Защо сънуваме еротични сънища

• 12 446
  • 131
  •   1
Отговори
# 60
Тая тема била супер забавна...Запис Laughing

# 61

Я па таа ша на гони ! Ша на гониш ма за какво ? Да сънуваме розови сънища или да ни се представиш като Тишовия аватар  Hug!!!   
     Айде по - същество ма е много скучно като няма фелшерки от вет сектора !!!
      Причината е проста има три Доминанти в добитъците водещи полов живот. Хранителна , Полова и Социална. За всяка една Доминанта има заделен по 33.33 % енергиен Ресурс. Всеки ресурс има санитарен минимум Всеки ресурс има санитарен минимум и като разлика от моментното състояние на другите два. В мига в който баланса е нарушен доминиращите жлези с вътрешна секреция при човека като "добитък" Епифиза и Хипофиза подават команда за спонтанен баланс . Тази доминаната която е с най много запас към момента и създава най - голям диферент спрямо останалите две започва спонтанно да изхвърля "енергиен потенциал" по съответния физиологичен начин.  Ако е Социалната в зависимост от коефицента на самотност на индивида респективно  той отива на мач за риба във фризьорския салон в мола или на дискотека. Ако е Хранителната яде или спира да яде или му се прияжда нещо по - цпециално и хуква да си угажда ( тук критерия е и качествен не само количествен) Ако е Половата и поради социални задръжки предразсъдъци или лимитиращи фактори на средата не може да си изразходва ресурса - през нощта  по време на бързия сън системата "изпуска парата" по съответния начин в случая с визуализация в алафа ниво на мозъка .
      Апро по всички сънуват - защото всички преминават през алфа ниво на мозъка , но не всички помнят съня.
      А да да не забравя - помнят съня по еродираните и по интелигентните. Тесногръдо форматираните същества може и да имат съновидения но не помнят.  И тъй като половата активност е субективна даденост ясно е че една фригидна жена или един импотентен мъж или тези които нямат излишъци или не им се появяват такива при различнта енергийна консумация на другите доминанти или не ги помнят щот са под критичния минимум на интелигентност и естествено няма как да имат розови сънища. Разбира се всяко правило си има изключения, както навсякъде в природата.
      Тез дет не сънуват розови сънища могат пък спокойно  да сънуват софри, ядене, пирове и вместо да мокрят чаршафите да им текат лигите и да мокрят възглавниците ! Абе с две думи всеки си е башка луд даже и в съня. Празно няма Има ли зор ....  Toilet !!!! Клапата все от нейде избива  ....!!!  nuts 
       Това е невро- физиологичен аспект на нещата Езотеричен може да се даде по желание на домакинята чи кат глеам как и натопорчила метлатааааааааа............... за гонене ooooh!
 clean clean  Току виж с Вълчо сме засънували мтелорали София - afwitch afwitch afwitch Дакар
  surpriseuu

# 62

Шантал, сънувам ги все брюнетки, с дълги крака и ненаситни. Имаш ли обяснение?
Е аз ако имах обяснение, бих ли пуснала тема защо Rolling Eyes . Аз питам а ти очакваш да ти отговоря Confused

# 63

Шантал, сънувам ги все брюнетки, с дълги крака и ненаситни. Имаш ли обяснение?
Е аз ако имах обяснение, бих ли пуснала тема защо Rolling Eyes . Аз питам а ти очакваш да ти отговоря Confused
Знам ли? За 5 страници може да си научила нещо, което да съм пропуснал. Значи ще си остана в неведение...
rygit, сериозно, от къде нерви да изпишеш толкова дълги постове...?

# 64

rygit, сериозно, от къде нерви да изпишеш толкова дълги постове...?

Що пък да са дълги пишат са за 7-8 минути . Ако искаш да видиш дългите потърси ги има дълги разделени на две три страници - само ти да имаш нерви да ги четеш ако са ти интересни де !

surpriseuu

# 65
То хубаво да сънуваш раждане на нормално човешко същество, а аз колкото пъти тръгна да раждам насън, все е нещо в сценарий тип "Пришълеца". Последния път се окучих, наистина бяха хубави кученцата обаче, то нали нашо лошо няма.
Иначе мъжовете напоследък ги сънувам все безсрамно млади и двоица, направо като оная баба от народната песен, дето "Сънувала, че я любят две момчета, две момчета войничета..." Laughing Мосю Рошавел май ще да е бил изключение някакво, може би заради голата глава и обиците... Thinking

# 66
Въпреки неспособността на Шантал да обясни моите сънища, съм спокоен.
Ако започна да сънувам, че аз раждам, определено ще се притесня...

# 67
Много интересна тема, за мен поне. При мен сънищата са "еженощие"  hahaha, ако мога да се изразя така. Сънувам постоянно. И постоянно се питам защо сънувам и защо точно това сънувам  Rolling Eyes Според Фройд, който доста задълбочено се е занимавал със сънищата, те са "Сънят е (преоблечено) постигане на едно (потиснато) желание", цитирах го. Та, според мен е прав. Нещо със сигурност те е провокирало да сънуваш това. На мен също ми се е случвало, и аз смятам, че водя редовен полов живот, но... явно имаме още желания, и то към някой друг може би ...  Rolling Eyes Simple Smile

# 68
То хубаво да сънуваш раждане на нормално човешко същество, а аз колкото пъти тръгна да раждам насън, все е нещо в сценарий тип "Пришълеца". Последния път се окучих, наистина бяха хубави кученцата обаче, то нали нашо лошо няма.

След моето раждане насън ми показаха онлайн съновник, значеше че ще се отървеш от някакъв проблем, а човекът който ти помага в раждането ще ти помогне за решаване на проблема. Виж, за раждане на кученца не знам важи ли Mr. Green Мойто раждане беше супер бързо и почти безболезнено, но аз през цялото време само се интересувах дали ми е красиво бебето и като видях, че е хубаво се събудих. Ама до момента никакъв проблем не съм разрешила Simple Smile

# 69
Ебаси, защо трябваше да научавам, че Тишо е пич?
Такива стресове ще ми намалят потентността.

Щото, съм си ПИЧ   Sunglasses Laughing

Много интересна тема, за мен поне. При мен сънищата са "еженощие"  hahaha, ако мога да се изразя така. Сънувам постоянно. И постоянно се питам защо сънувам и защо точно това сънувам  Rolling Eyes Според Фройд, който доста задълбочено се е занимавал със сънищата, те са "Сънят е (преоблечено) постигане на едно (потиснато) желание", цитирах го. Та, според мен е прав. Нещо със сигурност те е провокирало да сънуваш това. На мен също ми се е случвало, и аз смятам, че водя редовен полов живот, но... явно имаме още желания, и то към някой друг може би ...  Rolling Eyes Simple Smile

Глупости не го слушай Фройд Laughing ,  то ако беше така, аз само такива сънища щях да сънувам  Blush  Joy

# 70
Представям си самият Фройд пък какви простотии е сънувал.

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 12:20 от pronobis

# 71
И аз съм чела Фройд в тезата му за сънищата. Много интересно бе описан механизмът на сънят. Имайки предвид, че психиката на човек се състои от То, Аз и Свръх-Аз, представете си една митница. "То" е най дълбоко заровеното и неосъзнато в нас, но от него тръгват всичко. Та "То"-  "вижда" че "митничарите" (цензурата, Аза) спят, и се прокрадва тихомълком-  и ето ни един  такъв сън със съдържание, което наяве не сме си и помисляли. Надявам се да съм го преразказала правилно ида сте схванали идеята.

# 72
Ей Про...притесни ме....сега ще сънувам кошмари баце!!!! Joy

# 73
Според Фройд, който доста задълбочено се е занимавал със сънищата, те са "Сънят е (преоблечено) постигане на едно (потиснато) желание", цитирах го. Та, според мен е прав. Нещо със сигурност те е провокирало да сънуваш това. На мен също ми се е случвало, и аз смятам, че водя редовен полов живот, но... явно имаме още желания, и то към някой друг може би ...  Rolling Eyes Simple Smile

Браво, браво  ма още мааалко требе да прочетеш. Има асоциатитвни, има пророчески, има ретроспективни има аналитични ит н. сънища. Ако сънуваш че убиваш Мйака си и ли Баща си то не значи че имаш такива желания - пак според Фройд ( ако си запомнила това от книгите му ) означава че Детето Егото в теб се опълчваш срещу нещо....  Супер Аза или догмите налагани от родителите или доминираща личност около теб или срещу самите ти твои си предразсъдаци вродени, вменени от някого или генерирани от определена ситуация.
      Розовия сън също е форма на освобождаване на напрежение както по - горе писах. Пак се отделят ендорфини в мозъка както и при реалния секс. Субекта обаче не е без значения той обикновено е посоката на най - малкото съпротивление  по която може да има "оттечка" или обратно посоката в която наяве по никакъв начин не можем да се освободим в реалността. Например да се развикаме на началника ( чката)  или доминантната личност от стресовата ситуация в реалния живот.   
      По време на бърз сън мозъка перподрежда "файловете" от емоции и възприятия от минали периоди, като "автоматично" синтезира нови биосилициеви кристали в мембраната на мозъка. При таз "дефрагментация на Харда " има импулси които са доста силни и те "пробиват' понякога в лог секторите на мозъка или в емоционалните такива и тогава се получават и тези фантасмагории. Нещо като разпокъсаните далечни звуци от оргията през две къщи които вечерния бриз донася на откъслечни талази и ги запокитва из притихналата ви спалня посред нощ.
     Другите причини са по - сложни и май ша да вида доста зор да ви ги  напиша разбираемо за всички !
     Ай за сега стига, че на Вълчо ша му провиснат мустаките и ша му са сбръчка катинарчето  Peace

Ич са не притеснявай !!! Стани иди до тюйлетнтната !!! Мои вечерта да си прекалил с боба !   Joy Joy Joy

surpriseuu   

# 74
 Ясно, горе-долу, но няма да е лошо да се пише на по-разбираем български език, ако може без диалектни форми Tired

Общи условия

Активация на акаунт