.

Това с уморяването и ние го практикуваме. Не издържа будна повече от 2 часа, ама след 19ч. не я оставяме да спи, играем си с нея, тя ни гука. Към 21.30ч. вече душичката и спи, ама я мятаме във ваничката тя се разсънва, после мазане, малко гимнастика, пак гукане и в 23ч. яде и само като я оставя в кошарата и е заспала. Това е от няколко дни де, ще видим по нататък дали ще действа. И така за сега не се събужда през нощта да яде, дано все така да продължава

Ама все чакам мъжа ми да се прибере,че без него съм за НИКЪДЕ ,а той се прибира на 23 вечерта,та ще пазаруваме в последния момент за жалост.
Аз глазурата я знам като кралска.

Как искам и моята бебка да спи по толковааааа,надявам се скоро да си направи такъв режим
Не съм супер сладки ( и аз съм фенка на Пратчет) Днес времето е хубаво и беба като се нахрани излизаме,че само навън спи и мълчи и така да си почина и аз. Честити месечинки и на болничките бързо да оздравяват. Хубав и слънчев ден с по малко рев!

Страхотни кулинари сте ! Бравоо на Вас!
Равносметката за месец е 2кг и 5 см. Доки ми обърна внимение и каза да не го държа толкова на гърда. Е, да де ама как да стане?!
Отгоре на това си имаме себореен дерматит, заради крустите. Взехме си направление и утре ще ходим на кожен да го погледнат, въпреки че доки ни каза, че това е често срещано при бебетата и обикновено до 6 месец се израствало дори без медикаментозно лечение. Ваксините ще ни ги слагат на 7.01. 
))) Че сигурно ще има нетърпериви и бързи в тестовете за бременност
)Препоръчани теми