Жената зодия Овен/21

• 27 928
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
  • Сливен
здравейте  рогати мацки   Hug
такааа гледам срещичка ама сме малки и без мама още не заспиваме,така че с голямо съжаления ще пропусна
приех приятелствата сега ще гледам снимки  Blush
днес времето е чудесно и си направихме една голяма разходка с малкия

# 511
  • Varna
АСЕ,
Душе, да ти кажа, по скоро щерка ти може да гледа свекър ти, не той нея. Недей да се ядосваш мила. Нареви се да ти мине. На мене не свекър или свекърва са отказвали...то и няма как, не живеем наблизо....на нашите не съм го оставяла даже, щото все не можеха. Като ходех на зъболекар, та влачех и бебо със мене там, пък ти за свекър не се учудвай. После имена искат да им слагаме #Cussing out

# 512
Благодаря ви момичета за честитките.  Hug
Днес ни изписаха, още ми е замаяно, защото едно, че има много народ у дома, второ не съм спала като хората от няколко дена, защото малката излезе много ревлива.
Кръстихме я Красимира.
Много се измъчих, признавам.
Болките ме хванаха към 6.30 сутринта и бях с паднала тапа от предния ден и продължаваща да пада, в 9.00 в кабинета при моята лекарка се оказах с 2 см. разкритие, но шийката не беше изгладена.
Прати ме доки у дома да чакам. Вече в 13.30-14.00 с контракции болезнени на 5 мин. пак при доки, резултат 3 см. Прати ме да ме приемат ама към 15.00 часа да ида за да се разходя още малко за разкритие. Влязох после в болницата и последователността е разходки, системи от 17.00 , но до 20.00 без развой в разкритието и ужасни болки въпреки разните му там обезболяващи и накрая взеха да се губят тонове, а и аз май съзнание, та ме срязаха.

Това набързо. /Като се успокоят нещата ще вляза с подробности.

П.П.Зайче, честита щерка и тук.   bouquet

# 513
Бенджи, много се радвам, че вече сте си в къщи. )
Сега 1-2дни още и разтиквай родата и си гледайте спокойствието тримцата. )
Чудесно име, много ми харесва. )
Да е жива и здрава Красимира и всичко най-добро. )
А на теб, бързо възстановяване. )
С нетърпение чакаме да пишеш повечко, и да ни сложиш една снимка. )

# 514
Бенджиии, честито и тук, миличка Hug!
Да ти е жива и здрава дъщеричката! А ти бързичко да се възстановиш и дано Краси те оставя да поспиш повече!

# 515
Бенджи, много хубаво име  Heart Eyes с радост да си носи името Hug. Бързо възстановяване и си почивай повече.
  love001  love001  love001   newsm51 newsm51 newsm51

# 516
  Твоята Красимира ще краси света Simple Smile  такива хубави родители.  Hug
Радвам се, че всичко вече мина, макар да ми е мъчно, че си се поизмъчила.. Дано мъничката скоро се поуспокои   Hug

# 517
  • при моите деца .....
Привет!
Много, много работа.... скапана съм, дори не ми се пише.... А трябва и на Марти РД да организирам.... дълга, дълга седмица ме очаква....
Бенджи,  Hug Hug Hug Hug Бързо да си свикнете вкъщи с Красимира!
Хубава вечер!

# 518
  • Varna
БЕНДЖИЛИНКА
Мамина душицо, как си се измъчила миличката ми тя. Hug Като те четох, се сетих за моето раждане, много си прилича със твоето, и на моето бебе тоновете му почнаха да се губят, аз пък почнах да губя съзнание. Ама не са ме разкарвали така като тебе със паднала тапа и 3 см, разкритие. Те са те побъркали. Пожелавам ти бързо, бързо възтановяване. Hug Дано бебето ти да е временно ревливо, че аз съм потърпевша от такова ревливо детенце. Тъкмо във Скайп и писах, че от това непрестанно реване ми секна млякото и на 10 тият ден след изписването, нямах капка мляко.
Съчувствам ти за калабалъка у вас. Сега трябва да си на спокойствие. Но се надявам като има талкова много народ, поне да може да си поспиваш, а те да бавят бебенцето.

# 519
Бенджииии, юначка си ни ти!
А помниш ли какво писах за Красимира във ФБ, а? Мадама с характер!  Grinning

# 520
Ей, Бенджи, да ви е здрава и по-малко ревлива малката Красимира!!!

# 521
  • Сливен
бендж добре дошла у дома,изчакай,и моя само ревеше в родилното (даже втория ден ми бяха избили нервите-той реве и аз рева) ,сега като сте си у дома детето ще се поуспокои
моят сладкиш пу да не му е уруки сега си е много кротичък

# 522
  • при моите деца .....
Добро утро!
Да сервирам една "закъсняла"  Laughing  закуска с кафе...

Бенджи, как мина първата нощ вкъщи?
Зайче, как сте?
Любими овенки, хубав ден, изпълнен с щастливи мигове и много обич!

# 523
  • Варна
Бенджи измъчила си се миличка,но всичко ще  се оправи.Почини си, наспи се, успокой се и Краси ще се успокои на нейното си легленце.
Да и нацелуваш ревливото дупенце от нас.

# 524
Добро утро Hug Heart Eyes
Бенджи Hug как си миличка, хубаво ли и е на малката вкъщи по- малко ли реве?
Зайче Hug как си ти и малката?
Боби, днес късно си ни сложила закуската Wink Hug.
Аз тази сутрин не мога да стана от леглото smile3507 спи ми се......
Хубав ден! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт