Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 656
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Честита Коледа на всички, нека цялата ви година е изпълнена със смях, щастие, здраве и пари!  Hug

Ние направо се изморихме снощи с нашия малчо, най-много аз, дали от непознатото за него място, дали от многото хора, но не се спря миличкия да реве и да мрънка  Tired  Чааак към 23:00 заспа и то на ръце при мен, та почти 2 часа така си поспинка, та всички да можем да си похапнем и побъбрим, и да се разделят подаръците  Blush

Желая ви хубав ден пълн с топлина и хубави емоции!  Hug

# 166
  • Дъблин
Честита Коледа на всички! Да сте живи и здрави, това е най-важното, а най-големите подаръци наскоро си ги получихме всички Wink

Ние снощи за първи път срещнахме Ива с бабите и дядовците, досега само нас беше виждала. Май се превъзбуди нещо, защото почти не спа докато бяха тук, а после до 2ч. беше неспокойна и мрънкаше. Но пък като заспа в 2, та чааак до 8:30 Simple Smile

adriana_mam
, и аз се притеснявам за бебето, че нещо ме наболява гърло. Чудех се дали да слагам и аз маска, че освен гърлото, нямам други оплаквания.
Някакви лекарства дали можем да вземаме? Аз само ефизол смуках.

zuzi, дано няма повече такива моменти при вас  Hug

# 167
Весела Коледа на всички мами и техните семейства, да сме живи и здрави и нека най лошото да е останало зад гърба ни!!!
Smurfieta , аз питан докторката и тя ми каза че може да се смуче стрепсил с лимон който е и чай също така и витамин ц 1000 мг който е за разтваряне, ако стане лошо каза че може и оспамокс 500 да взема. дано да не се с тига до там . Каза ми още при котакт с бебето да слагам маска, е да ама нали дори и да не сме в контакт спим в една стая. От друга страна ми казват че кърмата го пази дано да е  така!!!! Praynig

# 168
Весела Коледа!

Днес ставаме на 1 месец, та по този повод - скромна почерпка     - измислете си кой каквото иска и му се насладете..да не поствам картинки тука, да товаря излишно....но не бъдете скромни! Наздраве!

Иначе, да питам - понякога малкия господинчо спи с отворена уста? newsm78 Нали уж бебетата не спяли така Thinking Случвало ли се е при вас?

# 169
  • В две мънички очи...

Нас пак ни тормозиха коликите и общо взето не успя да празнува много много малкия Sad

# 170
  • София
 Честито Рождество Христово!
Желая ви здраве, любов, късмет,
щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!

Честит Имен Ден на всички именяци!  Да сте здрави и дълго да се радвате на името си!

# 171
  • София
Снощи всики се представиха добре, т.е. децата  Laughing. Паричката се падна на Алекс с малко помощ  Wink. Валето тази нощ спа доста от 23ч. до 7ч. сутринта. През деня пак поспа и мислех, че има температура и на 2-пъти му я измервах  Laughing.

# 172
  • София
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug Сиропът се казва nurse harvey's  и според тази в спешното :"всички тези капки за колики са спазмалитици" ей това ми е обяснението. Според педиатърката пък не е от сиропа, защото ако е от него детето щяло да реагира веднага (т.е още с първото пиене), а не чак на 3-4ят ден, според нея детето просто си е спало много дълбоко  newsm78 Да ви кажа честно не знам, сега ме е страх да му го давам, мъжът ми ми се кара, че съм мъчела детето с колики, но най-важното е, че малчо е добре, а пък за коликите взехме чайче от копър и дано да помага.
Ние вчера го водихме да му купим количка, че досега ползвахме старата на сестра ми и след това на гости при нея. Мишката беше много послушен - от вратата се напапка и след това спаааа, а двегодишният ми племенник не спираше да го пита "Мишко, искаш ли пантофки"  Joy  Днес пак го водихме първо на пазар, а после и на разходка и човечето е много доволно  Mr. Green Хайде сега да попочерпя, че днес ставам на внушителните 25  Laughing, а пък мъжът ми има имен ден ( и понеже не знам как да сложа картинки Embarassed, слагам линкове):
http://kartinki.eu/details.php?image_id=156768
http://kartinki.eu/details.php?image_id=156772
http://kartinki.eu/details.php?image_id=156792
http://kartinki.eu/details.php?image_id=156671 и
 ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !!!
 Много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!

# 173
  • Λάρισα
Весела коледа на всички!

Зузи
, честит рожден ден!

Някой преди време май беше споменал нещо за цикъл... е, на мен ми дойде предколедно Tired

# 174
  • София
весела коледа мили майки ! Бъдете много здрави и щастливи вие и целите ви семейства! А на въпроса на съкровищницата , да нашето бебенце често спинка с отворена уста , така че спокойно това е нормално .

# 175
  • Козлодуй
Зузи, честит рожден ден мила Simple Smile Нека много да те слушат - и  таткото и бебчо Simple Smile
Дори - браво за съня. И ние бяхме така - от 23 до 7 спим. А от няколко дни ядем в 21:00 и спим или до 6 или до 8:30. Зависи от количеството папу Simple Smile Растат си децата, разреждат си храненията и така.

# 176
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А от няколко дни ядем в 21:00 и спим или до 6 или до 8:30.

Shocked Ехааааааа, искам и аз  Tired

# 177
  • В две мънички очи...
A моето дете иска да спи с цицата до него вече и по някое време да си я намери и да си по цока и пак да си продължи съня без даже да отваря очи .. ех тия колики до какво ли няма да ни докарат  newsm78

Зузи честит рожден ден! Да те слушкат всички в къщи много.

# 178
  • Велико Търново
Мили мамчета, Весела Коледа! Бих искала да пожелая на вас, вашите семейства и приятелите ви, много здраве, щастие и късмет! Нека коледния дух не ви напуска през цялата следваща година! Нека се сбъднат всичките ви мечти!

Ние по празниците не се спряхме на едно място - в четвъртък бяхме на Коледно парти от фирмата (и тя бебка беше с мен за малко, после с тати в хотелската стая), на Бъдни вечер ходихме в Габрово при нашите, снощи - на Коледа бяхме у родителите на милото, а днес ни е погачата за Вики. Дано приготвя всичко на време преди да са пристигнали гостите. Утре ще ходим на чиста молитва. С една дума - тежка програма. Ще кача снимки след събирането и ще пиша как е минало.

И пак за памперсите - от вчера сме на памперс premium care. Доволни ли сте от тях?

А за чистата молитва какво се носеше в църквата?

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 07:48 от Insolence

# 179
  • Торонто/София
Момичета минавам и аз да ви кажа ЧЕСТИТА КОЛЕДА - дано всички сте прекарали страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт