Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Открих замразен червей в граха на Бондюел

  • 1 105
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 41
Това да го разбирам като доказателство, че грахът е "еко"  или?

# 1
  • Мнения: 1
мисля, че вече никога няма да си купя замразени зеленчуци  #Crazy

# 2
  • Мнения: 334
Това да го разбирам като доказателство, че грахът е "еко"  или?

Здравейте, JanyAp!

Ако действително става въпрос за продукт на Бондюел, то бих ви помолила да ми изпратите точното наименование и грамаж /тъй като имаме различни разфасовки и не знам вие коя сте закупили/, както и партидния номер, за да можем да проверим за какво става въпрос.

Също така, трябва да уточня, че такива ситуации се случват изключително рядко, но тъй като все пак ние сме производител на зеленчуци, които се отглеждат на полето, винаги има риск от попадането на такива организми. Качеството на зеленчуците се гарантира от различни природни фактори - почва, слънце, дъжд - но същите тези природни фактори са придружени и от някои не толкова приятни неща каквито са насекомите. За да се преборим с тях, ние подлагаме зеленчуците на многобройни измивания  преди да ги затворим в консервите или пликовете. За съжаление обаче, има изолирани случаи, при които стават и пропуски.


Затова ако все още пазите опаковката и можете да ми изпратите партидния номер, ние ще направим съответната проверка, за да разберем дали наистина се касае за изолиран случай.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

# 3
  • Мнения: 41
Ами изхвърлих опаковката. Но вие обяснихте за какво става въпрос Simple Smile Аз купувам замразени, защото имам фобия от червеи. Но явно и при тях се случва Simple Smile Иначе - протеини, нищо лошо  Laughing

# 4
  • Мнения: 334
Напротив - лошо е. Или поне за нас е лошо.
Затова моля, имайте предвид, че винаги когато има проблем с някакъв хранителен продукт, е много важно ако не да се запази той самият, то поне да запишете партидния номер. Всеки уважаващ себе си производител може да проследи по него въпросния продукт и да се види какъв е случаят.

Общи условия

Активация на акаунт