Отговори
# 150
Честита Коледа, момичета!!! С пожелания за здраве, щастие, много любов и безброй прекрасни мигове с малките ни съкровища!!!

Честит рожден ден на Kimbarly  nbirthday, скоро и ти да получиш Коледно-Новогодишния си подарък   ylinfant

Честито и на всички нови мамчета, да са живи и здрави бебоците!!!

# 151
Честито Рождества Христово!!! Желая на всички вас прекрасни момичета здрави дечица, много любов, щастие и мъдрост!
Ето един прекрасен клип на тема кърмене, на който попаднах днес: http://www.youtube.com/watch?v=sbxII8kFUxo&feature=related.

# 152
Ето и от мен,  най-нежното нещо , когато го изгледах за първи път, не можах да отлепя очи!
http://www.youtube.com/watch?v=xhV3REtKuKY

# 153
Честита Коледа на всички!!!

mari:), миличка, страхотно  Hug  Признавам си, че ме отприщи  newsm45

# 154
Честита коледа мили момичета влизам през телефон и затова по лаконично:) новина от адда моето коледно чудо се появи в 22.50 днес тежи 3150 и е дълъг 51 см рижав и красив като баща си аз съм добре мама адда багинс пак честито и ме извинете за малките букви

# 155
Честита среща на мама Адда с малкото и коледно чудо   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 156
mari:)  страхотно ееееееее

# 157
Честито на адда. Жив и здрав да  е коледния подарък.
Марииии разплакаме. Страхотно клипче.

# 158
Честито на мама Адда! Да са здрави с бебчо и скоро у дома  breastfeeding

# 159
  • В две тъмни очички
Браво Адда! Честото! Да е живо и здраво коледното ви момченце и много много да ви радва!  Hug

# 160
Честито на мама Адда, да е жив и здрав малкият юнак!   bouquet

Ние сме още 2 в 1.  Rolling Eyes

# 161
чЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ НА МАМА АДДА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ,МНОГО ДА ПАПКА И ДА СЛУшКА!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet

# 162
Честита Коледа на всички.[/size]
Ето, че си имаме и Коледно бебе.
Честито щастие на Адда Багинс. Получи най- хубавият подарък.

# 163
ADDA, честито Коледно чудо! Да е жив и здрав , на теб бързо възстановяване!
Чакаме снимки на рижото момченце! Сигурно е супер сладко!

# 164
МАМА АДДА, ДА ВИ Е ЧЕСТИТ МАЛКИЯ СИН!ДА Е МНОГО ЗДРАВО, УМНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!

Момичета, радвам се , че клипчето ви хареса, наистина като го гледаш и сълзите тръгват от умиление.
Вилкони , мила, ти как си?Много ще се радвам ако пишеш как се развиват нещата, с всичко покрай теб Hug

Въпрос към Шаманката-
Ние сме изцяло на кърма, бебата наддава добре.От няколко дни след всяко ядене започва зверско надуване, почервеняване, газове, не винаги успява да се изака, а до скоро си акаше без проблем след всяко ядене.Дали това са колики?
Другото , което ми прави впечатление, че изпражненията понякога са зеленикави, а не с цвят на горчица, понякога са смесени с цвят на горчица със зеленикави?Нормално ли е това?

Общи условия

Активация на акаунт