Защо сънуваме еротични сънища

• 12 452
  • 131
  •   1
Отговори
# 30
  • Ямбол
В интерес на истината сънувам еротични сънища само когато съм в овулация. Явно при мен хормоните са причината.
Сигурно след около две седмици сънищата ти са наситено червени, ако следваме тази логика.

# 31

Moите мокри сънища винаги имат поне по един оргазъм (затова толкова ги обичам  Crazy ), но досега мъжа ми никога не ми е споделял да е ставал свидетел на  някакви неестествени движения или звуци от моя страна по време на сън  Laughing
Може би спи много дълбоко и не те чува Laughing Аз имах доста такива сънища когато бях бременна. Дори и гинекологът си сънувах как.... Embarassed После като раждах при него и си мислех за това и ми ставаше смешно а той сигурно се е чудил защо толкова се смея по време на операцията Laughing

# 32
  • Бургас
В интерес на истината сънувам еротични сънища само когато съм в овулация. Явно при мен хормоните са причината.
Сигурно след около две седмици сънищата ти са наситено червени, ако следваме тази логика.

Мне  Sunglasses

# 33
аз пък не сънувам такива  newsm78

# 34

Не знаеш какво изпускаш. Не заменям тези си сънища за нищо друго.

# 35
А случвало ли ви се е половинката да ви усети и да ви напъпли, да се възползва наготово?

# 36
Когато сънувам,значи съм загоряла тенджера  Laughing Laughing А,когато се случи героя в съня ми е все някакъв измислен въображаем. Mr. Green

# 37
 Скоро сънувах доста цветно как раждам, толкова се впечатлих, защото обикновено не помня сънища, че си го сложих на статус във ФБ. "Сънувах, че раждам. Самият процес на раждане. Какво значи? Ама няма и аз да сънувам процеса на забременяване, а на раждане...все да ми е сложно.". Та тогава ме избъзикаха, че сигурно 9 месеца преди това съм сънувала и секс, но не помня.

Дали мога да предизвикам някак такива сънища? Както например кошмари мога да си предизвикам.

# 38
Дали мога да предизвикам някак такива сънища? Както например кошмари мога да си предизвикам.
Група съветски учени навремето бяха доказали че може да се предизвикват сънища.
Много е просто - трябва да мислиш усилено и концентрирано цял ден за секс и готово - вечерта сънуваш еротични сънища.
Или както е казано в поговорката - "Който заспива с мисълта за секс в главата, се събужда с решение в ръката"  Peace

# 39

Не знаеш какво изпускаш. Не заменям тези си сънища за нищо друго.

предполагам  Rolling Eyes можеш да правиш всичкоооо  Blush

# 40
tishoo, коя е медсестрата от аватара ти, ако може да си задам тема за евентуалния следващ сън.

# 41

Moите мокри сънища винаги имат поне по един оргазъм (затова толкова ги обичам  Crazy ), но досега мъжа ми никога не ми е споделял да е ставал свидетел на  някакви неестествени движения или звуци от моя страна по време на сън  Laughing

Обърни се към психоложката Димитрина !
Или мъжа ти прави секс с теб докато спиш ......!!!  Или спиш когато мъжа ти прави секс с теб !
Или никога не си стигала до фоерверките и за това ги сънуваш ! Или само ги сънуваш без да има резултат от съня ти !
Или търсиш начин да смениш сънищата с по качествени че да има резултат !  Или сменяш позите  и начина на секса ! Или сменяш партньора -  насън или на яве !

Тя госпожа Димитрина ще ти помогне !
Всичко понякога е в главите или от главите - твоята  kissи на партньора или партньорката ти  kiss !

surpriseuu

# 42
  • София
Или мъжа ти прави секс с теб докато спиш ......!!!  Или спиш когато мъжа ти прави секс с теб !

Първото се случва често, да  Laughing А второто само веднъж, но с друг мъж беше и алкохол имаше намесен... и някакво съмнително наргиле, за което всички, които питах въпросната вечер твърдяха, че нямало нищо друго освен чист тютюн  Joy

По принцип си падам донякъде по жени, но защо ли се съмнявам, че психоложката Димитрина ще успее да ми докара качествен оргазъм за да има смисъл да се обръщам към нея hahaha

# 43
!

По принцип си падам донякъде по жени, но защо ли се съмнявам, че психоложката Димитрина ще успее да ми докара качествен оргазъм за да има смисъл да се обръщам към нея hahaha

Ми все пак е Коледа и стават чудеса  Praynig! Опитай  Peace! Знаеш ли от кой храст ще излязат фойерверки я  ?  ThinkingМоже пък да е от Hrastos Dimitrineos -  само не си слагай нейни кератинови компоненти в наргилето за да не се влюбищ не за друго !!! Консумирай това което можеш от нея в суров вид най много темперирано на стайна температура от открит пламък например камина !  Whistling

surpriseuu

# 44
  • София
rygit, а ти какво наргиле си пушила днес бе, душко?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт