ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 3

• 24 161
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Момичета помагайте,кажете някакъв лек за възпалени лимфни възли,болката ми отива и към ушите
как оцелях тази нощ не знам,а не ми се ходи по спешни кабинети
Зависи от какво са възпалени.....Гърло,уши,прекарана болест,спад в имунната система и още много други причини......И аз както Зичето ще кажа - ОТИВАЙ НА ЛЕКАР,че лимфните възли са сериозно нещо....Трябва да се знае причината за възпалението и тогава се предписва лечение.... Hug Hug Hug Hug
Не се шашкай излишно,но иди да те погледнат Hug

# 121
  • сред люляците
ЗИЧЕ, благодаря ти! Сложих мед и през нощта температурата беше доста по-ниска.   bouquet

# 122
ЗИЧЕ, благодаря ти! Сложих мед и през нощта температурата беше доста по-ниска.   bouquet

newsm68 newsm44 smile3501

# 123
  • Пловдив

Радвам се за вас Илианче Hug за да си спокойна ,че поне няма да я дигне му слагай  Wink

# 124
Ще видя как ще изкарам довечера,днес малко ме поотпусна-та дано тази нощ ме боли по-малко,ако не утре следобед трябва да посетя личната

# 125
  • Някъде в търсене ............
Ninon честит имен ден , да си ми жива и здрава, много обичана и щастлива жена и майка!

# 126
Belle Fleur Честит ни празник на Бургас, все така красив и топъл да ни е!

# 127
И аз да се присъединя към поздравите на всички именници,банкери и към празника на град Бургас-това е родния ми град

# 128
  • Пловдив
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС.

НИНОН ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

Belle Fleur ,ДЕСИ ЧЕСТИТ ВИ ГРАДСКИ ПРАЗНИК. ДА ЖИВЕЕТЕ БЕЗГРИЖНО В НЕГО. Hug

АЗ ДА ПОЧЕРПЯ ЗА СИНА МИ НИКОЛА ИМЕННИК Е... ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И СЕМЕЙСТВОТО МУ СЪЩО.

# 129
Зиченце, да ти е жив и здрав именника , много семейно щастие му желая Hug
За мое съжаление не живея в Бургас а в Софето съм Sad, но рано или късно ще си се прибера там където съм поела първа глътка въздух  Grinning

# 130
  • Пловдив
ДЕСИ знам че си в Софето но родният край никога не се забравя  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 131
И Пловдив ми е на сърце , имах едно много готино гадже от там Blush. Много хубаво ми е било , аз живеех над Капитан Райчо и с братовчед ми се шматкахме по цели дни нагоре надолу из центъра. А дядо ми живееха в Кючек Париж.... Ех спомени Heart Eyes

# 132
А дядо ми живееха в Кючек Париж.... Ех спомени Heart Eyes
Не се ли казва Кючук Париж?(малкия Париж на турски)..... Rolling Eyes

Честито на всички именници! Честито на бургазлии!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 133
Честит празник, мила Зиче! Да ти е живо и здраво отрочето! Това име ти си му го дала, така че приемай поздравленията от сърце!  Embarassed

Весел празник на всички ви, ние вече изядохме шарана! Сега сме на червено винце с десерт !!!!
НАЗДРАВЕ, БЛИЗНАШКА КОМПАНИЯ!
  bouquet

# 134
  • София
Добро утро,дами Simple Smile
Благодаря на всички за поздравленията  bouquetОбачееее,моят имен ден е на 14.01-тогава е Св.Нина WinkНо както се казва поздравления и подаръци не отказвам Mr. Green
Зиче,да ти е жив и здрав младежът   bouquet
С мааалко закъснение,поздравления и за бургазлии  bouquet
Деска,да пускам ли вече палците? Laughing Hug
Зиче,много благодаря,мила,за рецептата с меда Heart EyesМалката я лекувам с хомеопатия,и за температура принципно не и давам лекарства(само ако е много висока),та ако има нужда ще се възползвам от този метод!Надявам се болните вече са добре,ако не-бързо оздравяване им пожелавам!
Хубав и усмихнат ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт