Защо сънуваме еротични сънища

• 12 446
  • 131
  •   1
Отговори
# 75
  • Страната на чудесата
Случва ми се да сънувам, събуждам се и нападам. Mr. Green
Досега милото не се е оплакало WinkОсвен това, е много добро начало на деня Laughing

# 76
Ебаси, защо трябваше да научавам, че Тишо е пич?
Такива стресове ще ми намалят потентността.

Щото, съм си ПИЧ   Sunglasses Laughing

Много интересна тема, за мен поне. При мен сънищата са "еженощие"  hahaha, ако мога да се изразя така. Сънувам постоянно. И постоянно се питам защо сънувам и защо точно това сънувам  Rolling Eyes Според Фройд, който доста задълбочено се е занимавал със сънищата, те са "Сънят е (преоблечено) постигане на едно (потиснато) желание", цитирах го. Та, според мен е прав. Нещо със сигурност те е провокирало да сънуваш това. На мен също ми се е случвало, и аз смятам, че водя редовен полов живот, но... явно имаме още желания, и то към някой друг може би ...  Rolling Eyes Simple Smile

Глупости не го слушай Фройд Laughing ,  то ако беше така, аз само такива сънища щях да сънувам  Blush  Joy

Трябваше да напиша: Според мен е прав, ама до някъде Wink Има нещо вярно в разсъжденията му, но не на 100%. Макар, че чрез тълкуване на сънищата е успял да излекува доста душевно болни, явно за недушевно болните нещата стоят по друг начин  Joy

# 77
Досега милото не се е оплакало WinkОсвен това, е много добро начало на деня Laughing

На мен също ми се е случвало, ама не сутринта, ами посред нощ, хихихихи

# 78
# 79
Ясно, горе-долу, но няма да е лошо да се пише на по-разбираем български език, ако може без диалектни форми Tired

Брях туй Шанталче голяма капризация !  Я да и са подмажа  зер мои па да фани декиш !!!  newsm51 Заповядай Шанталче не ма бий с шибучицата по дланите аз от миничък съм си таквози непослушно шило !!!   Абре моме юбува ти дан си Даскалица  Thinking! Само шшшшшшт ,тишина, внимание , деца дръжте са прилично ........ дай малко слобода на простолюдието като мен на пример.   nuts

ПП Браво sote-full това с рояла много ми хареса. Ако рояла като форма и обем
се явява афродизиак за тез момци миош ли си представи на каква спалня  newsm78 трябва да си сънуват розовите сънища  Joy Joy Joy

surpriseuu

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 13:09 от rygit

# 80
  • София
Айде да се похваля, че снощи сънувах еротичен сън с един 20 годишен младеж  Mr. Green Шанталче, мерси, мисля, че от темата ти и размислите и страстите по нея е провокиран  Laughing

# 81
Айде да се похваля, че снощи сънувах еротичен сън с един 20 годишен младеж  Mr. Green Шанталче, мерси, мисля, че от темата ти и размислите и страстите по нея е провокиран  Laughing
Разбира се, нали си ми приятелка - за теб винаги  bouquet

# 82
     Брях туй Шанталче голяма капризация !  Я да и са подмажа  зер мои па да фани декиш !!! 
Какво да хвана.... искаш Crazy???

# 83
От сън спомен няма - народна поговорка Peace

# 84

surpriseuu
Какво да хвана.... искаш Crazy???

Ми задаваш  розова тематика , па искаш а са държим кат пуритани от манастир.  newsm78 Фани и ти розовия гребен на вълната. Embarassed Разкърши душевната снага  Twisted Evil! Па си фани каквото искаш  Hug. В интернет матрал бол.  Peace
      Ей Шанталче ти да не би да загряваш за някоя годишнина от сватбата си........ Thinking ма годишнина де вече е станала двуцифрено число и с провокацийки в темата да се опитваш 'а си вдигнеш по виртуален път либидото.
      Ма кажи си бре моме то има има и други начини.       bouquet Peace

От сън спомен няма - народна поговорка Peace

Ааааа Немо от некой сънища спомените са доста трайни ! Ти недей сега така..... той Фройд не от нашето народонаселение !!!  Има сънище де могат да те тресат с години !!!   

surpriseuu

# 85
  • Страната на чудесата

На мен също ми се е случвало, ама не сутринта, ами посред нощ, хихихихи
Така, де-щом е след 0.00 часа си е начало на деня Blush

# 86

Ей Шанталче ти да не би да загряваш за някоя годишнина от сватбата си........ Thinking ма годишнина де вече е станала двуцифрено число и с провокацийки в темата да се опитваш 'а си вдигнеш по виртуален път либидото.

Каква двуцифрена годишнина от каква сватба бе човек Joy Нито съм омъжена, нито искам да си повдигам либидото. Laughing

# 87

Ами предложи му на човека де ...  Peace

# 88

Ами предложи му на човека де ...  Peace
Да бе после да спре да сънува....айде без тия!!!! Joy

# 89
Да бе после да спре да сънува....айде без тия!!!! Joy

Оооо братко Соте - не се сетих за това  Embarassed Embarassed Embarassed

Взимам си думите обратно  Embarassed Embarassed - продължавай да го чакаш да ти предложи Долар-ханталче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт