеделник синът ми има РД и чак след това ще се развихри коледното настроение  Mr. Green Миналата Коледа бях във вихъра си, а сега съм само на бебешка вълна  hahaha

Ние не спахме тази нощ - сигурно защото вчера се похвалих че спинка по цяла нощ детето  newsm78 Чакам я да се събуди и да папка  и ще си лягам пак с нея да наваксам  Tired

# 191
  • София
Смехи, коя метростанция има асансьор?

# 192
  • София
Честит рожден ден на Не съм. Честита годишнина на Хейли.

Зеленоочка - нямаме животни в нас, но имахме съседи в Стара Загора с 2 котки. Когато се роди дъщеря им /сега вече е на 23 год/ спеше на легло в хола денем /живееха в гарсониера/. Котката се беше окотила и малките бяха и те на леглото, на е ръка разстояние от бебето. Не са имали никакви проблеми.

Гледам обсъждате срещичка. Много ми се иска да се присъединим, но няма начин. Не шофирам, а в градския транспорт не ми се качва количка. Е, за метрото става, но в нашия автобус...не ми се иска.

Аз онзи ден си гледах движението по сметката. Имам изплатен болничен/предполагам че е за септември, макара че го получавам чак сега/ от едната фирма, но от другата нищо. Пари вас на време ли се изплащат? Днес счетоводителката от университета ми се обади да пита дали ще й донеса последния болничен до края на месеца или чак другия ще го пускала. Ами другия месец ще е. И ако след нова година получа нещо пак добре. То утре трябва да звънна да питам дали личната лекарка на Георги ще ми го издаде, или педиатърката му.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 13:23 от irinopolis

# 193
 Здравейте мамита Simple Smile Нямам никакво време да пиша, чета ви колкото ми е възможно и сега се включвам единствено да дам съвет и дано да помогна. Ноел мила и ние бяхме така - 4 дена без ако Sad Ужасно се бях притеснила и звъняхме на който се сетя за съвет. Пробвахме какви ли не методи - то не беше термометър, мушкато.. Единствено помогна сапунче в дупето. Режеш тънка линийка от сух сапун около сантиметър и половина, два дълга и пъхаш в дупе. След 15 мин вече имаш резултат. Ние вече 2 пъти ги правихме това, защото малкия Марио наистина много се измъчи, но запека ни е налице,а това му помага да се облекчи.
Бебо днес прави месец и ви черпя виртуално за негово здраве. Надявам се скоро да мога пак да се включа Simple Smile
Послушни бебенца ви желая Simple Smile

# 194
  • Бургас
Честит рожден ден на Не съм  nbirthday

hailie - честита годишнина   bouquet

Честити месечинки на малките бонбони  

Кат, мила и аз с този безспирен плач едвам издържам, досега се разхождах с кенгуруто вкъщи и малкия заспа, така че защо не пробваш и ти, може да подейства и на вас. Хем си свърших и малко домакинска работа, че иначе като е на ръце нищо не мога да направя.

Лейди, бързо оздравяване на Ники !

Еми, дано се наредят и при вас нещата, много неприятно , че ти се е наложила операция  Hug

Зеленоочка, ако Зуки е спокоен и не се навира при Ванката, аз не бих го махнала. Ние имахме персийска котка , но в последствие като забременях отново с Александър я махнахме , защото беше доста любопитна и много се вреше при дъщеря ни и решихме, че ще и намерим други стопани , колкото и мъчно да ми беше.

Марис, ама много е красива тази твоя щерка  Heart Eyes
Голяма слабост са ми момиченцата, едни розови бузанки и като им сложите роклички и ги накиприте са страхотни  Simple Smile

Ноел, нашия и той нещо по  - рядко взе да ака, но пък и от доктор знам, че за кърмените бебета не е притеснително , можело и по веднъж на седмица, но определено гледам , че се напъва и не му е комфортно.

Хайде, лек ден и кротки бебенца  Wink Аз отивам малко да го изведа на разходка!

Общи условия

Активация на акаунт