Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 645
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Честита Нова 2011 Година
Желая ви много здраве и късмет.

Всички бебчовци да са здрави и да създават по -малко грижи и главоболия на мамите си  Heart Eyes

# 391
Да ни е честита Новата Година!
Нека 2011 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата! И Нека нашите деца да са много здравички, послушни, усмихнати и много да си ги слушкаме

love001

# 392
Честита Нова Година! Желая на всички много здраве, любов и благоденствие!

Нашият ресторант "Вкъщи" току-що затвори, така че се пренасям тук да продължа купона с чаша шампанско в ръка. Наздраве!

# 393
  • Велико Търново
Когато старата година си отива,
а Новата в дванадесет се роди,
желая ви от все сърце да сте щастливи!
И нека в тази нощ красива,
се сбъднат всички ваши хубави мечти!

# 394
добро утро!
През новата 2011 ви пожелавам 12 месеца здраве, 53 седмици късмет, 365 дни щастие, 8760 часа успех, 525600 минути любов и 31536000 секунди приятни изживявания! Честита Нова 2011 Година!

# 395
Честита Нова 2011 Година на всички!!!

Ние също я прекарахме в къщи.След много рев малкия  заспа към 21 часа и се събуди точно като по поръчка в 23:50ч. и така метнат на рамото ми, посрещнахме новата година.После го накърмих и спа почти до 6часа, направо да не повярваш.

Искам да ви питам, някой ползва ли овлажнител за въздух  в стаята и дали е доволен, защото в нашата стая сме с конвектор и е страшно сух въздухът, въпреки че отгоре сме сложили една паничка с вода.Гърлото ми е пресъхнало и постоянно ми се пие вода, а не знам на бебо какво му е.
Така че , моля споделете ако имате такива уреди и какво ви е мнението. А също и коя марка ползвате?
Хайде аз отивам да кърмя, че малчо се събуди.

# 396
Честита ви нова година, да сте живи и здрави вие и семействата ви   bouquet
Франческа, ние плзваме овлажнител за въздух, мъжът ми е доволен, аз голяма разлика не виждам, по принцип сме на климатики и е препоръчително да имаме овлажнител.
За пъпките по лицето и според мен си им трябва време и ще минат, аз все още поддържам тезата, че с колкото по-малко неща мазотите бебетата си, толкова по-добре. Аз продължавам Бобката да не го мажа с нищо и не ползвам сапуни и други глупости, по личицето има бебешко акне, но това е.
Относно бутането и сученето по две минути и ние имаме такива моменти, но аз хич не се притеснявам(Боби вече е като сумист), в общи линии правя, каквото Людмилана е писала, ако са ми много пълни гърдите, изцеждам малко, за да хапне повече от задното мляко. Имаше една мн хубава статия на сайта на СНН, и там писаха, че предното мляко съдържа много захар и може да дразни стомахчето.
За килограмите, аз качих 10-11, до десетия ден бях свалила 8 и до там. Та сега си имам да си свалям два килограма от бременността и 3 от преди това, но съм толкова гладна, че ......
И да ви кажа, ние май минаваме през една от кризите на растежа, много ми е нервен бебо през деня, не ще да спи хич.
Хайде хубав ден ви желая!

# 397
Честита нова 2011 година, нека всички сме живи и здрави и много усмихнати   Joy

Ние пък обратно, купихме си уред за изсмукване на влагата и в стаята е около 50% влажност и децата мн добре спят. Моя приятелка ползваха овлажнител и бяха мн доволни.

нашата мома вчера от 11ч за цял ден спа няколко минути и заспа в 03ч с голям зор, а Марти от 8ч е на ръце с мн силни колики.

# 398
  • Торонто/София
Честита Нова 2011 на всички - желая ви много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!

# 399
  • В две мънички очи...
Честита нова година и от мен!

И ние бяхме в ресторант "къщи". Малкия вчера се побърка от колики и след много трудности успях да го приспя към 11ч. е като почна силното гърмене скокна отново и в 11:55ч. реших че е заспал и се преместих в кухнята но в 11:58 се върнах да го взема и той така посрещна новата година. Иначе след това рано сме заспали, не иска да спи ако ме няма, сега баща му спи с него и го държи за ръка, а по звуците които чувам пълни яко памперса. Joy

П.С. Весе, честит имен ден! Много радост и щастие с твоята принцеса и мъжа да слушка много!

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 11:53 от Ysabell

# 400
  • Λάρισα
Честита нова година!

Абе момичета, вашите бебета ближат ли разни неща? Дора има нов номер от два дни, все гледа да се докопа до нечия блуза и се започва едно бавно и методично близане, тип доктор Ливайн. Ако случайно няма блуза в подходящ радиус, си ближе ръкава и/или юмрука. И текат едни реки от лиги, що за чудо е това?  newsm78  Shocked

Ние ресторанта го затворихме много рано, че на племенника ни му се доспа още в 12 и половина, после отворихме бар "Наздраве" в леко намален състав Mr. Green Дора обаче точно вчера трябваше да увисва по мен на всеки половин час, та успях да пийна 2 глътки вино чааак малко преди да затворим и бара  Mr. Green

# 401
  • Девето поколение софиянка
За много години!
Нека новата година ни донесе много здраве, щастие и радост!

Една малка почерпка, че днес съм рожденичка:

# 402
Ламич , ние бара го отворихме с ресторанта и след половин чаша вино и две глътки шампанско Вико спа цели 6 часа ... днес ми е гузно много , ама пусто като ми се пийваше малко винце.  Mr. Green Изобщо не ми е създавал грижи вечерта , дано така да е и за напред. А Фил като заспа след зарята чак в 9:30 се събуди тази сутрин  Mr. Green взе парче баница и пак легна да си го яде в леглото  Joy

Йоли, честит рожден ден   bouquet

Честит имен ден на малките ни именици и на големите такива   bouquet

# 403
  • В две мънички очи...
Лама, при нас не е точно близане а постоянно търсене на цица  Joy и ако не я открие мрънкайки лапа юмрука и след 3 -тия опит да пусне нещо се започва по - високо мрънкане и накрая рев. Лигите са само по юмручето, но на мен ми практикува друг номер. И аз като всяка мама нали все ме е страх дали му стига кърмата и гледам да го държа максимално на гърда, докато не разбера че ме ползва като биберон все го гледам и слушам как суче поне малко да съм спокойна и като си махна гърдата защото си играе, той започва пак да търси и да мрънка и реве. Понякога се предавам бързо, понякога се опитвам да го приспя без да му давам повече да си играе, но заделязвам че като се предам и му я дам гърдата, той суква малко, затваря очи да спи и пуска мляко да тече по него но не пуска гърдата. Направо съм в чудо вече.
А по време на кърмене може ли да се пие вообще алкохол, че и аз снощи само 2-3 глътки пих от притеснение да не го упоя  Joy

# 404
Хич не е препоръчително да се пие алкохол , ама нали е празник и се поддадох на изкушението аз  Mr. Green пийнах винцето веднага след кърмене и не знам до каква степен му е повлияло после на следващото кърмене , ама си спа 6 часа като къпан  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт