Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 392
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Подкрепям Milla Elaine и bob4eto. 6-ти месец е много рано за месо. Аз тогава тепърва ще започна да захранвам. За сокчета и дума не може да става, камо ли пък от сега.
Освен това, момичета, карайте бавно със захранването. Имам приятелка, която чинно чака до 6-ти месец, за да захрани и после като се почна едно лудо захранване - за няма и месец беше въвела всичко - зеленчукови, плодови пюрета, каши, глутен, месо и какво ли не. Детето е с куп алергии. Карайте бавно и спокойно, цял живот ще яде обща храна. Подгответе му стомахчето за това. До 6-ти месец кърмата му е напълно достатъчна. Виж, ако е на АМ може и по-рано да се започне захранването, но според мен не по-рано от 4-ти месец. Ако е на кърма, обаче, до 6 м. му е напълно достатъчно.

Момичета, вчера някоя от вас да е пазарувала в Кауфланд? Засякох се с октомврийска мама пред щанда за месо. Много ми е любопитно дали е някоя от нас.
Май спомена, че е родила на 19.10. /не съм сигурна/. По списъка от 1-ва стр. на 19-ти са само 2 мами- Daila777 и Tsvelichkova.

# 496
Честит имен ден на малката Стели, голяма сладуранка е  Heart Eyes! Честито и на всички с поводи днес!

Мила, както беше казала Калинчето, това са периоди, уж се успокояват за няколко дни(седмици) и после пак рев  Rolling Eyes и ние сме така. След два дни рев, сега ми е като ангелче, става гука и се усмихва, папка и после заспива пак  Grinning.

За захранването да кажа и аз какво знам, казват първо зеленчукови пюренца и после сокове, че ако опитат първо сладките сокчета се мусели на зеленчуковите пюренца  Wink.

Момичета, днес има един детски магазин с 25% намаление на всички стоки и мисля да го посетя само да си дойде тате, но ми е неудобно да пиша да не се счете за реклама??? Thinking Я кажете тези които пишете от по-дълго време дали може да се споменава?

# 497
Здравейте Wink Днес пак сме в криза с коликите ooooh! То е едно напъване от там следва едно повръщане от това,че се напъва и РЕВВВВВВВВВВВВВ ooooh! И времето е много гадно не е хич за излизане с тая мъгла,но по-късно ако се пооправи сме навън. Crossing Arms Оплаках ви се,а сега отивам да успокоявам малката и дано млъкне,че да мога да поуча малко. За захранването си мисля,ако си имам кърма от 6 месец,ако случайно започне да не и стига може и по-рано. Хубав и спокоен ден! Hug

# 498
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Димяни, благодаря за препоръките!  Hug Този Алексиев работи ли със Здравната каса, защото ме интересува дали мога да си използвам вече издаденото направление? Rolling Eyes  Все пак едно нещо да ни даде ЗК , как да го пропуснеш  Crossing Arms

# 499
  • Русе
Здравейте момичета на нас днес май ще ни се размине излизането студеничко ми се вижда
За Деавита и аз давам по 1 капка на ден но се замислям днес дали да продължа
Честит имен ден на малката Стела
Честит рожден ден на майката на Пашик
Имам въпрос   аз съм със секцио кога мога да слагам вече колан за стягане на корема

# 500
Честит имен ден на Стела - да расте щастливо и здраво момиче за радост на семейството си   bouquet
pashic - да ти е честита твоята рожденичка   bouquet
skorpion4eto - честито дипломиране   bouquet

Аз днес съм от отбора на недоспалите. Малката цяла нощ се превива, мрънка, проплаква... Много ми е тъжно за нея, че не може да се наспи миличкото и че я боли така, но освен да се гушкаме по-често, друго не мога да направя  Confused И от сутринта е много неспокойна - придремва за 15 мин и се буди. Ще видим дали ще успея да наготвя...
Иначе, когато е спокойна е толкова лъчезарна  Heart Eyes Заиграва се, вярно все още несъзнателно, с играчката на количката, много й се радва - http://oktomvri2010.snimka.bg/family/mama-smehorana.487768.21535073
hailie - я не си ги пускай такива мухи в главата  Naughty, че всичко се контролира от нея. Имаш толкова много кърма, така че притесненията ти са неоснователни  Hug
bob4enka - браво, че си успяла да продадеш колата. А тортата е невероятна! Златни ръце имаш, момиче!
Maris - къде се губиш?

# 501
Бобче, може и да имаш право, както и всички, писали за месото. Иначе съм решила като дойде момента, да му купувам готови пюренца, вносни!, защото иначе няма как. На тези от пазарите и магазините - зеленчуци, месо, хич им нямам доверие.

Мама Смехорана, Hug Hug знам, че е така и именно заради това, че нещо ми е много стресирано, свекървата мнооогоо ме ядосва с тъпи изречения Twisted Evil , дето много навътре ги приемам. Знам, че не трябва, но много ме е яд #Cussing out . И хем не идва. Малиии, ако идваше сигурно вече щях да съм избягала #Crazy Бебка е прекрасна! Heart Eyes

Скорпионче, честито, миличка! Много се радвам! smile3525

Пашик, да ти е живо и здраво мамчето! И много да се разбирате!

Орхидейке, мисля че тук можеш да кажеш ВСИЧКО, което ти е на сърце Wink

Ние ще излезем малко, да си взема нещо сладичкоо. Умирам за шоколад!

# 502
Скорпионче, браво!Хайде сега и една също толкова успешна кариера!
Шоколааааад!!!

# 503
  • София
Здравейте мамчета ,моля за помощ. Бременна съм и все още не съм дала на доктор направлението за женска консултация. Не съм си избрала-от София съм. Искам доктора който ми следи бременноста да ми направи и секциото/втора бременност ,първата завърши със секцио по спешност-успешно в Токуда при Димитров-не ми се дават такива пари там сега/ Вие сте прясно родили и бих искала  да споделите добрите си впечатления от вашия доктор . Благодаря ви много . Пишете ми на лични за да не ви товаря темата ~! Нека бебетата ви бъдат здрави и щастливи !

# 504
  • Варна
Цитат
Зарат ми каза да ида при Ружа Пенчева, но аз за сега записах час в Детския медицински център във Варна, защото там имат всякаква апаратура, ако трябва ехограф, всичко да му направят.

Зарат, тя не си вдига телефона. Но нищо за сега ще ида при доц. Върбанова, много добра била и тя, та да видим. Утре имаме час.

Vessi-barabesi ,за кой МЦ говориш,за "Вита плюс " ли? Той е някъде в Левски този център ,ако не се лъжа newsm78.
Би ли ми изпратила телефона на центъра,или на д-т Върбанова?
Защо ще ходиш,има проблем ли бебка?
Аз се чудя и аз дали да не отида,виждам ,че доста мами правят преглед към 2 -ия месец.

Я да питам варненските мами:някой ще ходи  ли при д-т Балев за ехографски преглед на бебето,приятелката ми горещо препоръчва да отида,оглеждал всички органи,главичката и т.н,при ортопед не е ходила ,понеже след  този преглед  било излишно,ако няма проблем де (така и каза педито) Thinking
pashic честита рожденичка    bouquet  bouquet

Шоколад...ммм ,искам и аз #Crazy

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 15:46 от Velina_p

# 505
Имам въпрос   аз съм със секцио кога мога да слагам вече колан за стягане на корема
Аз слагам поне от две седмици, обаче не съм доволна от моя колан, пиши ти какъв си взе?

И аз имам въпрос извинявам се ако сте го коментирали - кога трябва да ходя на АГ и трябва ли при тази дето ме е следила или израждала или може при който си искам? то за какво се ходи всъщност? че четох на едно друго място, ама не разбрах.

Orchids Flower, мисля че може да го казваш тука в отчетната, кажи го тоя магазин, ние нали си споделяме такива работи.

Аз четох само малко, моята много реве, даже й даваме инфакол, но е много зле положението, май оня АБ ни разказа играта, не мога да си го обясня иначе, баткото пак млъкваше понякога  Confused

# 506
  • София
Днес в Хиполенд има 25 % отстъпка на всичко ако някой иска да се въползва споделям Simple Smile
Съни ми се обади да ви предупредя  Party Crazy

# 507
Привет
не съм ви чела много обстойно, за коеето се извинявам ама немога да се добера до компа тези дни изобщо  ooooh!
Нашия малък принц иска цяялото внимание на света ама няма как сега му се е паднало. Коликите сякаш притихнаха , да чукам на дърво много по-рядко има и то явно са слабички . Дано така да са и за напред и скоро да отшумят съвсем  Praynig
Честит имен ден на Стела да е жива и здрава Hug
Velina p и аз мисля да ходя на преглед при Балев ама е много трудно със записването на час при него и незнам как ще стане .  Thinking
За прегледа на мен моята гинеколожка, която ми следи бременността ми каза да отида след като ми свърши първия цикъл след раждането, но той още не е дошъл и незнам дали скоро ще дойде защото кърмя , а от приятелки знам ,че на кърмачките им идва по-късно. На една приятелка миналата годинаа роди и и дойде едва след 5 месеца. Та затова няма да е скоро моя преглед поне засега .

# 508
  • Варна
УУУ изчетох ви. Ние се натръшкахме всички болни след Ники  Tired Аз бях разглобена вчера явно с Т от днес съм с разстройство. Дани вдигна снощи Т. Ходихме на лекар, гърди чисти, гърло и уши ок, остава да е чревния вирус на баткото. Очаквам разстройство днес  Whistling В този ред на мисли Наде, тъй като вчера той много бързо вдигаше и се чудех какво да правя, като мога само Панадол да давам. За Нурофен са малки. И педи каза и в аптеката и аз допълнително звъннах вечерта в Бърза помощ, понеже с баткото ги редувам. И на самата му опаковка пише над 3 месеца. Сложихме му допълнително лепенка за понижаване на Т, някой пита за тях. Абе биват, май помогнаха.
За Диавита ме убивате, аз все го забравям и слава богу явно. На 16ти на консултацията ще питам.
За захранването планирам 5,6 месец искаше ми се ако можа да кърмя плътно 6 месеца, но май месец се връщам на работа и две храненета трябва да са ни заместени, затова май се очертава 5ти да почнем. Аз мисля още и не съм решила оризова каша или зеленчук първо. Хора не почвайте толкова рано с тези сокчета, това е отживелица, прочете, поинтересувайте се. Аз захраних Ники по тази стар схема, на два месеца сокчета, 3,4ти плодово пюре и т.н., нямах грам проблем, не е с алергии, но сега осъзнавам като попрочетох, че голям късмет сме изкарали. Има вече много информация, прочете и тогава каквото решите  Peace

# 509
Скорпионче, честито   bouquet!

Ние бяхме на разходка до сега и за това не съм писала, но Димяни ви е казала в Хиполенд е промоцията Grinning.

Смехоранка, много е сладичка Йони  Heart Eyes.

tani_07, бях ти писала и преди, аз нося ластично бельо 20-30 дни след секциото.

parleva, за съжаление не мога да ти препоръчам, защото моето секцио беше във Вита и там се плаща.

Не ми говорете за шоколад, нали Еви имаше обрив и спрях млечните продукти и шоколада, обривът премина и започнах да ям млечни продукти, а педиатърката каза никакъв шоколад  Crazy.

Толкова съм щатлива че е петък и Дани ще си е с нас вкъщи  kiss.

Общи условия

Активация на акаунт