Отговори
# 510
Хе-хе !!! Добро утро и от мене !!!  Laughing

Днес зверски ми се спи ... Е, как няма да ми се спи като прекарах нощта в плюнчене и близане на лепило.  Mr. Green Ха, познайте защоooooo ?!!  smile3536
Обаче съм доволна от себе си, приключих с картичките.  smile3523 Сега остава само да ги пусна и дано долетят навреме ...

Хм, и аз днес открих нещо странно по кожата на бебо - участъци от суха кожа по крачетата, които на пипане стоят като лишеи, иначе не се забелязват. Каква ли би могла да е причината ?!?  newsm78

Наздраве на всички именници !!!  Wine Glass

# 511
Не гладя от морето ни на палатка, когато Рая беше на 2 м. Ако бях изкарала ютия там, щяха да ме приберат моментално Mr. Green
hahaha
И в учебник щяха да те вкарат. Mr. Green
Аз също не гладя от месеци вече. Всъщност, само през първия бях стриктна. И шишета не изварявам - само сапун и топла вода, както мия и гумените и пластмасовите му играчки, но не всеки ден, разбира се. Плюшените играчки веднъж седмично пера в пералнята на ръчно пране, с допълнителна центрофуга, вадя ги почти сухи.

# 512
  • София
Аз също не гладя,от доста време,само веднъж носих ютията на риболова ни и агрегата бръмчеше все едно съм включила климатик Joyот тогава никаква ютия  Naughty ,е сега когато дрехата налага,не ходи като изплют hahaha
Глутен съм въвела от доста време,месо също давам,само пилешкото не е домашно,иначе заек,рибка,телешко са домашни bowuu.Опитах да дам попара  smile3534 не иска.Плодове давам в уредчето,ама Марин не е много впечатлен,не го зачита  Crossing Arms
Честит имен ден на празнуващите днес!

# 513
Привет момичета!

Днес съм именничка, така че чувствайте се почерпени от мен
Марету, благодаря че си сетила за мен и честито ви първо зъбче  Simple Smile

Днес направихме една двучасова разходка и сега ще се заемам с готвене, че довечера ще имам гости, само дано Йоана е послушна и да ми позволи да се справя със задачките в кухнята Simple Smile.

Вчера бях на пазар за картички, утре ще се заема с надписването и изпращането.

Хайде изчезвам, хубав ден на всички!  Hug

# 514
Здравейте и от нас,

И аз като Алексова ги гладя,защото излизат на дъвка от пералнята(има една програма която не ги мачка,но не се изпират петната).
Много ми е омразно това гладене,по някой път си ходим намачкани и с таткото в къщи.

Чичото вчера си дойде и донесе чудни подараци на детето(май аз им се зарадвах повече от детето).
Къщата лека по лека започна да се пълни,след някой ден ще станем като в дядовата ръкавичка-подвижна лудница.

Аз пак не съм се наспала,започва да ми писва вече.Таткото само ми мрънка,че се оплаквам,но да го видя него сега като няма да има къде да легне да се наспи.Ще ми дойде на хала....и няма да ми вика ''ееее голяма работа като спиш по 2-3 часа на денонощие,аз в казармата 1 година така съм бил.''   Naughty

# 515
Напоследък и при мене доста неща не минават през ютията! Само тези, които наистина имат нужда.

Нашата принцеса се сдоби с лъжички за скорошното си захранване. Да видим как ще се справим.

# 516
  • София
Как ще гладя бе хора , та нали няма да имам време за форума  Laughing

Играчките и аз ги пера в пералнята , но по-рядко от Марету. А то в нас... играчките на бебето , играчките на момичетат , играчките на кучето .......

# 517
...Забелязали ли сте, че Pampers са си вдигнали цените? Не бях купувала 2 месеца и сега изненада. ..
Пепси, не съм забелязала такова нещо newsm78 даже на промоция по двайсет лева ги взехме от Карфур последно...

момичета, струва ми се пропуснахме царицата на безглутеновите - киноата!
не знам вие в къщи ядете ли, но аз на супи, примерно, винаги слагам по малко просо, киноа и кафяв ориз - става супер! но, моите ако ги питаш, те такива работи не ядат hahaha днес даже правих пица и сложих малко био брашно от елда, стана чудно  chef

# 518
  • Варна
Памперс наистина са си вдигнали цените и си мисля, че е заради прословутата игра /събираш печати на Памперс и изрязваш мечето от опаковката, изпращаш ги и ще получиш изграчка спрямо точките/. Още в начало когато се роди Петър братовчедка ми с трите деца ми каза, че най-хубави са памперсите Хъджис. Купихме от Карфур, но излязоха някакви дефектни - лепките им бяха отзад - супер неудобно и се отказах от тази марка. Струва ми се, а и до сега съм нямала проблеми с обрив или запарване, че най-добре е с изпитаното и продължавам с Памперс. Ставам, че дребчо иска и той да пише.
Днес варих тиква и му дадох да яде - тези физиономии са уникални и  ги прави постоянно на всяко ядене - без значение какво е. Само АМ му е вкусно явно.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 18:38 от Vesi7112

# 519
Здравейте,
днес сестра ми, която е на един океан разстояние има Имен Ден.

Пожелавам и да завърши успешно докторантурата си и да се реализира там, където пожелае.

Исках да ви попитам как въведохте Авокадото. Сварявате ли го предварително или не е нужно.
 Peace

# 520
  • София
Незнам каква игра имат памперс, но наистина последният път ги купих по скъпо , имат и нова шарка(зелени точици и отпред картинките са са с нов дизайн)

Софи и аз така правя с домашните  Mr. Green Например в боба слагам финни овесени ядки или трици за сгъстяване. В палачинките пълнозърнесто брашно и др.

# 521
Абе, аз ли съм единствената луда, дето все още изварява, глади и мие играчките след всяко падане на земята, а за по-сигурно след това ги държи в хладилника ???  #Crazy  hahaha И после се чудя защо не ми стига времето ...  newsm78
Обаче имаше един период, в който всяка докопана вещ директно отиваше в устата му и за бързата ръка се беше обринал около устата. Така че, хигиена все пак е нужна.  Peace

Cтаcи, авокадото аз го изчаках около 5 дена да омекне в хладилника (че беше твърдо). После само измивам, беля и пасирам с вилица едно резенче. Не се вари и може да се прибавя както към плодови, така и към зеленчукови пюрета.

Браво на сестра ти !!! Извинявай за любопитството, но тя каква докторантура прави ?

# 522
  • Пловдив
Момичета, привет!

Най- после да се включа и аз  Simple Smile  Днес беше ден, изпълнен с много задачи. Тъй като го даваха последния топъл ден, аз реших да надпиша и пусна картичките. Е толкова време ми отне - повече от час, ама поне я свърших тази работа. После по обяд ходих да взема каката от градина, че следобед имаше Коледен концерт с вокалната група. Баща й я пое от 15 часа нататък. После отидох до пощата да пусна картичките, а междувременно влязох и в ролята на Дядо Коледа/ или Баба Коледа/   Laughing  и мога да се похваля, че приключих успешно с тези ангажименти. Подаръкът и картичките тръгват от утре към вас.    Hug

Включвам се по последната тема, която сте разисквали- аз все още гладя, навик ми е и това си е. До кога ще е така - не знам  

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 23:31 от vany6a

# 523
Ани,честит имен ден,да си жива ,здрава и много,много щастлива!  bouquet
Честит имен ден и на сестричката на Стаси!  bouquet Като знам какво е да имаш сестра Heart Eyes,сигурно ти е много мъчно,че е толкова далеч.

Ванюша,как така последен топъл ден,не мога да се примиря ,искам ощеее.Позволявам му само три-четири дни да вилнее и после пак слънце и разходки.  Ама давали го застудяване,нека го дават -ние няма да го вземем Mr. Green

Аз почти не гладя,омразна ми е тази дейност,мразя и да готвя,и да чистя,но за тях няма мърдане - на страшна майка е попаднал Андрейката ,няма що Whistling  Не,че ме мързи,напротив всички казват,че съм много работлива bowuu,просто не са ми по вкуса еднотипните дейности,развихрям се в друг тип работа.

За памперсите-Кой дявол ме накара да купя на Молфикс-за първи път бебо е с подсечено дупе,то съвпадна и с разтройството де,та не съм съвсем сигурна дали е от тях.Ползвам ги още, като постоянно мия с водичка дупето и мажа с кремче,та ще видим.

Това засега,по-късно може пак да се включа ако не ме обори съня и ако малчо позволи.

# 524

Момичета , мерси на всички за съветите за кашлицата.  Hug Деси кашля предимно докато спи или като стание от сън и след това не. Варих и ябълки със семките. Смених сиропа хустагил (мерси Смилянче  Hug)-много не и харесва, но все пак успявам да я накарам да го изпие.

За гладенето и аз гладя повечето неща. Когато ми дойде вповече горните не ги гладя, а само бельото. Confused

За пъпчиците и Веската по крачетата, долу около прасците, има много ситни пъпчици. Има и по личицето. Но всичките ту се покажат ту се скрият. Мажа ги с Бочко, а по лицето с Натхерцен.

За захранването - върви трудно. Като стисне тези устички и край нищо не можеш да вкараш.

Честито на всички именници, малки и големи, бъдете здрави , весели и безгрижни!

Общи условия

Активация на акаунт