. Много добри новини за релактацията ти, браво! И аз съветвам да пиеш много течности. За цицата, ако ви бях наблизо нямам нищо напротив, кърма - дал Господ 

Добре,че днес след хиляди обаждания направиха нещо по въпроса...
По този повод питах доки какво да правя с остатъчното количество лекарство и тя ми отговори да си го съхранявам при нужда..., но в тази връзка,ако някоя мама има нужда и е в такава ситуация нека пише...с удоволствие ще помогна, съставките са хидратиращи
Просто не ми се иска да го хвърля при положение, че може да е от полза на някой нуждаещ се.
Мъжа ми се вбеси,спря колата и подгони хлапетата...Успя да ги стигне и от това, което ми каза разбрах,че е поискал да говори с родителите им...Непосредствено до тях се събират хора, от които и една жена, която се позаинтересувала какво става...След като мъжът ми обяснил, ситуацията и че вози бебе в колата,жената се представила,като служител от агенцията за закрила на детето и обяснила,че въпросните деца били на частна занималня в близост. Така и двамата отиват при учителката...която с цялата си наглост казала,че преувеличаваме
Жената от агенцията я попитала как е позволила на 10 годишни деца да остават без надзор при положение, че са й поверени и за това и плащат луди пари ,като й натъртила ,че преди няколко дни именно на това кръстовище са блъснали дете. От развоя на събитието стана ясно,че жената от агнецията ще заведе иск.
Питам се в какви ръце си оставяме децата? И това ли е преимуществото на частните занимални? 
. Днес ще ходя да търся препоръчаните от zarat хомеопатии. Zarat,от къде сиги купи? От специална аптека ли?
), вечер спинкаме от 11 до 6, но аако я оставя може да спинка и до 7-8. Аз обаче я кърмя по режим (не при поискване) и затова я будя да я храня... от няколко дни държи играчки с ръцете си, а първият предмет който хвана беше сурвачката на нова година...
сега докато аз пиша, тя си лежи в легълцето, "говори" на играчките, радва им се и от време на време прави бррр и изпищява от радост... Кърмя я, с дохранване после, а от една седмица и давам и сокче от ябълка - по 3-4 лъжички - ту го харесва и се облизва, ту плачка от него. Напоследък се замислям и от кога да започна със захранването - не ми се чака да стане на 6 месеца, но ме е страх и да не избързам. Сега ще се върна малко назад по темите които сте обсъждали да почета... Е, това е от нас
Ти си почнала със захранването щом даваш сок 

).

На нашия батко кожичката му се отлепи отрано, но към края на лятото му се беше срастнала леко в основата, та се наложи да му я отлепваме отново - аз и баща му де, не сме го водили на лекар.
Иначе и ние вече трябва га купуваме по-голям. В тази връзка я кажете някой магазин, където има хубави, дебели, че всичките, които гледахме, бяха все тънички. Сега имаме 3 - всичките подарени и всичките до 3 месеца 

въпреки че вече не почервенява от напъни както преди, но още свива крачета. И сме доста "темпераментни" - голямо мрънкане и рев пада, когато не е на кеф мъника 

Вечер преди заспиваше още на гърдата, но напоследък се наяжда, слагаме я в кошарката, тя се кокори, мрънка- но след няколко песнички и малко люлеене на кошарката заспива. Ако се случи да плаче много и да не се успокоява я взимам при нас в леглото- това винаги помага. Докато имаше колики сешоарът ни беше пръв помощник в приспиването и успокояването.