ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 3

• 24 161
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте сладурки   bouquet
 Само да се обадя че дишам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ДЕСИ радвам се че с8а ви харесали палачинките  Wink
ИЛИЯНЧЕ и аз май ще дигам температура тресе ме  Rolling Eyes Вие оздравявайте бързо
За високата температура ако имаш чист мид мажи табаните на краката дебел слой и слагаш чорапи дебели ,температурата пада много бързо.Проверявай ако е попил меда слагай пак Peace

# 106
  • сред люляците
Благодаря ви, момичета   bouquet

# 107
  • Пловдив
ИЛИАНЧЕ спадна ли температурата  newsm78 newsm78
Преработих темата коледно настроение и направих Wink Hug Hug

# 108
Ауууууууууу...Зиче....Много красива!  Hug Hug Hug

Охххххх....Размечтах се! Whistling Whistling Whistling

# 109
ЗИЧЕ Hug ! Страхотно коледно настроение си  създала! Мерси персонално! Аз баш по Коледа няма да съм си вкъщи- ще съм в чужбина. Отсега ми е много мъчно и няма да ми е за първи път та .... знам какво е да си далеч от дома баш на най-хубавият семеен празник! Уви, такава е съдбата на музиканта!! Утехата ми е, че на 30 декември  се връщам и поне Новата година ще я посрещам в Бг със близките ми!

# 110
  • сред люляците
ЗИЧЕ, спадна малко сега. Но очаквам пак да вдигне.
Хубава си направила темичката, но аз нещо още нямам настроение...

# 111
...но аз нещо още нямам настроение...
Ще дойде,кат се пооправи дечкото.... Hug Hug Hug Hug Ти само не се отчайвай...Така е с децата.....

[Уви, такава е съдбата на музиканта!!
Мммммм...Колко добре те разбираммм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За тва спрях да пътувам вече..... Whistling Whistling Whistling

# 112
  • Пловдив
ИЛЯНЧЕ направи това с меда ще видиш колко е ефикасно и бързо спада температурата.Мастерче ще потвърди тя го е пробвала Wink
ПАЗЗА вярно е че на празниците когато си далеч от дома е неприутно но работата си е работа няма как...

# 113
ИЛЯНЧЕ направи това с меда ще видиш колко е ефикасно и бързо спада температурата.Мастерче ще потвърди тя го е пробвала Wink

И приятелите на Мастерчето вече така си свалят температурите на себе си и на децата си..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 114
  • Пловдив
И приятелите на Мастерчето вече така си свалят температурите на себе си и на децата си..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Party ppp Stuck Out Tongue Winking Eye

# 115
Е това с меда не го знаех,ще го имам впредвид само дано не ми се налага
Ние днес имаме годишнина от сватбата-ама аз съм болна и с лака температура-та голямо изкарване караме
дано утре да съм по-добре,на всичкото отгоре вдихнаха и мъжа ми по тревога-известно време бях и сама

# 116
  • Пловдив
МИРО И ПОЛИ еее сега и ти го знаеш аз от един китаец го знам ...Свали за 20 мин 40 градуса температура на внучката ми.Царе са в медичината признала съм ги Peace
Аз се позакрепих пих парацетамол и ми посветна.Дано не се разболея ,че децата няма кой да ги гледа ..дъщеря ми ще трябва болнични да взима Peace

# 117
Този номер с меда не го знаех, а сме пчелари от 10 години! Благодаря за инфото!   bouquet

# 118
Момичета помагайте,кажете някакъв лек за възпалени лимфни възли,болката ми отива и към ушите
как оцелях тази нощ не знам,а не ми се ходи по спешни кабинети

# 119
  • Пловдив
ПАЗЗА тази рецепта и аз не я знаех до преди 5год но хората в китай я използват явно от векове Peace Тъй ,че при тебе ще е най лесно ,че няма да го копуваш меда Wink Wink Wink Wink
МИРО И ПОЛИ отивай на лекар ,че със лимфните възли шега не бива иска си антибиотик да се пие. PeaceЗа тях нищо не знам не съм се сблъсквала с това....

Общи условия

Активация на акаунт