Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 295
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Синастрията ни е добра, вече помолих за това и са окей нещата.

А сега моля да престанем с темата, че чак на мен ми става лошо да чета постоянно за себе си.  Whistling

# 616
Велвет, твоя воля, ама ти пожела така.Някога.
И кога точно се научи да не споделяш във форума?

# 617
Каква е силата на съдбата и кои неща са предна4ертани?

Аутизма не го мислех в тежката му форма, и не с лошо 4увство. Дори си има предимства ( genialnost), но за тях- като намеря кирилизатора.

Намерих на4ин да пиша, но буквите са разбъркани, та ще пиша в телеграфи4ен стил. Ох, измъ4их се!

# 618
В един хороскоп може да се види колко е свободната воля на човек, дали въобще я има или всичко му е предначертано. Това го знам от форума на професионални астролози. Кои аспекти се гледат, не знам.

# 619
ani27 , да...при някои изборът е по-голям, отколкото при други... Peace Лошото е понякога, когато съзнаваме, че нямаме много голям избор за действие и въпреки това се измъчваме Sad

# 620
Няма защо да се измъчваме, това е част от урока/ците, които трябва да се научат.
Пак ли ще почваме темата с избора и предопределеността?
Има неща, които няма как да променим(да не кажа голяма част), целият живот сме си го избрали преди да се преродим, както и уроците които да усвоим.

# 621
Ти явно споделяш онази теория, според която, преди да се преродим подписваме договор, според който избираме външността си, хората, които да срещнем и които най-добре ще ни помогнат да научим уроците, заради които идваме; както и сами предопределяме как да протече животът ни, по начин по който ще е най-добър за душата ни/т.е. най-добър за повишаване на енергийното ниво на душата/ Peace

# 622
В общи линии да, не знаех, че имало договор, това го чувам за първи път.

# 623
Момичета, някоя от вас интересувала ли се е от планетите, които са във владение, изгнание,екзалтация и падение...казват, че именно те определяли до голяма степен кариерния живот, както и притежаваните таланти...пишете ако и какво знаете по въпроса, моля...

# 624
За синастриите... 50/50. Наскоро нищихме Брад Пит в един чужбински астрологичен форум, та неговата синастрия с Анистън е доста по-стабилна от тази с Джоли, ама... Човекът другояче мисли, явно.  Laughing

_KIARA_
, аз знам, че трябва да ги взимам предвид, то не е само по отночение на работа и таланти, а по принцип. Например, Луна в падение е хептен нестабилна, тя и без това е променлива. И обратното. Моята е в екзалтация и е силничка доста, да. Но пак зависи кои други планети я аспектират. Моята е бомбардирана от Слънце в съвпад с Уран и се предава.  Laughing

Кажи за съвпад Слънце с Плутон в синастрия. Аз доста ичетох, има противоречиви мнения. Силно е, то е ясно, ама в положителна или отрицателна посока?  Laughing Имат и съвпад Слънце с Венера двамцата човека. Сатурн малко ги прецаква в квадратура със Слънцето.  newsm78

# 625
За синастриите... 50/50. Наскоро нищихме Брад Пит в един чужбински астрологичен форум, та неговата синастрия с Анистън е доста по-стабилна от тази с Джоли, ама... Човекът другояче мисли, явно.  Laughing
[
Ето това имах предвид по отношение на синастрията...ще доуточня, макар да имат по-малка съвместимост с Джоли работят върху аспектите, които ги свързват, а именно желанието да имат деца...Преди доста години Брад Пит беше казал, че иска поне 7 деца, а Анистън, показа че хич и не и дреме за деца, кариерата и е по-важна/е, вече май не мисли така, ама късно Confused/, а пък Джоли смело си ражда и осиновява...

# 626
Слънце (мъж) съвпад Плутон (жена)

Този аспект създава възможност за една изменчива връзка. Мракът или подсъзнателните импулси у жената се комбинират със светлината на мъжа, за да се стигне до страстни крайности. И най-доброто, и най-лошото от всичко бива преживяно. Мъжът може да трансформира жената посредством своята светлина, а тя го води към дълбините на това, което той никога не е знаел, че съществува. Изворът на истината избликва от кладенеца.

Слънце (жена) съвпад Плутон (мъж)

Понякога това може да бъде една експлоататорска връзка, защото мъжът ще се опитва да открие ценностите в своята партньорка, които не може да открие в себе си. В същото време жената се опитва да трансформира мъжа, като му дава светлина. Обикновено тя страда, когато той я свързва със силите, за които тя не е подготвена. Ако връзката продължи, жената ще израсне по-силна и накрая може да се научи как да намери дълбините в себе си, които мъжът й е показал. Само след като преживее затъмнение по обяд, жената наистина ще започне да разбира причината за мистичните дълбини, които е преживяла.

# 627
Както знаеш в синастрията една от най-важните комбинации е марс с венера Peace

Слънце (мъж) съвпад Венера (жена)

Този аспект показва естествена топлина и разбирателство във връзката. На подсъзнателно ниво, подобно на взаимоотношения между баща и дъщеря, ще се прояви една синовна (бащинска) загриженост. Може да се появи голямо материално и духовно благоденствие. Блясъкът на Слънцето и любовта, символизирала от Венера, създават чувство на хармония.

Слънце (жена) съвпад Венера (мъж)

Този аспект се появява във връзка, при която мъжът може да е бил "феминизиран” в минал живот. Сега той трябва да извлече своята мъжка сила и мощ от една силна жена. Връзката ще се концентрира около нея. Поради нейното излъчване и подкрепа, неговата съзидателност е подчертана. Жената ще продължава да генерира повече сила, защото нейният подсъзнателен образ на анимус ще бъде изваден на бял свят посредством мъжа.

# 628
Да, ама техните Марс и Венера нямат отношения.  Laughing Мерси много за тези, сега пак ще гледам картата и ще умувам. Иска ми се на отделен документ да им извадя + и – , че в интернет като е насложено всичко едно върху друго се обърквам.  Whistling

Много си права за работата в една връзка, особено във връзка! Точно така е. Понякога може да има 2-3 само положителни аспекта и много желание да се работи именно върху тях - съответно връзката съществува. И обратното - много положителни аспекти и един само кофти е достатъчен, ако никой не се опитва да го отработи. Това второто съм го виждала нагледно с два отрицателни аспекта в иначе чудесна синастрия. Е, няма вече връзка.

# 629
А къде слагате общата им композитна карта, нея разглеждате ли я?

Общи условия

Активация на акаунт