СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 364
  • 696
  •   1
Отговори
# 135
Гале, за люлките наистина не си заслужава 300лв, все пак се ползва няколко месеца. За мен най-добрия вариант е втора употреба, в Продавалника има, моята я взех от там и съм супер доволна. Нова струва 350лв, аз точно такава исках на Фишер Прайс, но нямаше да дам толкова пари, а така ми излезе 150лв и няма разлика с новите, все пак за няклко месеца какво толкова да и стане. А за по евтините не знам кои са добри, но тези дето аз съм гледала до 150лв поне на мен не ми харесват, а и съм изпробвала такава на познати...не ми харесват тези, които са ниско долу до земята, като шезлонгите, моята е нависоко, не трябва да клякаш, за да го оставяш и взимаш, а и все пак долу ниско си е студено...и някак много неуютно ми изглежда на мен да е така на земята.

# 136
Добро утро!
 Ние тази нощ голям сън му дръпнахме, без да се събуди изобщо.
 Аз да питам вашите бебчета смяха ли се с глас вече и кога се случи това,понеже ние преди малко
като се наспахме и нахранихме започнахме с игрите и моето маниче му излезе първото гласче.
 Такова щастие няма,страхотен момент за цялото семеиство.

# 137
Добро Утро!  Hug
Кафето  Mr. Green

# 138
Мерси за кафенцето  Grinning

Бебчето си спа супер, ама аз се ококорих в 5 и край, никакъв сън повече Confused Имам чувството, че нямам нощ с повече от 4-5 часа сън от доста време насам.

# 139
  • София
Здравейте
ние бяхме на ДК и бързам да се отчета Simple Smile .Порасна ли сме с 3см. и 500 гр. и сега сме 57см. и 5080гр. Simple Smile .Педи каза ,че надаването ни е много добро за през третия месец и от тук нататък бебчето ще започне да качва мах 500-600гр. на месец.Биха ни и двете ваксини ,малката поплака ,но май повече защото искаше да я гушна  Heart Eyes .Надявам се да не дигне Т ,или поне да е нисичка.

Люкяк ,въпреки че имам две книги за отглеждане на малко дете ,поръчах си тази която препоръча  Peace .
Тизи месец нещо много се поулях в покупките  Mr. Green .Даже съм назад с парите вече а днес е едва втори  Mr. Green .
С пускането на новата тема за септемврийки 2011 и мен ме налегнаха едни сантименти......ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА! Ние чакахме чудото година и половина ,от януари тръгвахме по лекари.Вече не се и надявах ,а то бебчето взе че стана   Heart Eyes .Разбрах ,че съм бременна на 10.01.10.Същия ден трябваше да ми дойде и когато в 5 следобед още нямах цикъл ,бях сигурна ,че съм бременна  Simple Smile !

# 140
  • София
Добро утро Simple Smile

gala., трябваше да ги питаш къде продават кранчета за цици - да можеш да спираш млякото когато трябва ...
Може да са добри специалисти в тяхната област, но май не са запознати много с кърменето.
Не се притеснявай и си храни детето.
На мен за Лора така ми обясняваха - най-вече свеки, щото брат'чедката не искаше да суче и вървеше много слаба, та жената ги сравняваше. Да, до 6-тия месец разликата беше осезаема. На годинката и 2-тя бяха по 9 кила, сега продължават да са почти еднакви - и на ръст, и на килограми.
Сами например още няма 3 месеца и вече се е удвоил - роди се 3 150, снощи го мерих - 6 270. На тия дето ми казват че много голям върви, аз им отговарям - кърмата ми е много хранителна  Twisted Evil И има хора, които се съгласяват с това твърдение  Laughing

talktoher, при нас го имаше това миналата седмица. Даже не беше един ден, ами поне 3-4 дни - акаше човека, но пишото не беше чак толкова много. Говорих с една консултантка, писах и в блога на Хедра (http://xedra.wordpress.com/) - ако бебето е спокойно, ако лигавицата на устата и очичките е нормална, кожата е нормална, по-скоро няма място за притеснение. Ако въпреки това имаш съмнения, отиваш при педи да го погледне.
Сега нещата при нас са нормални, даже тази нощ пампата беше успяла да пропусне, ама и той беше попрекалил с пълненето Simple Smile

# 141
Добро утро  bouquet
Ние сега се връщаме от консултация,за щастие на Катрин все още няма Пентаксина -щял да дойде към 5,та извади късмет с боцкането,но така или иначе тя неправи никаква реакция от него,само е малко нервна,но като цяло е добре Praynig Иначе вече сме 6500 и 62 см,леле това дете расте с минути.Питах за хапчета за спирането на кърмата,т.е за изчистване,защото аз вече хич нямам,ми само подобие и нашата педи каза,че имат адски много странични реакции тези хапчета-сваляли кръвното,чустваш се много отпаднала и тем подобни,и да разреда кърменията.Ей голяма борба пада вечер с това кърмене,неще и неще реве,засмуква пак почва едно пищене,еми като не пуска тая гърда и си измъчих детето,после така или иначе я дохранвам,ама нали да хапне малко и от кърмата,ама няма такова дране,после успокояваме 1 час-ужас,не съм вярвала ,че кърменето е толкова трудно,но нищо важното че е кърмена 3 месеца(е не само,с добавки,ама все пак)вярвайте ми,че като доиде време за кърмене и ми настръхват косите,вместо да се чуствам ддобре изпитвам ужас.Питах педи и за мин.вода за бебчета дали мога да правя АМ  с нея,категорично отказа,каза,че няма гаранция че е наистина такаква вода,каквато я описват.А и за излизането,понеже и казах,че от 4 дена не сме излизали,лелел голямо мрънкане пада,като се научи да излзиа това дете всеки ден,та тя ми каза,че по 1-1,30 часа на ден няма проблем,дори и в това време,стига да не е мъгливо,а аз си мислех че ще си стоим вече почти само в къщи(то от толкова бабини съвети и аууу как детето ще изстине взех да плудявам).Оф пооплаках се,ами аз и аз ме хваща някаква депресия май,но ще се справим Peace все пак тази психология 5 години дето я учих,трябва вече да даде резултат Joy
Хайде лек ден и дано поизгрее да излезнем Peace

# 142
Момичета, черпя ви за рождения ми ден  Grinning

# 143
Здравейте милички Hug
Влизам да ви почерпя, че днес моята малка Сияна става на 3 месеца newsm44 Да ни е жива и здрава бубата Grinning

baby_doll - Бъди жива, здрава, щастлива и много обичана!

Лек ден момичета и послушни бебчета Hug

# 144
  • София
Гала ,тъй като обичам да се ровя в продавалника и като видях тази обява се сетих за теб  http://prodavalnik.com/lyulka-fisher-price-i1213529 ,изглежда готина .
Да знаете само как искам и аз люлка..... ,но вкъщи скоро за бебето няма да има място.Пък и при положение ,че имам шезлонг-люлка и столчето за кола ,което се люлее ,не ми се вижда оправдан разход.

baby_doll ,чстит рожден ден!Пожелавам ти много здраве ,щастие ,любов и сбъднати мечти!

Честито на всички дечица ,които имат месечинка днес !

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 09:55 от geryaleksandrova

# 145
ЗАпис на 10 страничка,ужас...организацията така ми е закуцала ,че не знам какво се случва Mr. Green

АДРЕНАЛИНКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ,бъди здрава,щастлива и много обичана.  bouquet

БЕЙБИ ДОЛ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,бъди здрава,щастлива,обичана и уважавана.  bouquet

Димачетоо, благодаря за хубавите думи за малките и котките Laughing Heart Eyes

Галче, аз имам ето тази машина,http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=
мойта е на 3 години и прави прекрасно кафе.

Влади вече се смее по цял ден и то с глас,няма и помен от ревливото бебе(пу-пу),гука,хващша си играчките и ги яде.Изобщо не иска легнал,непрекъснато седи на коремна преса и се принуждавам да му повдигам шезлонга малко.Вечер ми прави голяма пауза от 22 до 4 спи спокойно човека,за сметка на кака му която се буди по 15пъти на нощ.
Общо взето нищо различно няма при нас Laughing

Мъниче,страхотно си се справила с 1страничка.  bouquet

Приятен ден на всички.

talktoher,питала си за клипче как да качиш.Аз качвам първо в VBOx,и после слагаш само линк към клипчето.Много е  лесно,само трябва да се регистрираш.

# 146
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Дидо тази нощ ми разказа играта #Crazy До 3 и половина се мъчихме, след което го взех при нас на спалнята и човека катоз аспа - до преди малко Shocked
Изумява ме това дете... Simple Smile Имам някакви подозрения, че човека свикна да спинка между мама и тати и сега не иска в кошарата, та да видим, ако е така, как ще се отучваме newsm78

talktoher, вярно, че питаше за клипчета как да качиш... Ето един полезен линк Wink

# 147
Добро утро!

Леле, аз сънувах ужасен сън,че някакви руснаци ми отвличат детето и го водят в Румъния, беше направо ужасно, но успяхме да го намерим с таткото и да си го вземем, ама беше един екшън...

Боби днес става на 3 месеца  newsm44 и съм много щастлива, колко бързо минава времето, кога забременях, кога дедето взе да расте, направо не е истина. Честита месечинка и на Сияна!И днес пак имаме рожденничка, baby doll, честит рожден ден, жива и здрава, много щастие!

ivcho81, само кажи когато имаш кола и отиваме, аз съм горе-долу постоянно с колата.

# 148
baby_doll, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЕДИН СТРАХОТЕН ДЕН!   bouquet

Честити месечинки на Сияна и на Бони!   bouquet

Ulia, и аз ям сладко на поразия. Не знам какво е това чудо. Аз, че обичам сладко обичам ама чак пък такава лакомия никога не е било.  Confused

Люляк, да, бинта го продават в аптеките. Аз го нося и превантивно около седмица след като вече спре да ми щрака ръката. Мисля, че са ставите. По принцип му казват - tennis arm, защото при спортистите се появява най-често това, но по-нагоре, около лакатя. Задължително си вземи бинта, стегни го хубаво около мястото където щрака и до няколко дни би трябвало да мине. Но ти продължавай да го носиш още известно време. Дано да съм ти помогнала.

talktoher, ако знаеш как ти завиждам, че майка ти е в съседния апартамент. Съвсем друго е когато човек може да си почине за 2 часа през деня.

vesy_evi, можеш ли да пуснеш снимка на люлката?

И да ви питам, понеделник отиваме на ортопед. С направление сме, но ми каза, че ако искаме ехографски преглед трябва да си го платим. Та въпроса ми е - нужен ли е този преглед с ехограф?

# 149
Оооо...чакайте, че все забравям да ви се оплача. Замислям едно пътуване до нашите за около месец и половина, малко да се разнообразя и да си почина. Та обаждам се аз на България Еър да си резервирам билет и казвам, че съм с бебе и кученца. Попаднах на една ужасно любезна жена, направо да не повярва човек. И тя ми казва, че ще пусне запитване за кученцата до Спейс контрола и ще ми се обади. До тук добре, това си е стандартна процедура. Обажда ми се и ми казва, че не ми дават разрешение за кученцата. Защо обаче и тя не знаела. По принцип могат да ти откажат когато на борда има друго куче или котка. И от там баща ми пуска неговите връзки та се разбира, че когато пътуваш с бебе не можеш да вземеш и куче, защото при авария няма да можеш да се погрижиш и за бебето и за кученцата !!!   Shocked Та питам аз що за малоумник е измилсил това. Първо при авария надали и аз да оцелея камоли да се погрижа за някой друг. И в крайна сметка нали избора е мой ако стане нещо и не мога да се погрижа за цялото ми домочадие на кой да помогна и на кой не ?!? Как така като влезеш в болница за операция или раждане ти дават да попълниш документ, че дори и да те заразят с нещо, включително и нещо фатално те не носят отговорност, а тук изведнъж не ти дават никакъв избор. Най-смешното в цялата ситуация е, че ако имаш близнаци пак не можеш да пътуваш сама!!!  #Crazy  #Crazy  #Crazy Трябва да си с придружител. Ок, аз имам близнаци, разделям се с мъжа ми и искам да се прибера при родителите ми и нямам пари да плащам на още един човек да дойде с мен...какво правя...взимам влака ли ??? А ако си с тризнаци...какво правиш, купуваш билет на бащата и на още някой ?!? Или пък най-лесното, докато децата не станат по-големи просто не пътуваш със самолет!  #Crazy  Просто нямам думи...

Общи условия

Активация на акаунт