Отговори
# 135
Данче, желая ти да си здрава и само с хубаво да се споменава името ти!
Emyly81, честити празници! Hug
djulyy, нали питаше за противозачатъчно за мъже?  WinkЕто го, но кога ли ще дойде тук...

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 11:14 от marini

# 136
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !!!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНООООГОООО МНООООГОООО ЩАСТЛИВИ !!!!!

# 137
Честит празник на всички именници!
Пожелавам  здраве ,щастие и много късмет !

# 138
Честито БОГОЯВЛЕНИЕ! Много здраве,късмет и дълголетие на именниците-Данче   bouquet. С Йордановден е свързано познатото на всички българи вярване, че през нощта срещу празника ''небето се отваря'' и който в този момент поиска нещо, то ще се изпълни. нека и ние станем по-добри и да си пожелаем нещо.
Честита месечинка на РАЯ,МАРТИН и ПЕТЬО-Да сте послушни и здрави.
Аз се побърквам с мойта Стеф-има растройство от 3 дена и незнам какво да я правя,уж давам диети4но меню,ама нъц не минава,а май е зъб,щтото къса чак бибата,но до сега не е имало проблем с др. 6 зъба.
ИВЕТА като те чета направо ми иде да отида и да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire тоа твоя "убусник",тоя човек не спира да прави гнусотии за секунда.Ние сме с теб fingerscrossed
Гледам,че се коментират яслите и кухните.Аз пробвах миналата година да се регистрирам-ясно е че беше рано,сега пак,въпреки,че незнам дали ще ги дам от м.09 ако ги приемат.А за кухня подадох молба на 1.8. но при нас е от 1г.,т. е. от МАРТ за мен и ми казаха да провера,че не било ясно дали ще има кухня тая година,че то е в едно ОДЗ и просто като готвят за яслената група раздават и на 40 деца кухня,иначе може на частна,но за сега няма да пробвам.
Ами хубав празник и разходки-който е навън.

# 139
Честито Богявление!
ДАНЧЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

Ивета, представям си колко ти е трудно, но нали знаеш Господ изпраща предизвикателства според това, кой колко може да понесе, а пък ти си силна жена и сигурно затова минаваш през всичко това, но рано или късно и за теб ще дойдат по-добри времена! Мисля, че е добра идея, който има възможност да преведе някакви пари на сметката, че парите в такава ситуация не са без значение!

Хъни-Бъни, не храня точно педагогически, макар, че е нещо подобно, в кърмаческия има тема по въпроса, накратко казано бебето се храни като държи само храната, като докато се научи да дъвче му се дават подходящи храни при които няма опасност от задавяне и разбира се удобни заа хващане!

# 140
Честит Празник на всички празнуващи
Виртуално ви черпя кой с каквото иска / не мога да качвам картинки/. Брат ми днес има Рожден Ден и Имен ден  party023 newsm38 baloni cheers beer

# 141
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!!!! Пожелавам само с добро да се споменава името ви и дето се вика и внуците ви да го носят  bouquet

Честито и на бебенцата, които днес имат месечинки

Искам да кажа, че и аз получих изненадката си от моето ЦВЕТЕ. БЛАГОДАРЯ НА МАРК И ИВЕТА  Hug  Hug Hugпо нататък ще кача и снимчици

# 142
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.
както се казва със здраве си носете имената

# 143
Благодаря за пожеланията ,днес и месечинка си имаме ,направо....хубаво щеше да е ако Петьо беше здрав Tired
Цяла нощ е със сополи и не е спал почти.Взех му капки и аспиратор за нос и ще действам Flutter

# 144
Това е от днес за кандидатстването в ОДЗ на дребните ни!
Данче, желая ти от сърце много бързо да преборите тази напаст!

# 145
  • последна надежда
marini Благодаря за инфото за ОДЗ-тата. По това което проверих, борбата ще е ожесточена.
В новият ми квартал има само едно ОДЗ. Чакащите за прием в І-ва ясленска гупа са 169 деца. Това за набор 2009г, но и за нашият набор ще бъде подобна цифра. Разведените и  самотните майки нямат предимство.

Данче, Честит двоен празник на теб и Петьо и бързо оздравяване  Hug

# 146
  • София
Честит празник на всички празнуващи!   bouquet
Да сте живи и здрави, много усмихнати и проспериращи!

Ивета голямо  Hug от мен! Не мога да си представя какво ти е - да си оставиш детето при този.... Ама и една помощ си получила от институциите #Cussing out   От камък да си пак не се издържа това! Искам и аз да се присъединя към другите момичета - ползвай паричките за каквото имаш нужда и ако трябва пак ще помагаме! Само пиши...  Намачкай малкия красавец!  Heart Eyes

# 147
marini мноооооооооооого готино.............и кога щесе възползваме в БГ smile3521 smile3521 smile3521

ние си имаме зъбчеееееееееееееееееееееееее.........Елчето го откри..........

искам специално да благодаря на Noriiii за готината изненада............днес точно като тръгвахме на разходка ни го връчиха.............. newsm44 newsm44 newsm44...................много е готино

# 148
Честито Богоявление момичета
Данче специална прегръдка и нека най големия ти подарък е утре Петет да е в супер форма Hug
Честито на всички празнуващи.
Мерси много на всички отговорили за ОДЗ-тата .Малко ми просветна.Да разбирам ли, че кандидатстваме и ако ни приемат даваме или не децата в зависимост от обстановката.
Това, че ще загубим място сега не ни лишава от правото догодина пак нали Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 149
Честито на всички които празнуват имен ден и на порасналите месечинковци. Да сте живи и здрави и безкрайно щастливи.

Moli_B и ние нищо не говорим, само си бръмчи и дърдори по бебешки....когато е готов сам ще започне да си казва, аз не го насилвам. Единственно под формата на игра се учим кое какво е, къде е някой предмет, правим „боц” и здрасти. Ей такива неща.

Попара не съм му давала, а и не съм се замисляла скоро да давам.

Обща храна не му даваме, все пак си я овкусяваме с какви ли не подправки....единственно в неделя пробва от борш-а на майка, и то защото нямаше подправки реших да натопя неговия сухар.

На ясла не мисля да го пускам, ще си го гледкам докато мога и после директно на градина.

На консултации го водя редовно всеки месец, даже на 4-ти бяхме пак – 10 150 кг и 75 см....както докторката се изрази „хубав мъж си отглеждате”...Биха ни и последния Синфлорикс. Февруари ще ходим в туб. диспансера да проверят за мантуто, та може и да повтаряме имунизация.

Вода пием, даже когато забравя да му предложа сам си иска.....

vili_nik ти направо ме втрещи с тези правила за вземане на кухня...тук в Разград отиваш в детската градина, попълваш молба на място, даваш копие на акт за раждане и бележка от личен лекар......тогава ти дават номер и още на следващия ден можеш да си вземеш храна. Купоните се купуват всяка сряда......как може да правят така при вас и да оставят децата без кухня, безобразие

Данче Глори са добре, днес се чухме – на гости са в Бургас, Алекс расте и има вече 4 зъба. Предполагам че като се завърне във Варна ще пише. На вас пожелавам бързо възстановяване на Петьо.

Доминик днес е изключително крив, едно че си подържа ниска темп. от Синфлорикса....ами и зъб ни избива и е нещо страшно.......Денем много сили и търпение ми трябват- изобщо не спи, само се кривунчи. Добре че поне нощем що годе си поспива......А и от днес вече пъзлим по хлъзгави повърхности (паркет, фаянс, т.н.) та предполагам вече ще е неудържим....

Хайде лека нощ от мен, отивам да си "зареждам батериите" за утрешния ден

Общи условия

Активация на акаунт