Цената на живота / Ömre Bedel - тема 7

• 29 557
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
 newsm53  Да бе, нека вече да ни се отпуснат душичките и да се разтопим от умиление пред дългоочакваните ни копнежи да видим заветния миг на тяхната споделена и красива любов!!!!!!!

# 601
А може и да си въобразявам, но дори в нейната омраза към него аз долавях нотка на някакъв вид чувство или отношение към него, което тя отричаше дълбоко в себе си.
много съм съгласна с теб.
очакваме Йомюр да прости и да забрави лошото.
и да избере Джесур със сърцето си.

# 602
Moje li da mi kajete kade gledashe na Iomur snimkite i videot ot na laptopa djesur moje li tezii serii

Seniha ima dete v Germaniq interesno dane bi Taifur da ima ne6to obshto s tova Grinning

# 603
Да бе , аз серията я знам, гледала съм я , но имам чувството, че той не я замъкна там ,заради болката от загубата на майка си,а заради срама пред Йо и майка му от стореното и заради неговата болка от омразата на Йо в очите й , след като той вече усеща зародилата се в него и непланувана любов към Йо.В тази серия той е мн объркан и целият му свят и вс му планове се преобръщат. Цялото му желание за отмъщение и озлобление се превръщат в една непозната и "нелогична" любов, от която и той отначало се дистанцира и точно поради това в нея сцена той изглеждаше толкова разярен и готов да стори най-страшното, а всъщност той самият беше като ранено животно, в чиято рана са сипали сол.
много ме разочарова Дж в тази серия.
 знае, че Йо е бременна с неговото дете и въпреки всичко какво й причини.
беше едно от най-гадните неща, които е правил.
забрави за любовта, гневът му пак го заслепи както първия път. направо полудя.

тази история ми дойде малко в повече. като бремеността на Йо от един път, както бремеността й от Ердем, както Йо слиза посред нощ да пие вода , като има баня на една крачка. е, то беше с цел да се срещне с Джесур и да кръстосат реплики.
ама ще гледам до края. ще мрънкам когато е толкова елементарно , но пак ще гледам.

интересен филм. само за ценители Simple Smile

# 604
Хайде някакво развитие в желаната от нас посока ,че  се изнервям вече.И без това чакаме от вторник на вторник.Малко по експедитивно сценариститееее . smile3513 smile3513Искаме любов в този филм,а не пистолети. txtloves #Sniper
направо през вторник стана.
и все по-въоръжени.
очаквам и Доа да грабне пищова като мама... или кибрита.

записвам се при чакащите Любов , а не пищови

няма ли нов трейлър ?

# 605
Да бе , аз серията я знам, гледала съм я , но имам чувството, че той не я замъкна там ,заради болката от загубата на майка си,а заради срама пред Йо и майка му от стореното и заради неговата болка от омразата на Йо в очите й , след като той вече усеща зародилата се в него и непланувана любов към Йо.В тази серия той е мн объркан и целият му свят и вс му планове се преобръщат. Цялото му желание за отмъщение и озлобление се превръщат в една непозната и "нелогична" любов, от която и той отначало се дистанцира и точно поради това в нея сцена той изглеждаше толкова разярен и готов да стори най-страшното, а всъщност той самият беше като ранено животно, в чиято рана са сипали сол.
много ме разочарова Дж в тази серия.
 знае, че Йо е бременна с неговото дете и въпреки всичко какво й причини.
беше едно от най-гадните неща, които е правил.
забрави за любовта, гневът му пак го заслепи както първия път. направо полудя.

тази история ми дойде малко в повече. като бремеността на Йо от един път, както бремеността й от Ердем, както Йо слиза посред нощ да пие вода , като има баня на една крачка. е, то беше с цел да се срещне с Джесур и да кръстосат реплики.
ама ще гледам до края. ще мрънкам когато е толкова елементарно , но пак ще гледам.

интересен филм. само за ценители Simple Smile
Там, в този момент той знаеше, че е бременна, но не знаеше, че детето е негово
За елементарните ситуации, аз също съм се палила,  но пък те са слабост изобщо на сериалите. Много сериали, много серии, (60-70) как да си все оригинален, изчерпваш се в един момент.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 21:24 от dani_ka

# 606
интервюто на Мурат Хан
Репортерката го пита първо да каже защо изглежда така, защо окото му е посинено: Той казва, че във сериала е ял бой от хората на Ердем, ,разбира се това със сигурност ще се хареса, защото той е лошия мъж  Характера на Джесур Гьочер прилича ли на Вашия, имате ли допирни точки с ролята.? „Определено като мъжки характери от една страна, имаме допирни точки, т.е.  не мога  да кажа със сигурност има, или със сигурност няма, но непремемно има, въпреки, че аз не съм като този мъж, но съм сигорен, че има общи точки”. Тя го пита четейки в интернет за себе си, как реагира. Той казва, че Джесур провокира много отвращение в мъжете, обратно на това жените харесват характера му, той се държи лошо, изнасилване и  тем подобни.....Репортерката го прекъсва: „А може би се харесва играта на Мурат Хан?” „Не знам” скромничко й отговаря той. После продължава, че понякога на улицата заговаря хората, пита ги:  „Не ви ли отвращава Джесур, не ви ли е антипатичен?” „Не, ние много го харесваме, понякога е лош, ама ние много го харесваме – така казват” леко ги имитира, като сменя интонацията си. Това е моята работа, това е моята професията. Няма значение какъв е характера на героя....

# 607

Как се сетихте обаче , точно за тази сцена сега , още от мига в който прекъсна урока и , на него мисълта му беше само за изнасилването и за нищо друго ,  даже не толкова за смъртта на майка му , а пък Юмюр  , чак съжалявала , тя въобще не се усети тогава , какво му казва всъщност с това съжаление че майка му е умряла , все едно я е била  излъгала за изнасилването , все едно майка му е умряла за нищо , иначе защо да му изказва съболезнования като толкова го мрази , той се обърка , очакваше друго , реши че нарочно го е направила и му се подиграва и съответно реши да си отмъсти , нейното държание беше объркващото , кой се държи добре с изнасилвача си , само този който не се чувства всъщност изнасилен , и той реши да повтори , през цялото време мълчеше , после си го изля , а тя изведнъж от съжаляваща за смъртта на майка му , промени на обичам мъжа си и всякакви такива , кой може да понесе това . Само ние знаехме че я боли много , но пред Джесур тя се държеше все едно нищо не е било , онези усмивки , които го влудяваха и погледите и към него  , всеки мъж би си помислил че и е харесало и би искал да повтори тази лудост , тя искаше да му покаже колко е силна , но той го възприе като знак че може да си продължи по същият начин и всичко ще е наред .

# 608
интервюто на Мурат Хан
Репортерката го пита първо да каже защо изглежда така, защо окото му е посинено: Той казва, че във сериала е ял бой от хората на Ердем, ,разбира се това със сигурност ще се хареса, защото той е лошия мъж  Характера на Джесур Гьочер прилича ли на Вашия, имате ли допирни точки с ролята.? „Определено като мъжки характери от една страна, имаме допирни точки, т.е.  не мога  да кажа със сигурност има, или със сигурност няма, но непремемно има, въпреки, че аз не съм като този мъж, но съм сигорен, че има общи точки”. Тя го пита четейки в интернет за себе си, как реагира. Той казва, че Джесур провокира много отвращение в мъжете, обратно на това жените харесват характера му, той се държи лошо, изнасилване и  тем подобни.....Репортерката го прекъсва: „А може би се харесва играта на Мурат Хан?” „Не знам” скромничко й отговаря той. После продължава, че понякога на улицата заговаря хората, пита ги:  „Не ви ли отвращава Джесур, не ви ли е антипатичен?” „Не, ние много го харесваме, понякога е лош, ама ние много го харесваме – така казват” леко ги имитира, като сменя интонацията си. Това е моята работа, това е моята професията. Няма значение какъв е характера на героя....

май и в реалния живот е умен Simple Smile
много лъчезарен нали? с насинено око и се усмихва чаровно

# 609

Как се сетихте обаче , точно за тази сцена сега , още от мига в който прекъсна урока и , на него мисълта му беше само за изнасилването и за нищо друго ,  даже не толкова за смъртта на майка му , а пък Юмюр  , чак съжалявала , тя въобще не се усети тогава , какво му казва всъщност с това съжаление че майка му е умряла , все едно я е била  излъгала за изнасилването , все едно майка му е умряла за нищо , иначе защо да му изказва съболезнования като толкова го мрази , той се обърка , очакваше друго , реши че нарочно го е направила и му се подиграва и съответно реши да си отмъсти , нейното държание беше объркващото , кой се държи добре с изнасилвача си , само този който не се чувства всъщност изнасилен , и той реши да повтори , през цялото време мълчеше , после си го изля , а тя изведнъж от съжаляваща за смъртта на майка му , промени на обичам мъжа си и всякакви такива , кой може да понесе това . Само ние знаехме че я боли много , но пред Джесур тя се държеше все едно нищо не е било , онези усмивки , които го влудяваха и погледите и към него  , всеки мъж би си помислил че и е харесало и би искал да повтори тази лудост , тя искаше да му покаже колко е силна , но той го възприе като знак че може да си продължи по същият начин и всичко ще е наред .
затова му се стовари камък на главата.
а тя даже се върна да види да не го е убила.
много са трогателни.
и как я носеше ... много ми стана смешно.

ако някой ме отвлече така ще изгубя и говор и картина а тя толкова много наприказва, че чак й се чудя

# 610

Най-добре щеше да бъде, ако беше спестила тези сцени от от диска на майка му. Няма майка, която лесно да преживее нещо такова, извършено от сина й. Майката на Йомюр също трудно би преживяла стореното от Илкнур. Йомюр искаше да се оневини, да се оправдае, защото майка му я нападна. А Джесур, изпитал загуба след загуба, искаше да я накаже, защото за него тя е виновна за смъртта на майка му (и си беше така, това преля чашата). Не че има разлика, когато правиш нещо против волята на една жена, но все пак имаше разлика (нещо като - като ще говориш за изнасилване, изнасилване да бъде). Направо превъртя.

# 611
интервюто на Мурат Хан
Репортерката го пита първо да каже защо изглежда така, защо окото му е посинено: Той казва, че във сериала е ял бой от хората на Ердем, ,разбира се това със сигурност ще се хареса, защото той е лошия мъж  Характера на Джесур Гьочер прилича ли на Вашия, имате ли допирни точки с ролята.? „Определено като мъжки характери от една страна, имаме допирни точки, т.е.  не мога  да кажа със сигурност има, или със сигурност няма, но непремемно има, въпреки, че аз не съм като този мъж, но съм сигорен, че има общи точки”. Тя го пита четейки в интернет за себе си, как реагира. Той казва, че Джесур провокира много отвращение в мъжете, обратно на това жените харесват характера му, той се държи лошо, изнасилване и  тем подобни.....Репортерката го прекъсва: „А може би се харесва играта на Мурат Хан?” „Не знам” скромничко й отговаря той. После продължава, че понякога на улицата заговаря хората, пита ги:  „Не ви ли отвращава Джесур, не ви ли е антипатичен?” „Не, ние много го харесваме, понякога е лош, ама ние много го харесваме – така казват” леко ги имитира, като сменя интонацията си. Това е моята работа, това е моята професията. Няма значение какъв е характера на героя....

май и в реалния живот е умен Simple Smile
много лъчезарен нали? с насинено око и се усмихва чаровно
Да наистина. Много позитивен. След комплимента "Може би се харесва играта на Мурат Хан?", защото това си беше комплимент, толкова кратък отговор "Не знам" и веднага си  продължи мисълта. Да но си остане такъв, определено печели от това (той е на 35 г. едва ли ще се промени много)

# 612

Как се сетихте обаче , точно за тази сцена сега , още от мига в който прекъсна урока и , на него мисълта му беше само за изнасилването и за нищо друго ,  даже не толкова за смъртта на майка му , а пък Юмюр  , чак съжалявала , тя въобще не се усети тогава , какво му казва всъщност с това съжаление че майка му е умряла , все едно я е била  излъгала за изнасилването , все едно майка му е умряла за нищо , иначе защо да му изказва съболезнования като толкова го мрази , той се обърка , очакваше друго , реши че нарочно го е направила и му се подиграва и съответно реши да си отмъсти , нейното държание беше объркващото , кой се държи добре с изнасилвача си , само този който не се чувства всъщност изнасилен , и той реши да повтори , през цялото време мълчеше , после си го изля , а тя изведнъж от съжаляваща за смъртта на майка му , промени на обичам мъжа си и всякакви такива , кой може да понесе това . Само ние знаехме че я боли много , но пред Джесур тя се държеше все едно нищо не е било , онези усмивки , които го влудяваха и погледите и към него  , всеки мъж би си помислил че и е харесало и би искал да повтори тази лудост , тя искаше да му покаже колко е силна , но той го възприе като знак че може да си продължи по същият начин и всичко ще е наред .
затова му се стовари камък на главата.
а тя даже се върна да види да не го е убила.
много са трогателни.
и как я носеше ... много ми стана смешно.

ако някой ме отвлече така ще изгубя и говор и картина а тя толкова много наприказва, че чак й се чудя
Той я завлече в стаята, хвърли я на земята, и се беше кротнал, само слушаше, ама тя като не знае да мълчи. Но всичко се плаща, сега агонията му се удължи с години.

Тя се върна, защото му повярве, ами ако умре, докато се усети, и Ердем ще умре

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 23:00 от dani_ka

# 613
И не само това ами после Юмюр  продължи , само как лъжеше пред всички че са искали да я ограбят някакви бандити , и то пред очите на Джесур , нарочно , докато гледах все се  питах , защо го пази така , защо го защитава , толкова  незначително ми се виждаше оправданието че е заради мижавия и малоумен съпруг Ердем че повече разбирах Джесур отколкото нея , тя така бързо се сети да замаже положението че направо му стана съучастник , да не кажем че все едно отново му каза нищо не се е случило , спокойно мили , продължавай да ме тормозиш , аз ще те защитавам , ако трябва всички ще лъжа и баламосвам , ама ти само  ако може бъди по-кротичък  и  аз ще те търпя защото и аз незнам всъщност защо , и той си тръгна спокоен , какво по хубаво от това нали , много объркана жена , постоянно му даваше без да иска грешни сигнали , и той накрая се влюби в нея , то си беше неизбежно .

# 614
И не само това ами после Юмюр  продължи , само как лъжеше пред всички че са искали да я ограбят някакви бандити , и то пред очите на Джесур , нарочно , докато гледах все се  питах , защо го пази така , защо го защитава , толкова  незначително ми се виждаше оправданието че е заради мижавия и малоумен съпруг Ердем че повече разбирах Джесур отколкото нея , тя така бързо се сети да замаже положението че направо му стана съучастник , да не кажем че все едно отново му каза нищо не се е случило , спокойно мили , продължавай да ме тормозиш , аз ще те защитавам , ако трябва всички ще лъжа и баламосвам , ама ти само  ако може бъди по-кротичък  и  аз ще те търпя защото и аз незнам всъщност защо , и той си тръгна спокоен , какво по хубаво от това нали , много объркана жена , постоянно му даваше без да иска грешни сигнали , и той накрая се влюби в нея , то си беше неизбежно .
Тя беше заплашена, шантажирана, притисната. Нямаше избор. Ако беше усетила какво се случва с Джесур, ако беше прозряла, щеше тя да владее положението. Но не му повярва, и продължи да се страхува от него.

Общи условия

Активация на акаунт