Отговори
# 525
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лурдекс  Peace да Йована си спи в нейната стая, а Мила е с нас в спланята. Слагам първо Йована в 9да спи ислед това храня Мила, сменям я и слагам и нея. После се изпъвам на дивана с чаша винце обикновено и си лафим с мъжо по скайп  Crazy

За температура съм се подготвила със свещички парацетамол, при Йована ги ползвах и бях много доволна  Peace

За отпечатъците- тук продават едно между пластелин и глина в кутия. Та, натиска се крачето или ръчичката и се оставя да изсъхне и после ако иска човек може да ги боядиса и да си напише датата. Ние на Йована така като беше на 5 месеца и взехме отпечатък от ръчичката и крачето  Twisted Evil Сега мисля на Мила да взема също на 5 месеца, че да сравнявам  Mr. Green сега се сещям, че могат да се направят и със сладкарски бои  Thinking

Днес получих подаръчета от градината на Йована. Явно са майсторили нещо за мама и тати, ноо са запаковани и ще си чакам Коледа да ги отворя. От миналата година си имам чаша за кафе, собственоръчно нарисувана от моята маймунка с бои за стъкло и керамика. тя ми е любимата чаша  Mr. Green

# 526
  • София
Хейли, днес “ти е ден“, много гадно. Аз вчера така се чувствах.
А днес моето спи цял ден и яде частично през големи интервали. Добре че сега си хапна 130 грама и пак заспа. Т няма, кво му е на това дете - не може да си държи очичките отворени  Tired Аз затова съм тук днес, имам време.
Купих отпечатък за краченце и ръчичка, но още не съм я сложила да стъпи вътре.
Не съм, браво момиче, много са ти красиви коледните сладки  Hug Как ли ти е останало време и да рисуваш...
Аз ще чакам да дойде сестра ми с децата и ще правим сладки с племеницата ми  Party

# 527
  • Варна
Ами Оле, Тини.. татко ни го няма днес, малкия горе-долу кротува и затова съм награбила лаптопа. То иначе, ако пАпА е тук - ферми, травиани, сега някви ситита във фейсбук и забрави. Чета ви от телефона, но не пиша, защото съм на латиница там.
Питах предния път педито за конкретните витамини, тя каза, че става. На 27-ми тоя месец сме на консултация и ще ги взема да й ги покажа  Simple Smile

# 528
Арим, песен си ти Heart Eyes . Чак малко ти завидях Mr. Green

# 529
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Не съм,  smile3501 Страхотни са ти сладките!!!
Нинче, нашите хематоми са от раждането. Малкият се роди с два на главичката, и аз  отнесох един на ..четирибуквието  ooooh! По принцип докторите ми казаха, че минава за около месец-два, но понякога изисква повече време. Изглежда точно така, както го описа-подутина. Когато се прибрахме вкъщи доки ми каза единствено да го наблюдавам за изменения и нищо повече. Едва след раждането...ми казаха, че таза ми бил малко тесен и затова сме се измъчили с бебо  Crossing Arms
Arim, отпечатъка наистина е прекрасен спомен!
bob4e, хващам бас, че твоите подаръци ще са най-най тази Коледа, щом ги е майсторила куклата  Peace
hailie, ама свекърва ти наистина се грижи непрестанно за "доброто" ти настроение. Каква мила женица...  #2gunfire

Ние утре сме на консултация сутринта и вече нямам търпение да разбера как сме в развитието... Flutter

# 530
Само да се вясна да не ме забравите!
Оле, Иринополис, мерси за отговорите  Hug
Никакво време нямам да ви изчета. Ние сме сами с бебко и батко и той понеже е ваканция не мога до wc да отида на спокойствие  Mr. Green
Ние утре ще правим сладки,даже едно съседче ще  идва та двамата с Ади да ги правят.

много  Hug

# 531
Честити месечинки на Лъчко и Дария!
Arim, да те успокоя,че и ние имаме такива дни, в които изобщо не мога да го събудя, дори за ядене. Аз естествено доста се бях притеснила, дори го водих на лекар единия път. В крайна сметка се оказа нищо, просто детето е имало нужда от сън. Наслаждавай се максимално на тези моменти.
Не съм, страшни сладки сте направили, чак на мен ми се доправиха, макар че не съм по готвенето. Blush
Ние сме си в бг, на гости на баба и дядо, които не оставят Ник дори да помрънка и са го взели на ръце. Сега започна пак да яде на 2 часа и нощем по няколко пъти да се буди. Все иска да е на ръце, днес го разнасях и полюшквах с кенгурото, че да заспи и после така се метнах с него на дивана и поспа за около час и това му беше днес.

# 532
Успях да се включа.Днес бяхме на разходка,купихме подаръци и се прибрахме.Добре,че Ники спа цял ден.Сготвих,направих едни кексчета,които станаха много вкусни и лесни за приготвяне Flutter
На Коледа ние ще сме у майка ми,така че няма да се налага да готвя,но ще трябва някое сладкишче да измисля.
Забравих Честити месечинки на Лъчко и Дария Heart Eyes
Димиани моето Ники е на 140мл и аз си мисля,че е много,но си ги изяжда детето и още търси.
Ние утре ще си сменяме педиатъра,най-накрая,че тази при която сме не иска да си даде тел да не я безпокоя. ooooh!
Лека вечер

# 533
Мишанка, тъкмо си успокоя нервите от един бисер и тя вече с друг ooooh! Crazy .

Марис, днес си мислих за теб, колко е топло при вас и как казваше,че го обличаш само с боди Party . Чакам с нетърпение да дойде лятото Whistling

Не съм, страхитни сладки! А с какво рисуваш?

# 534
Влизам само да се отчета от консултацията. Не й биха ваксините, отложихме ги за след Нова година. На см. е 59 см. тоест плюс 2 см. и е наддала 750 гр. като в момента е 4,800 кг. педиатърката каза, че е перфектна, да продължаваме все така. Тя е за изключителното кърмене до 6м.

# 535
Ноел, браво! А оздравяхте ли?

# 536
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Хайли, с класическата глазура - разбит белтък с около ч. чаша пудра захар и капки лимон .

Ноел, браво, екстра е!

Аз минавам да честитя празника, че съвсем съм се отнесла!   bouquet

# 537
Не съм, страхотни сладки сте спретнали!

# 538
Олееее виждам Хипото и Зарат на балкона, защо не спите бе момичета ??? Може би поради същата причина като мен  newsm78 ние се приспиваме още  ooooh!

# 539
         Опитвам се да Ви изчета, но трудно ми се отдава, днес не ми остана време да Ви проконтролирам. Малчо си играе и хълца на активна гимнастика. Това с хълцането много ме радва , че тогава не плаче  Simple Smile)  опитвам се да го изморя, може и да заспи ... коледа е , стават чудеса Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт