Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 25 280
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Jani4ka, към тези хора отношението ми е много "специално", а и много обичат да си налагат мнението и да дават съвети там където не са поискани и после се сърдят като децата. И оттам  като има някоя проява откачам, но си права за кервана и кучето (ама пуст мой темперамент  Stop Stop Stop )

Гери, ми лятото климатика на 6 и на беба и обличаш палтенцето.  Mr. Green

newsm62 newsm62 newsm62

# 106
  • В царството на мечтите
talktoher спокойно и моята е така ама най-лошото е че иска да ги носи сега. Представи си, че ни подари дебело яке шушляк с ръкавици за 40 ден на малката. Не знам дали март ще е толкова студено и якото не е от тези марки с неотговарящите номера големичко си е

# 107
Мале Мъниче, ужасна работа! Дано Дидко Бандитко да е по-добре сега. А това с безсънните нощи сигурно е от уплаха от болницата. Виктория след първите двойни ваксини през деня пищи в съня си.  Sad

talktoher, точно и аз това си помислих, че им се нервираш толкова, защото ти се е натрупало от много неща.  Wink

# 108
Дани в момента носи 2 плюшени комплектчета размер 9-12 месеца Rolling Eyes. Само леко навивам ръкавчетата, иначе панталонките са му ОК. Пробвайте не им ли стават сега тези дебели дрешки.

# 109
  • Пловдив
Добавих снимчиците на първа страничка Simple Smile

# 110
  • у нас
Нат- правила съм я преди 3-4 години и ефекта беше уааауууу от 52 смъкнах до 44 за една седмица Peace след това обаче малко по малко си върнах кг та и отгоре -54 (спрях да пуша и това заради това беше качването Confused) после се опитвах пак да я правя, спазвах всичко, но ефекта беше 2-3 кг най -много Sad факт е че първия път като я правих имаше и фитнес, обаче ходих и като муха без глава по улиците ooooh!

мъниче- кажи от това чудо фенугрийка има ли файда да знам дали даси заръчам че нещо кранчето намалява

# 111
  • София
Коя диета обсъждате? Аз имам да свалям и смятам от НГ да започна ама не знам с коя Thinking

# 112
  • Варна
 Аз мисля да пробвам да отслабна с едни хапченца Акай Бери http://www.acaiberry-bg.com/ някой ако случайно ги е пробвал да пише.Приятелка сега пие ЛИПОВОН но не съм сигурна за тях пиело се много вода и и т.н.Имам много да свалям   261uu  и искам по бързо да ги сваля или по сигурно незнам.

# 113
  • у нас
Коя диета обсъждате? Аз имам да свалям и смятам от НГ да започна ама не знам с коя Thinking

японско чудо Peace

# 114
  • София
Може ли линк за тази диета ако има?

С тея хапчета  не ми се иска  Rolling Eyes

# 115
Честито на месечинковците.
Охххх да ви се оплача....с мъжо не можем да се разберем. Иска да посрещаме Нова Година в свекървата. Там са 4 души с брат му и приятелката, освен това ще идват и сестрата на свекито с мъжа си, бабата, дядото и братовчед му. Изобщо с нас ставаме 11 души. Не ми се мисли каква нощ ще е. И за капак като вземе да се шашка от бомбичките.....не ми се мисли. Вие как смятате да посрещате 2011? Не знам да се карам ли с него, то ако бяха само свекитата бива, ама...

# 116
Ние ще сме аз, мъжа ми, Вики, майка ми и баща ми. Хич не ми се иска като за първа година да сме с други хора. Майка ми предложи да гледат те малката пък ние да излезем, но май нещо нямам желание. Чувствам се доста изморена за разни среднощни купони. А пък се притеснявам, че ако в къщи се съберем повече хора малката ще се разтрои и затова прецених, че като за първа НГ на Виктория тесния семеен кръг е най-доброто решение.

# 117
Относно новата години ние ще сме си у дома, мъжа ми пое ангажимент и ще е наработа вечерта (диджей) и ще сме само аз Мити и майка ми
не искам да стресирам детето и без това ще е достатъчно шумно навсякъде.

Ние преди час си дойдохме от разходка. Тук е 0 градуса и аз  върху домашните дрехи слагам космонавт и завивам с поларено одеално.
с дебела шапка и качулка. пипам му носата постоянно и щом е топла значи всичко е наред.
разходихме се 2ч и да ви кажа така сладко си спеше, че не ми се прибираше но ми стана много студено и се прибрахме.

аз също съм много доволна от нашето педи, никога не се налага а само съветва в час е с новите неща   Peace

диета спазвах месец и половина резултат- НИКАКЪВ само дето умрях от глад... само спорт е тайната и движение..

# 118
И аз реших, че купони и големи събирания няма да се правят или да ходим ние. Тия бомбички са си достатъчен стрес за бебето. Всяка година съм ходила къде ли не, сега за една година няма нищо да ми стане, Ще си бъдем само ние тримата, че нашите заминаха пак, а на 1ви сме на гости на свекървата, но ще отидем само за 2 часа макс, защото ще бъдем пак над 10 човека, Симон така ми се превъзбуди на Коледа с малкото гости дето имахме че въобще не спа цял ден и  се сещаш какво беше настроението, а какво остава за цяла вечер някъде. А има бебчета на които пък много добре им е отразява събиранията. Така че ти си познаваш детето и ще си прецениш. Peace

# 119
  • у нас
Може ли линк за тази диета ако има?

С тея хапчета  не ми се иска  Rolling Eyes

http://krasota-doris.blogspot.com/2009/07/blog-post_14.html

аз съм си поръчала 2 опаковки хапчета за отслабване на тианши, ще ги съчетая с някакъв хранителен режим и спорт Peace аз и сега въртя колелото Crazy

за новата година сме си тримцатаSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт