Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 656
  • 730
  •   1
Отговори
# 180

Някой преди време май беше споменал нещо за цикъл... е, на мен ми дойде предколедно Tired

Аз, аз  Joy добре дошла в клуба  Mr. Green

Добро утро

Зузи , дано наистина да е било дълбок сън , случва се и при големи хора. Честит рожден ден и тук    bouquet

Абе тия вашите спящите деца на кърма ли са или на АМ , при нас нощем се яде на 2-3 часа все още  Laughing рядко се случва да спи 4 часа , а веднъж-два пъти е спал по 6 ... ама то е било инцидентно.

# 181
  • Козлодуй
Даре, позна Simple Smile
Последното хранене ни е с АМ. Вечер имам много малко кърма. Суче си малко колкото да се успокои, след това 120 гр АМ и сега я чакам да се събуди годпожицата, че още не е яла.

# 182
Даммм, АМ засища за по-дълго време  Wink Аз си спомням , че Филип започна да спи спокойно по цяла нощ чак като започна да вечеря ... това беше към 10я-11я месец. Към 19.00 ядеше супа пасирана и след това имахме 2 кърмения и нани до 6-7 сутринта  Joy Joy

# 183
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
айде днес от мен ще е кафенцето

Дарка, lammah не ли много рано още за цикъл? На мен с Вики ми дойде чак след 7-8 месеца някъде. Аз пък още съм с лохии, тъкмо изчезнат за един, два дни и хайде отново се появат. #Cussing out
На Белослава пък най-дългото и спане е веднага след банята - изкарва заспала почти 4 часа. Та вече гледаме да я изкъпеме по късничко и веднага с нея заспивам и аз. Иначе през деня яде през 2 и рядко през 3 часа.
Имам един въпрос към Бръмбазела и микки. От това което чета и наблюдавам съм с всички признаци на хиперлактация. От силната струя мляко Белослава се дави почти непрекъснато и много често бута гърдата ми, реве ядосана и отказва да се храни. Всъщност понякога се наяжда са 5 минути - не е ли прекалено малко. Вдигам я да се оригне, изчаквам да мине малко време, но сърдененто и продължава. Иначе наакани и напикани памперси имаме предостатъчно, около 10 напикани и 6-7 наакани. Има ли някакъв начин да намали малко кърмата. Мислех си да се изцеждам малко преди да я сложа да яде, за да не е чак толкова силна струята, но ме е страх че така млякото ще се увеличи още повече. newsm78

# 184
Съкровищница и моя хубостник спеше с отворена уста и като отидохме на консултация, лекарката ми каза че му бил запушен носа без да я питам и сега го чистя с морска вода- стеримар, и не спи вече така. Аз не съм я питала тя сама ми каза и така си направих връзката с отворената уста. Аз пък се притеснявам вече сме на 40 дена и все още имаме жълтеница, давах глюкоза, ама повече от 200 мл на ден не можем, а трябвало по 250-300 Sad Моля споделете нещо, ако някой има такава упорита жълтеница Praynig

# 185
Последното хранене ни е с АМ. Вечер имам много малко кърма. Суче си малко колкото да се успокои, след това 120 гр АМ и сега я чакам да се събуди годпожицата, че още не е яла.
Аз за това сутрин когато има  много кърма, цедя за вечерното хранене, за да не давам АМ  Peace

# 186
Да почерпя, че моята Цвети днес стана на 1 месец.  Party  Party  Party

# 187
  • В две мънички очи...
Честита месечинка на Цвети!

Даре, при мен забелязвам че прави следното - стои на гърда около час - час и половина и суче всичко което слезне през този период, накрая сам се пуска и заспива дълбоко. След това наистина спи много часове. Тази нощ е спал от 23 до 6 сутринта непробудно. Ако насила си извадя гърдата след 10 мин. е буден и я търси и няма заспиване. Опитвала съм всякакви варианти, в началото си мислех че не му стига и го местех на другата гърда но след като изсучеше и нея пак така стоеше и чакаше. Много ме е страх да не ми докара някоя хиперлаксация с това сукане че и без това ми са силни струйките ама така като се храни няма колики.
Иначе пия като се сетя един чай от билковата - има резене и разни други неща дават го за лактогонен въпреки че все още имам достатъчно кърма и даже в утринните часове цедя защото се събуждам мокра цялата.
Марси и на мен ми цапа още едно такова бледо ту изчезва за ден ту пак се появява.

# 188
Здравейте  Hug най-сетне се докопах до компа за повечко време... Влизам да ви почерпя ,че днес нашето малко момче става на 1 месец Blush Но хич ме няма в почерпките,така че ще е виртуална Embarassed   Днес се събудихме с присипнало гласче и съм много притеснена...Педиатърката ми няма как да го прегледа днес,та остава за утре и без друго сме на ваксина... Иначе нямаме температъра спим си,ядем си,но на моменти гласчето му е променено,,,,дано не е нещо сериозно ooooh!

# 189
  • Козлодуй
Аз за това сутрин когато има  много кърма, цедя за вечерното хранене, за да не давам АМ  Peace

Аз също сутрин цедя . Събирам около 150 гр. Но късния слетобед си ги излапва.

# 190
  • София
Преди малко изпратих нашите, че ни бяха на гости за Коледа. Валето беше доволен, че имаше кой да го разнася. От друга и аз, че си мам отмяна  Laughing

zuzi_pretty, Честит Рожден Ден на теб и Честит Имен Ден на съпругът (на патерички)! Да сте здрави, сплотени и се радвате на бебчо!

Insolence, весело празнуване на погачата  newsm10.

bobito0785, pufpaf, Честити месечинки на бебоците ви! Да са здрави, послушни, с късмет !

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 17:19 от Dori

# 191
  • Велико Търново
Мили мами, днес беше нашата погача - ето и две снимки:

http://noemvri2010.snimka.bg/cooking/noemvriyiski-mami.485149.21867026

http://noemvri2010.snimka.bg/cooking/noemvriyiski-mami.485149.21867024

Въпреки, че нямаше много гости беше много весело - заради празниците не можах да събера всички, които бях планирала. Обаче сега съм доста уморена и мисля да подремна малко - Вики ще се събуди след половин час и мисля да използвам времето.

# 192
Честита Коледа, мили момичета! Дано добрият старец е оставил под елхите ви много здраве, късмет, любов и достатъчно пари, за да си купувате всичко останало

Зузу, честит рожден ден на патерица  newsm59

# 193
Ние днеска ходихме на чиста молитва, и аз викам хайде да отидем и ние на тази молитва та дано да миряса това дете, че последните дни много рев му удари  Cry  И наистина миряса, още веднага като почна да пее дядо попа  Party  И после ходихме на гости, и как заспа, събуди се само да си похапне малко и още спинка и пу пу да не викам дявола, дано да си поспинква така, че да си починем и ние с татито малко  Rolling Eyes

Та Инсоленс, не се носи нищо в църквата, трябва ти и бебето да се занесете там  Wink 

Зузи, честит рожден ден на патеричка, много здраве и щастие ти желая  Hug

Честита месечинка на Цвети, да е здравичка и засмена  Hug

# 194
Честита Коледа на патерици!
Да има здраве, любов и благоденствие в домовете ни!
Ние сме подхванали черна серия и се надявам на коледно чудо и щастливи моменти в бъдеще.
Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт