Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 294
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Ани, сега разбрах какво имаш предвид.
Мда, в първия Холмс ми дойде в повече екшъна, ама и сега както чух имало каскади от върха на страсбургската катедрала  Grinning

Киара, имате поща мадам. Чакам. И не се страхувай да кажеш ако виждаш аутизъм  Mr. Green

# 601
Кой е любимецът?
Филмът нищо не ми говори.
Red Velvet, Слънцето и асцендент са различни неща. Слънцето е т.н. зодия, за нас Скорпион. Асцендента за всеки е различен и пак може да е някой от 12 знака. Асцендента е изгряващият знак, който в момента на раждането ти се е намирал на източният хоризонт, зависи изцяло от часът на раждане. Показва началото на първи/седми дом в хороскопа. Първото впечатление, поведението ни в обществото, всичко това ни го дава/показва асцендента.

# 602
http://vbox7.com/play:97cc1ac5

mystic , Благодаря...сега започвам да я разглеждам  Peace

# 603
Любимецът ще е май Крисчън Бейл. Хубавец е, да.

# 604
Да, сетих се.
Не помня имена. Бих го определила, като мъжкар, по-скоро от красавец, има излъчване, и аз го харесвам Rolling Eyes. Има ли го в замундата филма, вече?

# 605
Не, не е...Любимецът ми е Джейсън Стейтъм Blush
Има го в замундата, да!

# 606
О, аз през цялото време мисля за Машиниста, а ти механик викаш. Видях го, не ме възбужда, взимай го целия.  Wink

# 607
Но при искова молба за развод, дето ще се гледа кой крив, кой прав/много грозна картинка, да ви кажа честно/ и то подадена по този начин... и да седне с тоя човек да разговаря, че и вечеря изглежда някак странно и не знам...явно човекът се подготвя за делото, да докаже колко мил и грижовен съпруг е бил Thinking
Киара, професионалното изкривяване си личи тук  Mr. Green Нищо не е случайно, нали  Grinning Все пак винаги могат и да се споразумеят, въпреки че са тръгнали по исков път...

# 608
KIARA , ще погледна сега какви положения бяха в синастрията и ще те питам конкретно.  Peace

Ани, не знам какво става след отговорите от Министерството и Агенцията за закрила, не мога да ги контролирам.  Rolling Eyes

Снимането на филми е всъщност доста тежичка работа, а актьорството никак не се покри с моите представи - доста концентрация изисква, да не говорим за помнененто на текстове, което на мен ми се струва ужасно трудно.  Laughing Аз също съм голям фен на Робърт Дауни - Джуниър, но той ми вдъхва повече респект, та не бих поръчала на mystic да му каже нещо мило. Виж, Джъд Лоу е по... не че е някакъв несериозник, но... Не ми е толкова сериозен.  Laughing

Deziderata, много малко деца имат аутизъм на фона на общия им брой, а още по-малко от тях са индиго. Тук при мен вече много педиатри протестират срещу аутизма като твърде често поставяна диагноза на състояния и поведение, което е извън рамките. Тоест, има сериозен отпор срещу лепенето на етикети и непризнаването на факта, че децата днес са твърде различни. Моят син също беше атестиран.  Peace

# 609
Поне се научих да не споделям във форума.

Не съм отмъстителна и не тая злоба в мен. Мисля, че това не са скорпионски характеристики, поне при скорпионите които познавам.

# 610
Аз не тая злоба, но прецакаш ли ме, няма да те потупам по рамото и с усмивка да продължа да те поздравявам........... Mr. Green Sunglassesще те хапна, за да не си вириш много носа и си мислиш, че ти се е разминало, ясно е, че с мен за втори път няма да ти се получи номерът, но нека те държи дългичко жилването, за да се кротнеш за известно време Mr. Greenи за да няма скоро нови пострадали! Говоря принципно, не към някой конкретно!
Мисля, че трябва да спретнете една синастрия на Red Velvet и мъжът и.

# 611
Лъки , може и така да е...не знам...аз в момента не практикувам, но в живота нищо не е случайно, дори на пръв поглед да изглежда такова Peace

Не знам точно за какво говорите, ама на мен ми изглежда много скучна актьорската работа...някви ти казват кво да правиш,кво да кажеш и ти участваш колкото и да не те кефи, защото всичко е пари...не знам дали се изразих правилно, ама не ме кефи някой да си изкарва яда въху мен/визирам режисьорите/...

Ани, тя синастрията е хубава работа, ама партньорите трябва взаимно да участват в развиването на положителните аспекти...В случая Ред Велвет е супер положителна и отлагайки каквото и да било решение даваше шанс на брака си, т.е. тя развиваше толерантност, търпение и всеотдайност, докато другият явно е развивал само отрицателните аспекти, а така няма как да се получи, дори да имат 99% съвместимост Peace

# 612
Аз като гледам развитието на историята, дълбоко се съмнявам да стигнат до 99% съвместимост.........отдавна съм чела за синастрията, имам някоя друга книга трябва да погледна.

# 613
Казвала съм го и друг път...известният астролог Николай Дойнов казва, че има хора с 90% съвместимост, кото се разделят, защото отработват само отрицателните аспекти и има такива само с 10-16% съвместимост, които остават заедно, защото работят само на положителните аспекти  Peace

# 614
Не, че нещо,но си мсиля, че няма как да се работи само по едните аспекти(няма значение дали положителни или отрицателни), хороскопа, дори и синастрията(при нея се правеше композитна карта, нали, съвкупност от двете карти?) всички планети, аспекти взаимно си влияят, дори неаспектираните планети.
Явно аз нещо не го разбирам Николай Дойнов.

Общи условия

Активация на акаунт