Отговори
# 540
  • София
Добро утро!

Мартеа КАК СТЕ? Сериозно се притесних.....Ох тези мъжеееее  ooooh!

# 541
Добро утро!
Естелитка, голям мъж си имаш, дано е преборил вече температурата!  Praynig
Мартеа, дано няма реакция малката!  Praynig

Ние снощи цяла нощ не мигнахме, но тази сутрин се разбра защо - Борето получи първото си зъбче по случай мини рождения си ден!  Flutter Дано следващите излизат с по-малко безсънни нощи!  Praynig
На всички десетоюнчета - честита половин годинка! Да са живи и здрави!   bouquet

# 542
  • Варна
Добро утро!
Честит първи сняг на тези, които досега си нямаха. Така като гледам времето навън, днес ще си стоим вкъщи. Ще пробвам да дам на Теди готово пюре от морков, да видим какъв ще е резултата. Много начесто се кърмим, а и това събуждане вечер, неспането през деня...не знам на какво се дължи вече. Дали е гладен, дали са зъби?
мартеа, дано всичко е наред при вас. Сетих се, как свеките беше намазала Теди вместо с неговото мляко с крема ми за крака.  Mr. Green

За памперсите - направи ми впечатление, като вземах единични бройки, че от 0.26ст. са станали 0.29ст. и след това забелязах, че пакета е 26лв., а беше 22лв. И в Била и в Кауфланд са толкова. Rolling Eyes

# 543
  • гр.София
Добро утро момичета  Hug
Леле голям студ  Mr. Green
Честити месечинки на всички  Hug

# 544
  • малкия йеросалим
Честита месечинка на всички десетоюнчета   bouquet
Milkuz честито ви зъбче.Много хубав подарък за празника.Между другото не виждам адреса ти за коледните картички.Не искаш ли малко коледно настроение  Wink

# 545
Добро утро!
Почерпете за здравето на моето половин годишно Вики!   chef  chef  chef

Честита половин годинка и на останалите юнчета!
Благодаря за поздравленията!
mama_moni и според мен причината е зъбките Peace
мартеа стискам палци всичко да е наред  Praynig
Аз също забелязах, че памперсите са малко по-скъпички, но също така че самия памперс е олекотен. По тънки са от преди, което ги прави максилно по-удобни за бебчо. Аз лично съм мн доволна от Pampers.
Днес ще пробвам да сложа в пюрето на Вики пробиотично мляко на Hipp вместо кърма, че нали ви споделих колко болезнено е цеденето.
И така хубав ден от мен!

# 546
  • Варна
Добро утро и от нас!

Направо си мирише на зима навън. Много обичам да спя до късно в такова време, явно Павел също, защото тази сутрин се събуди в 8,40ч.  Flutter

И аз получих първата си Коледна картичка  Heart Eyes ! Много се развълнувах! Тони,  Hug !

Мартейка, много се притесних за Рая! Дано всичко е наред! Пиши как е!  Hug

Пепси, за памперсите - последно купихме от Кауфланд на промоция - 99 бр. за 29.90 лв. Но иначе купуваме от бебеборсата, защото в тези магазини един ден цените са едни, на другия ден други.

Като говорим за памперси от вчера Павел е с номер 4.  Flutter

Веси, честита половин годинка на сладурко Вики! Да расте здрав и щастлив и все така красив! Целувкиии!  Hug

# 547
Честито на всички бебоци,които днес стават на 6м. Hug  bouquet
mar4ela ние отдавна сме на 4-та,може би има месец и половина,че нашата дунда мн и пропускаха другите! Peace
Milkuz честито ви зъбче  Grinning

# 548
Да почерпя за нашата половин годинка:

Да са ни живи и здрави всички деца!

# 549
Добър ден и от  мен:)И ние си имаме сняг, а снощи почти не можах да спя от този вятър-страшно беше.
Днес май ще пропуснем разходката, най-много из квартала за пазар.
Хубав ден!

# 550
Здравейте мацки Hug
Снощи бая ме измори тази Т,успях да я смъкна до 37.4,чак тогава си легнах (в 4 сутринта).В 8 станах да му проверя пак Т,беше 37.8,пак му дадох Калпол,нахраних го и заспа.Събуди се преди малко.мерих му Т -няма,поне засега Grinning
Днес баткото не го пуснах на ясла,че много духа навън,сега с двата ако не полудея днес та на  #Cussing out

# 551
Момичета, много ви благодаря за съпричастността!
Рая е добре, не е дала реакция засега, дано и да няма по-нататък, но мисля, че след като са минали вече 12 ч., вероятността е малка.
Мъжът ми каза, че я е намазал солидно - колкото лешник крем е сложил. Сега ми е смешно, но вчера бях много притеснена.

# 552

mar4ela ние отдавна сме на 4-та,може би има месец и половина,че нашата дунда мн и пропускаха другите! Peace

И ние от толкова време някъде но основно заради това, че много стискаха ластиците на 3-та Peace

# 553
  • Варна
Имаме успех с морковеното пюре. Хапна си 4-5 лъжички и си мляскаше дори. Дали мога да дам от същото и утре (на Гербер) или трябва да отворя ново бурканче?

# 554
Здравейте, момичета  Simple Smile
Времето вече е лошо и за съжаление ще трябва да съкратим разходките.
Честито на всички, празнуващи тези дни   bouquet
Пепси, можеш и утре да дадеш Peace
Ние сме добре. Да се отчета от консултацията ни - 7.730 кг /+610 гр/ и 67 см /+3/. Биха ни хепатитната ваксина и от другия месец синфлорикса.
Стаси К, не си единствената в квартала  Peace Ние сигурно сме се виждали, ама ... Трябва някой ден да се разберем и разходим бебоците заедно  Simple Smile
Приятен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт