Отговори
# 195
Имам едно питане относно яслите - нужно ли е децата да имат изграден някакъв по-специфичен хранителен режим?[/color]

трябва детето да е захранено напълно. Ако не е захранено с нещо, трябва да предупредиш.

# 196
  • Варна
Добро утро!
Днес времето тук е ужасно, такава мъгла, а трябва вече да изведа Теди до педката.
Сега му правя пюренцето да видим, как ще го приеме днес.  Mr. Green
Роси, преди няколко поста спомена за някакъв посредник, може ли да споделиш, кой използваш сега? По-добре на лични, че да не е реклама.  Flutter Ти от Вегата ли поръча килимчето?
Как успявате да задържите нещо на краченцата на мъниците? Теди редовно е бос, така рита, че нито чорапки, нито пантофки му се задържат.
И Теди не пие и капчица вода. Така му се повдига като предложа биберона, че вече дори и не правя опити.

# 197
Мерси, Мертеа  Hug

# 198
Пепси,
ще ти пиша за посредника, да не спамим тук.
За килимчето- да, от Вегата е, варианта с животните и клавишите- 15.99лв

Моят трик срещу ритащи крачета е- обувам на босо краче чорапче и отгоре ританки и гащеризон с пети. Но понякога и е топличко така, ако гащеризона е по- дебел, тогава  не слагам чорап, само ританките и гащеризона.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 11:32 от alexova

# 199

пропуснах да пиша, че освен захранено, детето трябва да е на обща храна - в смисъл - да може да дъвче, да яде непасирана храна.

Един съвет, ако позволиш - ако даваш Стела на ясла, за да се върнеш на работа, а там не можеш да ползваш болнични или да работиш вкъщи при нужда, и ако нямаш баби на разположение, огледай се за детегледачка на повикване (въпреки че не знам как стои въпроса да си намериш такава само при нужда. Все пак, обаче, склонна съм да допусна, че в Младост вероятността да вамериш такава жена е в пъти по-голяма от тази в Банкя Laughing). Това ще ти спести наистина много нерви и притеснения.
Другият вариант е да се уговориш да работиш вкъщи, ако се наложи.
За съжаление, децата, които почти не боледуват в яслата, са по-скоро изключение на правилото. При нас докъм 4-годишна възраст схемата беше 2 на 2 в най-най-добрия случай - две седмици на градина, две вкъщи. Колко нерви съм потрошила и колко комбинации съм направила... не е истина. През цялото време търсих детегледачка, която да работи на повикване, но така и не открих такава, която да е от Банкя или да се навие да идва тук.

# 200
  • В.Търново
За килимчето- да, от Вегата е, варианта с животните и клавишите- 15.99лв
Аз също поръчах това килимче за племеницата ми,очалвам поръчката да пристигне днес.Дано и аз остана доволна.На малката поръчах и три музикални играчки.
Преди 2 месеца купихме музикално килимче за Мони,но тя тогава не му се зарадва много,та смятам тези дни отново да и го предложа,вече може да и е интересно!Тогава не знаех за този сайт и го купихме за 35лв от метро,но здраве да е!Само да и хареса на милата  Wink
Ох,момичета,да ви се оплача-от няколко дни много ме болят зърната.Като подсечени са и имат беличко отпред,което се втвърдява.Освен това от време на време имам и режеща болка.Моля се да не са гъбички,че....Оглеждам и малката за симптоми,засега няма (дано и така да си остане де).Мисля след малко да се намажа и с лансинох,дано просто да са разранени.
Ние още не сме сложили украсата,мислим да го направим в събота,когато и тати си е в нас.Инъче и на мен коледният дух не ми липсва.Започвам пак с коледните филмчета.
Ех,тук и днес е мрачно.Как искам да съм някъде по южната част на страната....

# 201
  • Пловдив
Добро утро!

И моята Гергана отказа водата, откакто захладня и откакто я захраних - вече вода да не види. А пиеше така добре детето и така се радвах, че с каката бая зор видях, докато пропие вода. Ама така ще да е явно.

Пепси, и Гергана непрекъснато се събува, дали търлъчки, дали чорапче, дали ританки. Най- интересното е, че като се събуе боса, краката са отгоре над одеалото високо вирнати, едната ръчичката държи едното краче, а в другата е трофея - обикновено ританката, и усилено се дъвче с устата. Погледът е в другата ръчичка с крачето. По някое време се пуска ританката за малко и се лапат пръстчетата на крачетата и после отново.    Joy   Засичала съм я няколко пъти така. Но...като ме види да влизам и пуска всичко и почва да се смее, а аз уж й се карам размахвайки пръстче, ама къде ти, то с тая усмивка можеш ли да се караш???    Laughing

# 202
Здравейте, момичета  Simple Smile

Аз също мислех да поръчвам килимчето, ама се чудя не е ли много тясно?

За ритащите крачета и аз слагам ританки, иначе чорапки се задържат макс 2 минути  Heart Eyes То и ританките много често си иги дърпа и навира в устата, а като ни види и една доволна усмивка Heart Eyes

Днес май няма да става за разходки  Sad

# 203
  • С-я
Ели, в коя София живееш?
при нас има дори слънце, за мое голямо учудване.
дано и при вас да пекне Simple Smile

# 204
Поли, в Белите брази сме. Тука бая дъжд се изля, сега понамаля, и дано слънчо се покаже  Simple Smile

# 205
За килимчето- да, малко е, не е от тези дето детето ляга. Просто става да се закачи дори на таблата на легло и да го оставиш да рита с крачета по него. Или седнало да си пипка, че незнам моето скоро дали ще пролази...иначе и за лазещи е още по- подходящо. То затова и го дават за над 1 год.

# 206
По повод падащите чорапи - вижте това - http://babykidshops.com/index.php?option=com_content&view=ar … -57&Itemid=55

И тук изгря слънце  newsm44 Ще има разходки  newsm53

# 207
Привет, момичета!
Радвам се, че ви е харесал сайта!  Grinning

_BLUE BIRD_  страхотно кафенце със закусчица и музикално оформление - направо като в 5-звезден спа-хотел!   bouquet

ESTELITA, честита половин годинка на мъника! Да расте здраво, засмяно и жизнерадостно дете!  baloni

ketti, това ако го знаех тогава, нямаше да остана с такова впечатление. Но човек се учи докато е жив!

закачливите дрешки са супер сладурски, но за батковци и каки над 7-8г. според мен не са много подходящи...
Оооо, и дума да не става за по-големите - та нали ще настъпи един  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Как успявате да задържите нещо на краченцата на мъниците? Теди редовно е бос, така рита, че нито чорапки, нито пантофки му се задържат.
Като сме у нас си се обуваме почти постоянно, навън - с терлъчки. Взех й и едни много сладки ботушки, но все още не е толкова студено за тях!

Стаси_К, не го прояде и това си е. Опитах още веднъж, но пак беше едно мръщене, плюене, опити да повръща! Кърмим се по често и това е, за моя радост няколко нощи имаме сън от шест часа т.е. от 11.30 до 5.00-6.00 сутринта. Събужда се, яде и след това заспива до 8.30- 9.00 часа. Предполагам, че ако толкова не се наяждаше щеше да има кански ревове! Мисля да я заведа контролно на мерене и теглене две седмици след последната ни консултация, за да видим какво се случва. Ако видя много зор съм решила да започна захранването по-рано от 6 навършени месеца и така.

elli_lk, точно за тази щуротия се сетих преди малко и мислех да я потърся.  Grinning Ако не се лъжа още докато бяхме бременни я гледахме!

# 208
  • София
Здравейте!  Hug

Роси, аз ползвам продуктите на Аквасорс дори  съм дистрибутор. Давам за имунитет през зимата КолАктив( клостра), Зелена енергия( водорасли с нещо си), Бифидус за коликите и сега при захранването. Момичетат ми почти не боледуват  Peace

Забравих какво щях да пиша  newsm78бързам да не изпуснем хубавото време ....... Laughing

# 209
Погледнах ги тези продукти на Аквасорт и ми се видяха доста скъпички,а и не съм запозната със самите продукти и малко си ме е шубе да давам на детето неща които незам какви са.Ще се поровя,за повече инфо.

Общи условия

Активация на акаунт