До скоро използваше предимно лявата ръка за игра, сега вече и двете са в акция
Ей, ако сам не си похвалиш гарджето кой друг ще го направи

Да ти кажа и на мен ми беше харесал този сайт със смешните дрешки, но все не се решавах да поръчам нещо. Ти ще споделиш ли какви са материите на тези дрешки, а дали печатът е качествен?
, аз имам малко резерви към тези щампи...
Аз пробвам да кърмя легнала (т.е. да не е в скута ти, че се огъва много там
), или пък го залъгвам надвесена над шезлонга и после си го взимам в скута. Понякога помага и да кърмиш разхождайки се или в полусънено състояние. Дано премине за 2-3 дни.
Още не са се излющили, но доста е набъбнала кожата му на главата. Докато ползвах олио и шампоанче на СЕБАМЕД такова нещо не е имало!!
Грее слънце, но н е се раздига значиии!!!
ИЗведнъж сръдните спряха, започна да поспива през деня, вече не търси само да е на ръце и стои в шезлонга, докато с татито обядваме...Снощи след къпането заспа и най-после вечерях нормално, че напоследък все с него в ръце ядях.Дано нещата да са отминали 
няма температура, но се криви много .Неиска да спи , все на ръце иска.

Кръвното ми е паднало много и снощи ми се виеше свят, едва не се строполих. И днес ми е едно неадекватно, не мога да се освестя. Много обилно бе! 
Какво да правя като не си падам по кулинарията?!
и сега ще се мажем с разни мехлемчета. Доки каза никакво мокрене на главичката. По този повод искам да кажа още веднъж мерси на Димяни за препоръката
Имаше сигурно 30 човека пред кабинета...ужас
Музикалните ключове също са много хубави. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 224c16a51cc6fefb5
, календар е също много добра идея, ама да се бях сетила по-рано, че то няма много време до Коледа. Нищо, ще остане като идея за догодина.
А така ми се искаше да опъна за малко да поспя...
: имахте ли някакви симптоми преди това или ви изненада( ама и аз как пък го зададох въпроса)- защото мен от десетина дни сигурно вече ме наболява корема като преди цикъл, все едно всеки момент ще ми дойде
, но засега няма нищо. 
Препоръчани теми