Отговори
# 210
  • Варна
Ще взема да потърся тук, ако не след 2 седмици във Варна. Другият вариант е да купя ританки, бях взела 2 броя за новородено и от тогава сме само на панталонки и сега вече чорапогащник, но рядко му слагам.

Днешният ни опит със сладкия картоф пак беше катастрофа - голям рев!!! Педката ме посъветва да не се отказвам и утре да опитам с тиква. Но имам чувството, че резултата ще е същия. Теди изобщо не разбира, какво става и пюрето си стои на езика му, а като реши да зацока пръстче, става пръста в устата, а пюрето навън. Не проявява и интерес към лъжицата, както при Криско на Елиза (клипчето е супер). Та така, ще пробвам 2 дни с тиква и ако резултата е същия спирам засега с опитите. Просто не знам, какво друго да направя, не искам да го насилвам детето. 

# 211
Pepsilight,
Някоя мама тук беше писала(не си спомням коя  Embarassed ),че е предложила храната с пръст.Пробвай,може да има успех.Щом си цока палеца намажи му пък неговия,хватката е да опита от храната,пък после пробвай пак с лъжичка.
Успех ти пожелавам.

И нашия момък не е фен на чорапите,но аз съм упорита и по цял ден си играем ''събуй-обуй чорапчето''.

# 212
Поли, в Белите брази сме. Тука бая дъжд се изля, сега понамаля, и дано слънчо се покаже  Simple Smile
Чак да не повярвам, че не съм единствената мама с бебок в този квартал Simple Smile Уау
 Peace
 P.S. http://mnogozle.com/video8230_kompilatciq-bebeta-i-xrana.html - за да се посмеем заедно и да разберем, че в трудността да захраниш едно бебче има и весели моменти (но само ако гледаш от страни) Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 15:04 от Стаси_К

# 213
Ох, Стаси_К , голям смях  Joy Joy Joy

# 214
# 215
Хоп и ние сме тук  bowuu
И ние сме в усилено разглеждане и избиране на подаръци - най-вече за баткото. Че то на бебка каквото и да и взема знам, че поне няма да реве като го получи. За разлика от големите претенции на по-големите Sad. Синът ми иска да му купим за подарък от Дядо Коледа всичко, което види по рекламите или по разните каталози. Дори и памперси иска - нали ги е виждал по рекламите  Laughing За малката най-вероятно ще е уолкър, килимче и лампа или нещо подобно.
Мдам то е смешно като гледаш отстрани как се храни бебе. Та в тази връзка се сетих с баткото какви смешници бяхме като се храним - какво ли не правех - целия ми телефон беше в пюре от слушане на мелодии по време на ядене и реклами гледахме и самолетчета с пюре правехме. Е, за щастие поне се научи да яде и беше доста ящен до скоро. Сега вече му става скучно докато се храни, но и това ще мине. Ето изрових и едно клипче с нашето хранене - http://emyka.multiply.com/video/item/33/33
Лек ден мили мами и бебчета!   bouquet

# 216
Стаси_К iwme, със сълзи се смях. Joy Joy Joy smile3501

# 217
  • София
Стаси_К iwme, със сълзи се смях. Joy Joy Joy smile3501
и аз  Joy Joy Joy

При нас тръгна добре захранването , но от 2 дни нещо не го хващам в настроение да яде с лъжица и пак сме само на кърма.  Предлагам пюрета когато му се дояде пак ще си хапва. Търпение му е майката.

Пепси моя младеж много хареса тиквата,  утре пак ще му сваря,

# 218
Оооох, голям хилеж с тва клипче  newsm62   При нас засега няма такива изпълнения, само вчера реши да ми говори докато я храня, но нямаше поражения Simple Smile
Мартейка, много мерси Hug И аз съм ги мислила разните варианти, добре поне, че имам опция да си работя от вкъщи, когато се налага.

Ние днес направихме едно хубаво пазаруване на коледни украси, само елхичка ми остана да взема и откриваме коледното настроение  Close-mas: Даже и количката на малката украсихме с коледно чорапче, че не се знае, от всякъде може да дойдат подаръците  Grinning santa2

# 219
  • малкия йеросалим
Клипчето е уникално.Таня и при нас захранването тръгна добре,но сега нещо се закучи.Жоро си изяждаше почти цялото бурканче,а сега едва прави половин бурканче.Даже от вчера започнах да захранвам с оризова каша ,но нямаме напредък.Днес обаче си хапна добре/на Ганчев -тиква с картоф и ориз/.Според мен о дразнят зъбките затова отказва да яде.А и снощи се буди на няколко пъти с рев,без видима причина.Може и при вас да е от това отказа да се храни.
Иначе за коледното настроение още не съм на тази вълна.Обаче каката ме яде от една седмица да украсяваме вече.Не можело навсякъде да е украсено,а само при нас да няма лампички  LaughingИначе както и при emi_ka се търси усилено подарък за каката,че всичко което се види по рекламите се иска.Сега най-новото е една плюшена котка от детското "Аристокотки".Вече луднах с нейните идея.А за малчо ще е нещо дребно.Той още е будалинка и може да мине с малко.А да питам аз вие какво ще подарявате на половинките си?.Моят мъж иска все големи неща от рода на мотори,коли , и т.н,и сега се чудя какво да е.Я дайте някоя идея.
За свалянето на чорапите аз имам идеално решение.Моя близка ми даде едни чорапи с ластик на глезена.Уникални са.Нямат сваляне  Laughing,но за сметка на това са вечно мокри.
Аз ще изчезвам да врътна една пица.Нашият татко го изпратиха по спешност към София  и тази вечер съм сама с децата.

# 220
  • Пловдив
Малеее, голям смях с това клипче    Joy  Особено ми хареса бебчето с таткото, дето падна с лице в купата и това, което си прати лъжицата на главата   Joy   Joy   Joy

Ние и днес успяхме да се разходим, беше екстра времето!

# 221
И нашия татко все скъпи и големи неща иска.....(да е гледал като ме е взимал  Laughing  мене са ме правили бедни ташаци  Wink )
Шегата на страна,
Харесах му един PSP+2 игри от Виваком на изплащане(по 10 лв май бяха на месец).
С това ще го зарадвам,а той мен...да му мисли  Heart Eyes

# 222
  • София
С това ще го зарадвам,а той мен...да му мисли  Heart Eyes
Само да не ти каже: "Аз съм ти направил един голям подарък за цял живот"  hahaha
Чух  един мъж да казва така на жена си имайки впредвид децата им ooooh!

# 223
  • Пловдив
Момичета, сега преглеждах първата ни страничка, за да си припомня списъка с бебчетата ни и ми направи впечатление нещо поне за мен интересно -
 имаме 144 бебенца като броя на момиченцата е равен на броя на момченцата

Да са ни живи и здрави и много, много да ни радват!!!  Peace

# 224
Ние се захранваме добре само да види лъжичката с пюренце и веднага я лапа нищо,че има в устичката си голям майтап днес пък си сложи ръчичката в чинийката  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт