Отговори
# 555
  • Пловдив
Pepsi може,но ако не си го претоплила вече цялото  Hug

# 556
Pepsi,давай,аз едно пюре 3 дни го давам,съхранявам в хладилник Peace
Елица днес 5 ден,почна да си хапва без гримаси,пюре от морков разбира се Mr. Green сега мисля да взема морков с картоф Rolling Eyes

# 557
  • Варна
Пепси, доколкото знам - 48 часа след отварянето може да се дава. Майките, с които съм говорила дават по 2 дни от едно пюре, като го съхраняват в хладилник. Първия ден обаче не дават от бурканчето, за да не влиза слюнка при останалото пюре.  Peace Това не е от опит. Сигурно ще се включи и някой друг. Нищо ли не пише на пюрето?

мартеа, радвам се, че Райчето е добре! Heart Eyes

Браво на Еличка-хубавичка!  Hug

# 558
  • Пловдив
Mar4ela5 и аз така знам.Пюрето може да се съхранява колкото е написано на бурканчето,но да не е претопляно и да не е попаднала слюнка вътре.И аз разделям едно бурканче за два дена.

# 559
Аз не давам купешки, понеже правя домашни пюрета, но знам, че се отделя количеството, с което ще се храни в отделен съд, за да не попадне с лъжичката слюнка и бактерии в останалото. Peace

# 560
Здравейте,
първо да благодаря на Антония за картичка, изключително много ме зарадва. Аз също купих картички, но да видим кога ще ми остане време да ги напиша.

Днес в 15ч. заедно с Мария и Яничка и бебоците разбира се, ще ходим на Коледното парти на Нук. Надявам се да си прекараме хубаво. След това сме на консултация да видим нашия мъник колко е пораснал.

ESTELITA, дано малкият да не вдига повече Т. Браво за килограмите, явно ще е голям мъж.

Честита половин годинка на днешните мини рожденници.  newsm38
Milkuz, честито ви зъбче, дано другите пробият безболезнено и да са много здравички и белички.

За памперсите - още сме си на 3-ката на Пуфис. Имам около 100памперса и след като ги изхабя, тогава вече ще купувам 4-ка.

# 561
Здравейте, момичета! Напоследък нямам много време да пиша, мъжа ми като го нямаше се намираше доста по-свободно  Mr. Green Не се оплаквам де, но сега постоянно сме нанякъде.

Иначе при нас нищо интересно. Свършихме антибиотика и след ден, два ще й пускам отново изследване заедно със задължителните за 6-ти месец. Дано всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig

Засега я караме само на кърма, заради бактерията. Малко ме притеснява факта, че ще я захраня кажи речи на 7 месеца (досега знаете нямахме особен успех), но се успокоявам с това, което мартеа беше писала, че е захранила каката на 7 и половина   Hug

Всички ме питат какво да й подари дядо Коледа, а аз не мога нещо да й избера, има толкова много играчки  Confused

Хайде, връщам се да ви чета!
Хубав ден на всички!  Hug

# 562
  • Варна
И аз искам да си приготвям сама пюренцата, утре ще опитам с пасиран морков. Да видим дали ще му хареса, ако не ще взема пак готово. Теди сам ще си покаже, какво му е по вкуса. Днешното ще го изхвърля, че давах направо от бурканчето. Не съм много информирана за тези купешките, не че за другите знам повече. Мислех да се информирам в движение. Имам си и едно файлче, в което си събирам полезни постове.  Peace

Сутринта останах много учудена, че ми се обажда педката. Звъни да ни пита, кога ще ходим на консултация този месец, не сме били минавали да се мерим и теглим. Направо да не повярваш, каква заинтересованост.

P.S. Много ми стана притеснено. По новините казаха, че времето в Германия е много лошо, блокирани пътища, отменени полети... Мъжа ми ще пътува от Холандия до Кьолн в неделя, цяла вечер трябва да стои на летището, а от там сутринта през Виена за Варна. Дано се прибере навреме и жив и здрав.  Praynig

# 563
Преди малко дадох на мъника пюре от картоф и морков,въобще не беше очарован,даже си намерил цаката да го плюе като прави бррррррр....и всичко се пръска по него и...мен.Ние така ако продължаваме ще се захраним на годинка май Cry

# 564
Мартеа, радвам се, че Рая е добре!

Естелитка, за вас също Hug

Пепси, момичетата са ти обяснили за слюнката, само да добавя, че може да се дава и на три хранения след отваряне - три поредни дни, по едно и също време, приблизително, са 48ч Wink

Мая, Рая утре ще стане на годинка и ще проходи - искай подаръци за тогава: колело, количка за кукли(за бутане), количка за пазаруване с продукти и плодове и зеленчуци...
зебрата на Фишър Прайс
е много яка - Бобо още подскача на нея и я язди прав без ръце Shocked, Нора и тя след няколко месеца ще започне да се заиграва с нея лека-полека
...просто идеи ти давам Wink

днес Нора яде пюре от морков, пащърнак, тиквичка, био елда, щипка връхчета копър и капка зехтин - стана чудно   chef

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 12:44 от sophiepp

# 565
Честита половин годинка на всички бебчовци празнуващи днес!   Party Time

Мартеа, кофти случка сте имали, радвам се, че Рая е добре.

Естелита, дано вече да сте преборили Т-та  Peace

За пюретата - и аз едно бурканче го давам два дни, но както и другите са казали вече - отсипвам в друг съд, а на втория ден от бурканчето.
Пепси, дано всичко е наред и мъжа ти се прибере навреме.

Добре отпразнувахме вчерашния ми празник, беше много весело вкъщи и беболинка беше послушна  Simple Smile, а тази вечер с тати ще се гледкат двамата, а пък мама ще отскочи за 2-3 часа в едно заведение на Коледно парти с колеги  dance

# 566
Здравейте и от нас, ние днес ще си останем в къщи, че на вън доста духа.
Да се похваля и аз ние пък си получихме подаръчето за коледа,много сладка картина, с мече и надпис "Габи"- мерси на мама Табакова  Hug , много хубав подарък нямам търпение да си го взема от нашите, поаказаха ми го по скайп, че заради времето ни се размина днес пъруването.
Честити месечинки на мъничетата
Целувки от нас за сега, до после  Hug

# 567
  • Пловдив
Привет, мами!

Ееееей, цяла нощ се въртях в това легло като лудите, много свиреше тоя вятър. Даже като ставах към 3 часа и валеше сняг, а на сутринта нямаше нищо. Ама и сега си духа ли, духааааа. Ще си седим у дома на топличко. Тъкмо ще ви прочета подробно!  Hug

# 568
Добър ден на всички!
Честита половин годинка на всички,които я навършват!  bouquet Днес празнуващите бебчета са най-много. Laughing
Честито зъбче на бебчето на Milkuz ,да ви е здравичко и беличко !
Мартеа,радвам се ,че всичко е ок с Рая Grinning

Моят бебок май започва да се разболява Sad Само киха и като суче чувам сополи,не ги виждам засега.Опитах да ги издърпам с помпата ,но не успях,явно са мн.навътре.Започнах да капя физ.разтвор,мия очите и капя в нослето и среб.вода,давам и оксилокопцинум.Друго ,което се чудя дали да не включа за да пресеча нещата  е вит.С ампули и капки за нос  Коларгол.Помагайте със съвети,момичета!

# 569
  • Варна
Ние се върнахме от разходка.
Пюренцата може да стоят в хладилника 48 часа, т.е. като се отвори се дава, на другия ден е 24 часа и на следващия ден пак - 48 часа. За три дни точно си ги хапват.

Общи условия

Активация на акаунт