Жената зодия Овен/21

• 27 929
  • 714
  •   1
Отговори
# 180
  • Кюстендил
Eлиии, ей таквиз ми станаха ушите от дърпане

Поправям се веднага Embarassed

Не че имам толкова много работа, колкото ме мързи да пиша, пък и като нямам нищо ново за споделяне...само болежки и не ми се пише...но ви чета всеки ден, да знаете!
 И много ви обичкам, ей Hug

# 181
# 182
  • при моите деца .....

Добро утро!
Делте, ще покажа в четвъртък кат пристигне.
Да знаете, че и аз ви чета всеки ден!
И да нямам нищо ново се разписвам.
Хубав ден!

# 183
Добро утро на всички и мерси за кафето Hug
Днес малкият става на половин годинка,да ми е жив и здрав!Кога минаха тези месеци,незнам...

# 184
Честита половин годинка на Емо!Да расте здрав и щастлив!  ura  ura  ura

Бенджи,и аз съм за 17ти като Мира!Харесва ми числото,пък и моя син е на 17ти!

Зайче Hug

# 185
  • Varna
БОБИЧ,
Няма да ни оставиш ти без каЙве Hug

ТРЕПЕТЧЕ,
Ушите ти, напраУ къртят миФки Joy Joy Joy Joy Joy Joy

МЕГАНЧО,
Питай мЪ менИ как сЪ питам всеки ден, как са минали 27 години и половина.....кЪт един миг, мацкоооу, кЪт един миг......
Да ти е жив и здрав Емчо и да ти създава по малко проблеми Tada  party002 dazzler1

# 186
Меганчо, честит ти половин рожден ден на детето! Да ти е живо и здраво момчето!
Още колко половин и цели годинки ще излетяяят  Grinning
Трепетче, ама как ти ходяяяяят ушенцата  Laughing То ако се наредят и другите мързеланки, дето не пишат - ще станете цял отбор юнаци зайци  hahaha
Боби, благодаря за кафето. Какво става, имаш ли подобрение?

# 187
Хай, мацки!
Честито на рожденника!Да расте здрав и да ви радва много!

Елинорчева, нИ мЪ засрамвай, моля тИ сЪ!!!

# 188
Ще ви почета малко, че съм много ядосана. Ех, колко не обичам хора, които се съобразяват единствено със себе си! Продавачката ми е луднала от сутринта, каза, че следобед щяла да пие валериан - разбиват стена между съседните две помещения, има нови наематели и дори манекените в магазина се клатят. Клиентите влизат, запушват си ушите и излизат. И ние разбивахме стени миналата година, но го направихме през нощта за да не пречим на никого. Още съм под пара, сори.

# 189
Здравейте,много се извинявам че не пиша,но заета съм,тази седмица съм без почивка и ми идва множко.Мъжо се грижи за всички/13 членното семейство/.Оправяне на легла/има 9 бебета вечно опикани /.Разходка,манджи,чистене,детето ........Ама и те бебоците само като ни чуят че сме на терасата и побесняват.Като се нахранят и се кротват,спят по 3-4 часа,но като са гладни,вече мрънкат.Скоро не съм им правила снимки,но вече играят ,закачат се,хапят се,ровят с крачета,дърпат....с две думи ужас.
Това е от мен....пия кафето и ще трябва да вземем детето от градина,после да готвя и вечерта свършила,а утре съм пак от 6 часа.....
Целувам ви всички............

# 190
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Още съм болна - щом и днес пропуснах танците  Sad
Марти вече е добре, само трудно отхрачва....
Това са новините....
Много ми се цепят ноктите - предложете заздравител....
Лейди,  Hug Hug Hug
Хубава вечер!

# 191
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Ехоооооо, призовавам всяка заблудена "овчица" да се запише и да се почерпи за труда

Пепи, извинението е прието!
Днес по обяд ако успея ще ви нагледам или чак вечерта, че трябва да правя болнични и ДДС....
Хубав ден!
Къде сте? Така гледам

# 192
Добро утро!
Боби, да ти имам имунната система! Браво! Мен един вирус ме сваля минимум за седмица и си го карам сравнително тежко, макар и на крак, а ти вече си се поокопитила. Преди да купим къщата преди 2 години и да започна да правя румени бузки, направо си бях поне една седица на легло. За щастие не съм боледувала от друго, но грипът ми е достатъчен!
Делти, как си душе, как е голямото ти момче?
Пепи, снимай поразиите на бебоците - след време е мило да си пускаш клипчетата. Нали видя моя Джек каква хала е. Сега се е поукротил, ама не питай колко бели ми е направил!
Меганчо, като видя бебе с никнещи зъбчета, направо сърцето ми се разтапя. Жив и здрав да ти е юнака!
Трепет, имаш прекрасни уши  Grinning
Седемстотинседемдесетиседем - Ледена епоха и пичът с жълъдчето са ми от любимците.
Коки, заради теб гледам и прогнозата за времето в Лондон  Joy Виждам, че са ви поотпуснали студовете. С тоя топъл януари ми се струва, че вече е първа пролет:)
Айде чао - отивам да се трудя.

# 193
Ехооооооооооо Joy

Добро утро! Heart Eyes

Боби Hug

Лейди,трогнота съм Heart Eyes!Наистина времето поомекна.

# 194
Здравейте мили мои.

Ще ме извинявяате, че не се включвам много често, но освен, че няма кой знае какво да кажа, ме гони и голям мързел. Това не е особено добре, предвид това, което ме очаква съвсем скоро, но после ще му мисля как ще си напасвам режима.

Коки, помни си залагането, че станаха много Simple Smile Мисля и Мира беше за тогава, че нали е Антонов ден.

Боби, браво направо нямаш умора, то не е училището, то не е счетоводството, то не е чудо, направо евала.  bouquet

Меганчо, честита половин годинка на малкия ти сладък бандит, да му щипнеш бузките от нас.  Heart Eyes

lady_Blu , много неприятно с тези несъобразителни съседи. А ти каза ли им какво неудобство ви създават, дали ако намекнеш ще се съобразят?

Общи условия

Активация на акаунт