Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 392
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Мишана,мога да ти препоръчам др.Алексиев от ортопедията в Горна Баня както и Димитров от клиниката на мазнейкова!

Памперс използвам белия на Памперс 2 ка и съм много доволна със сина ми също използвах Памперс и пак бях доволна!

# 466
  • Sofia
За захранването и аз започнах предния път със зеленчуково пюре и едва след като опита от всички предлагани в България зеленчуци дадох плодовете...

Ние сме с белите на Памперс /номер 3/ и съм доволна. До сега не са ми пропускали...

# 467
Не знам до дупе ли е, до количество ли е  Crazy, но аз също слагах до преди седмица белите Памперс (размер 3) и нямаше случай поне веднъж на ден да не е оакан целия или да е мокър. Смених ги с Памперс Актив и засега няма пробойни.

# 468
И аз не съм доволна от Памперс, и сега си купих Пуфис, да видим.....

# 469
Димяни, аз се бях нагласила да идваме на срещата, но от вчера Еви плаче и денем и нощем  Rolling Eyes и ако и тази нощ не спя няма да имам сили да дойда, за това направо не ме бройте.

Аз си мисля, че вече нямаме колики, стой будна по 4-6 часа усмихва се гука, после минава на фаза ритане и махане с ръчички и крачета и като й писне започва да мрънкане преминаващо в ужасен рев  Confused.

Разликата между Вигантол и Деавит ми я обясни една аптекарка, каза че Деавит-а е комбинация между витамин Д и А и тази комбинация не била никак добра за толкова малки бебчета, спомена да давам максимум по 1 капка на ден, а аз давам през ден.

Лека вечер  Simple Smile!

# 470
  • София
Първо да кажа за срещата!
Смело я отлагам защото желаещи има ама само ние си Люлинчанки и Писето и просто няма смисъл!
Надето чака да и звънна,че тя ме помоли да питам колко човека ще се съберем за да види  дали има смисъл но се оказа,че поне на този етап няма! Люлинчанки можем да се съберем винаги!

Явно памперс са и до дупе Simple Smile

Сина ми ьзахраних на близо 5 мес с плодово заради запек,а сега не знам кога ще е и с какво Simple Smile зеленчук вероятно но ще е на коригирана възраст около 5ия и 6 ия месец Grinning

# 471
  • Стара Загора
Педиатърът ми каза, че препоръчва захранването да става към 6-ти месец, така мисля и да направя.(Ако не реша покрай вас нещо друго Laughing Hug)
На Веско давам по 1 капка Деавит.

# 472
   И аз да се разпиша набързо. Имаме гости от БГ и малко поспиваме. И бебка сякаш повече слуша тези дни пу пу. Мъж ми си отива обаче за една седмица в БГ и от сега ми е страшно, една приятелка ще идва да не съм сама. Да ви попитам на погачата каква питка слагахте, че тука ровя из нета и пише сладка пита  ooooh! Аз солена не мога да направя, те къде ме засилиха... Памперсите на Памперс преди много ми пропускаха, сега понеже имам още един голям пакет пак ги почнах и са перфектни  Shocked Та май ще купувам по два вида и зависимост от килцата на малката ще ги сменям.
   Този Деавид тъкмо и аз го поръчах и сега ме замислихте. В Англия изобщо не дават витамин Д, те понеже много слънце имат... Пък като ги гледам добре  са си развити и нищо им няма, аз мисля през 3 дена да давам.

# 473
  • Сливен
здравейте и от мен

честити месечинки на всички бебчета от тази седмица,да слушат и да хапват,да са много здравички
и моя сладур често връща,понякога по-малко,понякога повече,отдавам го на това че не винаги се уригва и гълта доста лакомо,даже се задавя.
всички бебчета са разкошни да са ни живи и здрави
режим и ние нямаме,снощи заспа около 22 часа и се събуди към 4 и 15,но след това хапва на 2 часа че и на по-малко
момичета и вашите ноктенца ли растат бързо
ние си режем ноктите,лекичко ги пилим и след два дни пак така и пак надрани  Thinking
момичета след банята бебчетата ви заспиват ли веднага
нашия малчуган го къпя около 20 часа в зависимост кога е хапнал,правим гимнастика,мажем се с олио и го слагам в кошарата а той си стои буден около час и половина два  Whistling
и ние бяхме на консултация,вече сме 5.200 и 57 см или 1.400кг и 4 см повече от изписването
биха ни ваксината и много плакахме чак се стресна от гласа на лекарката
ние още нямаме корички на главичката
оп оставям че малкия вика
лека и спокойна вечер

# 474
Мириамс, ноктите ги режа на 2 седмици. Но ние не се дерем пу-пу! Имахме само една лека драскотина и 2 малки точки.  А за къпането - изобщо не заспива веднага. в 20ч се къпем, до към 20:20(толкова му е търпението), след това се мажем, малко масажче, той вече трепери, обличаме се, после се храним и много често след това будува. Тази вечер след банята малко си побъбри, хапна и заспа Simple Smile

Момичета, ние днес взехме деавит, каза ми док 2капки, ама много ме замисляте дали да го давам. Също някой ми каза, че не трябвало да се спира??? Май колкото хора, толкова мнения. ooooh!

# 475
  • Сливен
хайли на нас ни казаха по една капка деавит сутрин на гладно,с големия пак деавит давах ,но не помня по колко,сега е такъв голям мъж
направо не знам,наистина има толкова много мнения за всичко,най-добре всеки да решава сам какво е най-добро за детето му,не винаги докторите са прави но в повечето случаи знаят .за това са там,ако трябваше ние да решаваме всичко нямаше да има педиатри  Thinking

# 476
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тук се препоръчва даването на вит. Д по 5 капки. Обаче, имам проблем с Мила, плюе го. Утре ще опитам да го давам смесен с кърмата, защото досега и капах в устичката директно. Нищо, освен кърма не признава това дете  Crazy
Също така, преди заспиваше сама, сега последната седмица все иска на ръце да заспива, гледам да не я свиквам, ще видим. Сега е нахранена и сменена и си е в леглото, но я чувам на бебефона, че не спи а мрънкоти се върти  Tired Tired

Йована захраних на 6 месеца с варен картоф, не и хареса определено, даже и сега не бича картофи  Crazy Захранвах постепенно и до към годинка и два три месеца, когато я пуснах на градина, бях въвела основните групи.  Peace С прясно краве мляко я захраниха в градината  Laughing
За памперсите- минахме на тройка, на Либеро си ползвам, както с Йована. Не са толкова по- дебели от другите, но за сметка на това са супер, пропуски има само след дълга нощ от препълване  Peace

Взеха си измъчената торта днес, хареса я човека на вид, утре ще ми каже на вкус как е, та мога да си отдъхна  Mr. Green

Колата дето я поправях последно успях да я продам вчера на добра цена, така поне няма да гладуваме един два месеца.  Party

# 477
Добро утроооо!
Днес ви посрещам аз, с бебе на ръце.Помните  ли времето, когато бременни сутрин си пускахме Ето една такава днес от мен
http://www.public-republic.com/wp-content/uploads/2007/09/cappuccino.jpg

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 06:55 от legeo

# 478
Добро утро момичета. Влизам да ви почерпя за именния ден на малката Стела. Ето я и нея  Grinning .

Църквата почита Св. Стилиян Детепазител
На този 26 ноември, Православната църквата почита паметта на Св. Стилиян Пафлагонийски - наречен още Детепазител.
Народната вяра представя светеца като покровител на децата и особено на кърмачетата. Според народната вяра през целия ден не се работи нищо в къщи, за да не боледуват децата.

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 08:07 от milenaj

# 479
Здравейте милички,аз малко нямах комп 2 дни,та бях така  Crazy

Честити месечинки,на всички ,които съм пропуснала  Hug  bouquet

Честит имен ден на Кат и малката Стела!

Ние вчера бяхме на консултация,нашата малка буба е качила 1030 грама за 1 месец и вече е 5800 и 3 см,което значи 59 см Simple Smile  Crazy лекарката беше много доволна.Сложиха ни и 2те ваксинки,които понесохме повече от спокойно,нямаше грам проблем,но пропуснахме къпането!Дадох и превантивно 2 мл Нурофен(за деца),така ме посъветва лекарката.

За деавита,аз имам ,тук в нашата аптека продават,но доколкото знам в него има витамин А,който се счита за силен алерген(затова ги водят канцерогенни) и не се препоръчва дългата им употреба.Не съм дала досега нито капчица,пък всичко ни е наред.Аз малко се забавих с прегледа при ортопеда не за друго,а защото предния път си загубих направлението и трябваше да чакам досега да ми дадат ново,не мисля да ходя на частно,а и докато се доредя за Драганов,моята мома ще проходи  Mr. Green

Ехх,пак не успяхме да се съберем  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт