Защо сънуваме еротични сънища

• 12 449
  • 131
  •   1
Отговори
# 120
Не сънувам, практикувам. Wink
Знаех си аз че си свестна..... Laughing

# 121
Не сънувам, практикувам. Wink
Знаех си аз че си свестна..... Laughing

Така е Соте, аз време за сън нямам камо ли за сънища! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 122
Така е Соте, аз време за сън нямам камо ли за сънища! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

На к..... се лесно не заспива  Peace

# 123

Важно е сънищата да са ти реални....както казах от сън спомени няма!!!! Peace

# 124

На к..... се лесно не заспива  Peace

Хм, Немо, ти от къде знаеш.)))

По  реални от това не могат да бъдат, понякога мисля, че съм в приказка. Simple Smile

# 125
Хм, Немо, ти от къде знаеш. Wink))

По  реални от това не могат да бъдат, понякога мисля, че съм в приказка. Simple Smile

аз имам к ...  Peace

мдааа  Peace ... еротичен кавър на снежанка и 7-те ...  Whistling

# 126
Хм, Немо, ти от къде знаеш. Wink))

аз имам к ...  Peace

мдааа  Peace ... еротичен кавър на снежанка и 7-те ...  Whistling

Е пак е по - добре от Спящата красавица, няма да губя 100 години в сънища я. Wink

# 127

Naughty Ето нагледно такъв повод при мъжете ( натисни ТУК)    Hug

Naughty Ето нагледно такъв повод при жените ( натисни ТУК)     Hug

( натисни ТУК)      Praynig baby_neutral

surpriseuu

Защо ми се струва, че първия не сънува, а си представя.
При втория случай, ако е сън винаги са двама.
За третия съм без думи. Може да е магия, но хората винаги си представят или сънуват неща на по-високо, обозримо ниво.

# 128
# 129

Може Вики Може ! Ако при оргазъм изпадаш в състояние известно като Сладката смърт количеството ендорфини и виденията са съпоставими с тези при мокрите сънища.  Тогава наистина си като в приказка. Но трябва да знаеш че при всеки е индивидуално. Има хора при които нещата  и наяве и на сън са толкова скучни, че дори чувството и емоциите,  което оставя изслушването на  информацията за нивото на река Дунав в сантиметри е като експлозивен оргазъм в сравнение с техните усещания по време коментираното мероприятие.   

Тъй че щом си в приказката си Щасливка !!!

surpriseuu

# 130
Има хора при които нещата  и наяве и на сън са толкова скучни, че дори чувството и емоциите,  което оставя изслушването на  информацията за нивото на река Дунав в сантиметри е като експлозивен оргазъм в сравнение с техните усещания по време коментираното мероприятие.   
hahaha Joy Joy

# 131
  • Sofia
Героичните напъни на няколко човека заредиха нездравословно атмосферата.
Хайде да заключим тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт