128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Руми честита двойна прекрасна новина! Да ви е жив и здрав Павел и ЧРД на баткото!
За не спането и ние бяхме в кюпа, и по някоя вечер пак сме, не смея да се похваля, но снощи извадих овлажнителя и го пуснах в детската стая и Дидито спала без дори да се завърти Whistling хайде иди го обяснявай сега коя е причината, всеки път различно иначе като бебе беше кошмар през 3 часа рев и ядене и така до 7 в който час е будна и после с зор се приспива на ръце и така по 2 пъти на ден по 40 мин и крива, крива цял ден дране, докато не порасна и направи 1 сън но стабилен по 2-3 часа на обяд и сега е ок, но с приспиването вечер е зор голям с баба си се приспиват по 1 че някой път и 2 часа Crossing Arms но се надяваме и това да израсте някой ден  Mr. Green само да ми е жива и здрава, другото минава и заминава Heart Eyes

# 496
 По мои наблюдения, бебетата Не приспивани на ръце спят по-спокойно, но разбира се може и да греша. Това впечатление от близки и приятелски дечица, включително и моето. Не съм люляла на ръце, нито в люлка за приспиване.
Замислихте ме за овлажнителя. Имам с топла и със студена пара. Пресъхвам като включим хитъра, като костенурка съм се напукала. Мисля и сребърните капки да опитам, в WF ще търся, само един вид ли са и трябва ли да внимавам с нещо, и колко струват?

# 497
so what?, в зависимост от концентрацията и марката цената варира много.
Ето да се ориентираш: http://www.luckyvitamin.com/sb-colloidal-silver В Хол Фудс обаче е по-вероятно да са на нормалната цена (зачертната на сайта).

# 498
 Благодаря, връщам се да чета повече. Ще пробвам, ако са добри за нас ще поръчам и от сайта.

# 499
# 500
  • У дома
Леле Ванх, две унции само, на нас до никъде няма да ни стигне.
Шегата настрана, аз току що разбрах, че мойта малка мамуна е изпила почти 1/2 литър. Сега я чакаме да посинее. Или поне се надявам да е било нещо подобно, а не по-лошо.
С две думи изпила ми светената вода без да иска. Пречерня ми като видях, но като надписвам на бълг. стават грешки.

Аз пак да попитам за пълномощните при извеждане на деца. Някой да си е запазил примерен текст от стари обсъждания?

# 501
Atlanta  Joy  ами така е като държиш детето жадно  Laughing

За декларацията: моята е готова бланка и е много прост текст: Аз Гошо разрешавам на Гинка да напуска границите на Б-я с дъщеря ми/ сина ми... Моята е до навършване на 18 години!

# 502
Привет на всички които ме помнят а и на тези които не ме Mr. Green и "За много години". Много отдавна не съм влизала, не само тук, но и в целия сайт. Обаче имам нужда от помощ и ето ме на.

Предстои ми ходене до Флорида след месец и търся някой който живее в Орландо и ерия. Не е задължително да е някой който пише тук, просто ми трябва някой  запознат с мястото, защото имам нужда от информация. Много ще съм благодарна ако някой ме потърси на лични, за да си задам питанките. Може и да е някой ваш познат несвързан с форума. Просто наистина ми трябва някой в течение. Ще гледам да наминавам тук по-често в случай че някой се появи пък и да наваксам малко Wink

Благодаря предварително Hug

# 503
МисЗ, здравей! Simple Smile Не мога да ти помогна за Орландо, съжалявам. Надявам се да сте добре.

# 504
Хайде въпрос и от мен за пълномощното трябва ли да е на английски и бг и да е нотариално заверено? Ако имате примерно такова моля дайте Hug

# 505
Миме, отивате в консулството с бащата, носите си паспорт или лична карта + документ на детето, попълвате бланката, пишете че пълномощното е безсрочно ( да не се разхождате догодина пак), плащате кеш и това е. Не се сещам колко струваше, но става веднага на място.

# 506
http://www.bgconsulchicago.net/info.cfm за повече инфо тук  Hug
Stella_ARS thanks Peace

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 18:13 от Мимето*

# 507
Няма нужда да ходят до консулството. Всеки нотариус ще им завери съгласието. Освен това няма нужда да е преведено и легализирано. Пишеш у дома на английски, принтваш, отиваш при кварталния нотариус, подписваш, удря печат и забравяш.

# 508
Няма нужда да ходят до консулството. Всеки нотариус ще им завери съгласието. Освен това няма нужда да е преведено и легализирано. Пишеш у дома на английски, принтваш, отиваш при кварталния нотариус, подписваш, удря печат и забравяш.

Именно, ние ако трябваше да ходим до Ди Си за заверка бая соленко щеше да ни излезе  Wink .

# 509
Имате ли примерна бланка на английски?

Общи условия

Активация на акаунт