Отговори
# 585
  • София
Честит имен ден на всички!   bouquet Hug

Краси,ми ХА честито бе мила Simple Smile викаш друго си е а?  Wink

Активна гимнастика имеме от 1 месец вече но от скоро се забелязва и седят разбира се в нея само когато са на кеф  Mr. Green шезлонги два броя не еднакви разбира се един от баткото Simple Smile на Бертони и сега един на Фишер Прайс но си седят в апартамента при майка ми та тея дни ще домъкна единия Simple Smile на мен в този апартамент ми е много удобно защото кухнята и хола са ми на едно и си ги оставям на ъгъла в хола и те си ме гледат и дебнат като детективи  Laughing Sunglasses

От утре снях йеее  Party Party Party

Аз днес малко се поптретисних  Confused  ма то беше очакван резултата от цитонамазката!  Sad
Утре ще ходя да се консултирам с доктора ....

Лека и спокойна на всички!  Hug 

# 586
Ние утре ще ходим на ортопед, направо се чудя как да я обличам  newsm78 Хем в колата ще е топло, хем навън се очертава да е доста студено... Имаме едно дебело яке с качулка сигурно ще е то, ама трябва да се събличаме и обличаме постоянно. И за първи път ще я слагаме в столчето за кола, дано да й хареса, че пътя ни е повече от час  Praynig А това означава и че ще се наложи да се кърмим в колата. Вашите бебчовци как се държат на път?
За пийването - виното не ми върви нещо, не знам що така, но за сметка на това биричката ми се услажда  Party Позволявам си чашка-две понякога и не съм забелязала да се отразява на малката, ама аз пийвах биричка и като бременна...

# 587
Ох ние още не спим  ooooh! не издържам на това безсъние хораааааа  ooooh! такива очи е отворил че......

Относно столчето за кола на наш Чочко много му харесва да се вози  Peace

# 588
Благодаря мами за пожеланията ,
Чак сега се прибрах от сутринта. Голямо скитане , да не изпусна последния топъл ден за тази година, след срещата в морската градина до към офиса после пак на разходка.  Даже на ресторант водихме малчо,  той като дърто пиянде  се оригва, повръща и пръцка , хич не се държа  културно.
Имаме и подърк днес активна гимнастика. Simple Smile
Арим за  запека аз давам дуфалак , но много мъничко.

# 589
  • София
Фата, повечето деца спят най-добре в кола, дори повече от количка. Малкият ми в спал София-Варна и обратно почти непробудно до към 8ми месец всеки път.

# 590
Дано й хареса да се вози Simple Smile
Да не се чудите що съм тук по това време - с разстройство съм  Embarassed Сега пия чай от шипки и се моля да не разстроя и малката по някакъв начин, че... незнам. Приемам съвети за нещо затягащо, което да не преминава в кърмата  Hug

# 591
Тони, екстра си е така! А какви са ти резултатите??? Що е това тъжно човече? Hug

Фата, оправяй се бързо! Praynig Hug

# 592
# 593
Добро утро,

тази вечер като гледам доста от вас не са спали Wink

fata_morgana , единственото за което се сещам са препечени филийки, дано се оправиш бързо, и аз бях така преди 2 вечери, но на сутринта вече нямаше и помен от среднощните неразположения, странна работа, сигурно е вирус някакъв Thinking
Vessi-barabesi , пробвала ли си го на сешоар да заспива? Йоана само като чуе звука на сешоара и й натежават клепачите Laughing Sleeping, понякога вечер така се приспиваме, другия вариант е да я кърмя легнала и като заспи или я местя или я оставям при нас до следващото кърмене.
Май всички бебчета ще получат за Коледа активни гимнастики Laughing Party и ние така сме намислили, сега само трябва да си изберем, че то модели, модели...Иначе имаме люлка на батерии с няколко степени на люлеене и мелодийки, има играчки на нея и с всеки изминал ден я ползваме по-често- в началото много плачеше в нея малката .
Димяни, и ние сме така- хола и кухнята на едно и  на мен ми е много удобно така, през деня местя направо кошарката в хола(нашата е от преносимите) и Йоана си играе в нея, спи, а аз си върша моите си работи ия наглеждам едновременно. Стискам палци за днес! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Тук зимата май вече дойде, от 2 ч. през нощта духа много силен вятър, дъжд, студ...как ще я караме без разходки, не знам...Имам няколко започнати гоблена за довършване, имам и прежда(само да се сетя как се плетеше Joy) май ще им дойде времето, само малката да не плаче много...

Относно запека- Йоана не е имала досега, но съм забелязала, че когато хапвам тиква(печена, или пък на тиквеник) ака по-често и по повече, не знам може да е просто съвпадение, но не пречи да се пробва все пак Peace

Бърди, голяма хубавица си имаш baby_neutral Party

# 594
  • У дома
Добро утрооо!

При нас е заснежено, май няма да излезем днес  newsm78, ще видим към обяд как ще е, поне до магазина да напазарим.

Черпя ви виртуално, днес мъжлето ми има рожден ден. Да ми е жив и здрав да си ни гледка и глези дълги години.  newsm38 Wine Glass

# 595
Добро утро и от мен  Hug

МартаКели пробвала съм, знам, на сешоар заспива но не искам да го свиквам така да заспива, и легнала го кърмих но не заспа. Кърмих го почти 2 часа но няма, кокори се и това е ид ърпали дърпа. Накрая му направих АМ и се поуспокои, и с баща си се приспиваха. Заспал е към 1 ч. и нещо  ooooh! Това е всяка вечер бе хора.....защо така бодува...... ooooh! Явно кърмата ми понамалява вечер и не му стига. Въпрос към консултантите : Възможно ли е вечер да намалява кърмата и да не му стига на малчо ? Прес деня е по спокоен, но вечер е ад, яде по часове и пак реве ??? Снощи като му дадох добавка и се успокои  newsm78

Зарат големи хаймани сте бе хора  Hug да го възпиташ малко Митака как да се държи на ресторант  hahaha

# 596
  • София
Мерси, момичета  Hug

Една люлка имаме и ние, пак наследство  Laughing (голям късмет извадих, че приятелката ми с две малки хлапенце взе да си ремонтира апартамента малко преди да родя и ми изсипа всичко у нас  Laughing). Обаче Мая не й е фенка. На приятелката ми детето там беше ял, спал, играл, голямо използване й бяха ударили, ама сигурно трябва малко да порасне детето. Сега я слагам и я пускам на най-ниска степен да я люшка за няколко минутки вечер, докато приготвя нещата за къпане или като я оправя за излизане, докато се оправя аз - ама съвсем за малко издържа вътре.

В столчето в колата много добре си се вози и си кротува, даже вчера понеже имах няколко спирки, я слагах вътре директно "облечена" с кенгуруто, за по-лесно  Laughing Но и аз голямо чудене за това обличане, направо по пет пъти се чудя какво да сложа и вчера например в Хиполенд помолих да използвам едното им креватче за продан да я посъблека малко, че щеше да заври горкото. Взимам обаче едно одеалце в мен и я завивам в колата, че хем не затопля бързо, хем аз самата не обичам на много жега да шофирам.

Днес сме на консултация и пак съм се зачудила какво да сложа, ама май направо космонавта ще й облека, то си е студено.

В понеделник сме при Драганов, ще водя и баткото, че да го видят за плоскостъпие. Момичета, които сте ходили - има ли къде да се паркира там? Чудя се дали да не идем с такси, на непознато място паркирането ми е малко зор.

# 597
Добро утро!При нас само е мн студено и леденн вятър!
Нашата активна гимнастика е тази : http://www.kasida.bg/aktivna-gimnastika-3-v-1-ks-kids-37-718.html
Според мен трябва да  е мн шарена ,аз поне това гледах като избирах!
Шезлонга ни е на Фишър -прайс и е най-добрата ми покупка,толкова мн време е в него ,мн съм доволна!

Позити,да ти е жив и здрав рожденника!

Нани-банани не е писла,как ли минаха прегледите,дано да са добре!

# 598
Добро утро Simple Smile
MartakEly, май ще се окаже същата работа при мен - тази сутрин съм добре, само дето не смея да хапна. За сметка на това пък бузанка така се надумка, че върна после и сега спи блажено, а трябва да я вдигам да се обличаме и да заминаваме.

# 599
Позитив, да ти жив и здрав рожденника! Много да се обичате и подкрепяте дълги години!

Ние прекрасно се наспахме тази вечер, малчо става само в 4 да яде, хапна на бързо и по 8.30 спахме. Имам усещането , че много малко яде, а пък много спи, явно яде активно през тези не повече от 10 мин.

Ние сме си харесали една активна гимнастика, която прилича на басейн. Много е мекичка, а може да стане и на одеалце. МНооогооо шарена! Само не знам кога ще си я купим.

Бърди, страхотна ти е бузанката Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт