Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 375
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро Wink Нямам време да ви чета много тъй като в минутите на мълчание и спане гледам да чета,че изпита идва,а съм толкова неподготвена ама каквото е това ooooh! Тази нощ успях да поспя 4 часа Laughing Шапка свалям на мамите с по 2 деца,а на тези с 3 Hug ( не мога да си го представя) Хайли мила........ Hug и ние по това време се драхме. Хубав ден ви желая и спокойни бебоци. Днес май няма да се излиза Tired

# 586
   Добро утро!
 Цвети пък снощи спа от 23 до 6 сутринта  Shocked,дано и стане навик  hahaha!Сега нещо се пъне и гърчи,сутрин и е много трудно да се изака.Започнах да я държа над легена,та по-лесно да стане.
  Бебз,същата работа сме,чудя се вече как да я забавлявам Весела.Лошото е,че всяка си иска своето и понякога ако Весела не прояви разбиране настава ад.А как ме вбеси свекърва ми оня ден  #Cussing out!Вика оставяш бебето,то сега няма нужда от теб и си играеш, и гушкаш Весела.Ми ако бебка реве в този момент какво правим,нека си реве,че мойто сърце да не е от камък.Така отстрани е много лесно,съвети и аз мога да давам,ама на мен ми трябват допълнителни 2 ръце за да са и двете доволни.
 Айде оплаках се,спирам!
 MISHANA13,не се преуморявай днес и всичко да мине супер!
  Ние задължително излизаме след малко,иначе деня не и се минава на Весела,а и бебка да подиша "чист въздух".

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 09:52 от sunny_77

# 587
  • София
Мишана,весело изкарване! Hug

Съни ние спахме от 00 до 07.30 Shocked а познай колко ми ев добре от няколко месеца не се е случвало това Mr. Green
Става ли за излизане?
След малко ще ги храня и ще ги изкарам пък после трябва да отида до майка ми да си взема малкопо зимни дрешки Simple Smile да не ни изненада скоро снежко Crazy

Тези които са на АМ бебета по колко хранения имате на денонощие?

# 588
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥ ,Лидия яде по 6 пъти на денонощие,като 6-тото е през нощта. Общо взето ядем в 6.30,10,14,17,20 часа и после към 1.30-2.00. Снощи се събуди в 23,30 и после в 4 пак ревна гладна. Когато се буди през нощта и това ще й е 7-мо ядене и давам по-рядко мляко.Не може да се откаже от нощното ядене и това е.

# 589
  • У дома
И Лъчо снощи рева, след баня не му се ядеше, заспа и след един час се събуди, нервен, ни цица, ни гуш, нищо не помогна, до 12 часа се успоккоявахме.

Пашик, ами как да си излекувам гърлото, само с Прополки не става, пък и мисля, че един лимон еднократно няма да се отрази толкова. Така добре ми подейства, а едвам преглъщах и бях напът да вдигна висока Т.

# 590
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Pozitive    , и мен много ме болеше гърлото и приложих тантум верде бонбони  Peace От 2 бонбона ми мина, иначе едвам преглъщах  Flutter Пробвай дано ти помогне! И да се оправяш бързооо  Mr. Green

# 591
Благодаря ви момичета,ще изчакам със сокчетата,но все си мисля,че това мляко не му стига Rolling Eyes
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥,ние ядем в 8:00,11:00,14:00,17:00,20:00,23:00 и после чак в 4ч,но през нощта не винаги е така,защото понякога се буди в различни часове озверял от глад.
Искам да попитам колко са детските сега и за кои месеци ще вземем newsm78 октомври и ноември или само ноември?

# 592
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Пепеляшка, мерси много, не се бях сетила да го дебна преди да захапе да го дръпна! А за режима - ми ще продължавам да се надявам!

За захранването - мисля да е не по-рано от 6ти месец, освен ако бебето не реши друго или не се наложи, де. Сокче на 2 месеца е прекалено рано. Аз мисля да започна захранването със зеленчуци и да го карам леко педагогически, т.е. да не правя пюрета, а да му давам сварени, нарязани на ситно зеленчуци, да си ги пробва сам (това понеже съм мързелива  Mr. Green).

Ха, пък ако някой ви каже, че бебетата са безпомощни - не му вярвайте! Тази сутрин бебчо нещо се пънеше и мрънкаше след едната смяна на памперс и аз съм го сложила по коремче в леглото, м/у мен и мъжът ми и си говорим нещо с него и както си говорим по едно време усещам как малкото вампирче ме захапва и започва да си цока! Та докато ние сме си бъбрили, той си е пропълзял напред и настрани поне едно 30-40 см и се настанил на бара, та чак си поръчал пиенето!  Mr. Green

Айде аз бях до тук, че се разврещя!

# 593
Момичета
може ли и на мен паролка да хвана последният влак за колажа !
Връщам се да чета.

# 594
Ха, пък ако някой ви каже, че бебетата са безпомощни - не му вярвайте! Тази сутрин бебчо нещо се пънеше и мрънкаше след едната смяна на памперс и аз съм го сложила по коремче в леглото, м/у мен и мъжът ми и си говорим нещо с него и както си говорим по едно време усещам как малкото вампирче ме захапва и започва да си цока! Та докато ние сме си бъбрили, той си е пропълзял напред и настрани поне едно 30-40 см и се настанил на бара, та чак си поръчал пиенето!  Mr. Green

Shocked   hahaha

Пашик, сбъркала съм те с друг, извини.  Embarassed

Записахме в протокола пауза от 5 часа  Crazy

# 595
  • Германия
Дами, с риск да ми бъдат оскубани дрипите  newsm43 бих предложила едно четиво за прословутите скокове на растежа.. Не знаех, че го има преведено на български. То е от същата книга, от която е и  графиката

Още веднъж се извинявам, че се намесвам непитана и по некърмаческа тема, но се надявам да е от полза Peace 

# 596
Може ли да помоля още веднъж за паролката на лични.

# 597
  • Варна
Съобщението не може да бъде изпратено. 'popich' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 598
При нас такова нещо като Универсална Утешвалка няма! Когато не е гладна и предложа цица се започва дърпане, блъскане, дране - ужас! Досега никой не беше реагирал така на цици Crazy

Бебз, и Мая е така!! Щом се е наяла (т.е. препълнила), колкото и са поредлагам гърдата, не я удостоява с внимание..и се започва голямото носене на рамо, защото друго носене не признава... обаче, ние й хванахме цаката и щом заспи, я слагаме ето така и в тая поза може да откара повече от час сън - все пак си е някакво облекчение. С Момчил не съм имала отказ на гърда - преял, преливащ, няма значение, винаги е готов. Явно мацките са направение от друго тесто, не са като мъжете  hahaha - Не съм, Врескалцето излезе голям мераклия, браво на него  Hug
Аз да ви попитам - с тия големи нощни паузи, е хубаво, поне се наспивате, ама на сутринта положението не е ли  bombs ? Защото при мен ако минат повече от 5 часа, нощем, сутрин е омазвация  Crazy

# 599
didanka ние правим големи нощни паузи обикновенно от 10 до 5 или 6 часа, но аз спя със сутиен и подплънки за кърмачки иначе тека яко и сънувам мокри сънища  Laughing, без майтап ама буквално мокри - реки морета и се събуждам подгизнала в кърма.
Поне се наспивам, но гърдите ми са като камъни, опитах се да будя дребосъчка да хапва по-рано - не иска и оставих детето на мира  Grinning
Да попитам нещо - защо се ходи на ортопед, явно съм пропуснала ако сте обсъждали, какво го налага?

Общи условия

Активация на акаунт