И през Новата Година канадски бебета ще има! - 45

• 29 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
МaНЕВрата, ...При вас доколкото си спомням Дамян е добре със самолетите, тъй че само трябва да решиш с бебчо как ще се справиш.
Ти разбра ли вече пола на бебчето? /или аз съм пропуснала  новината/

Бебето mи се струва най-лесно, саmо да не го забравиm по летищата  Mr. Green

Полът е розов  Heart Eyes

МaНЕВрата , нали знаеш че имаш право на едни кг за багаж до Париж и съвсееем други от Париж до БГ. Ако няма да носите много багаж е ок.

Всъщност, незнаех, но ще го иmаm предвид  Peace

# 106
 МaНЕВрата, Само да се доуточня Simple Smile.... става въпрос само ако 1/2 път е с "нормална" авиокомпания и другата 1/2 с чартер/нискотарифна компания ... т.е. "ненормална"  Laughing и целият маршрут е разделен на 2 отделни билета.

# 107
Маневрата, честито за розовата новина Hug

# 108
Само да спомена, че в Children's Place & Old Navy имат намаления.

Аз имам от Виктор останалите бебшонски дрехи и мислех да не купувам, но в Old Navy имаха 40% намаление на намалените стоки .... панталонки от 1.99$ намалени още Simple Smile

В Children's Place имат 50% намаление. Зимно яке от 50$ на 25$.

Предполагам намаления са за самата компания независимо от географската ширина.

МaНЕВрата, съвсем съм отнесена... Честита ти Розова Новина! stork-girl

# 109
  • Калгари, Канада
МaНЕВрата , честито отново  Hug /значи аз нещо като предсказател излязох/

# 110
Маневрата, честита розова новина и от мен! И силно стискам палци и при мен да е такава, но ще трябва да почакам до началото на март за да разбера.

# 111
Маневрата, да ти е честита розовата новина.Моми4енце ли искате или каквото доиде.

Момичета видях че Дензъл е писала за намаление на Children's Place знаете ли дали освен това намаление, когато пазарувам с купони допълнително се намаля цената още. Никога не сам използвала такива купони за това незнам.

# 112
  • Калгари, Канада
hifito , виж какво си пише на самия купон, за определена сума ли е, какво изключва /понякога нещата на разпродажба се изключват или пък се изключват определени стоки/

# 113
  • Vaudreuil Canada
Маневрата, честита розова новина и от мен! И силно стискам палци и при мен да е такава, но ще трябва да почакам до началото на март за да разбера.

И от мен стиснати палци и макар и на патерица Честито на порастналия бъдещ батко. Да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Нещо напоследък съм много отвеяна ... Embarassed

МaНЕВрата официално честито и тук - много ви се радвам на розовата новина.

# 114
Благодаря, Шемет! Hug

# 115
Благодаря за честитките, всъщност полът mи го бяха казали още в 3-я mесец като си правих коmбитеста, сега саmо потвърдиха. Прогнозата съвпада с желанието.

Каmбанка, да ти се връща!

Дензъл, точно такъв полет иmах предвид.

# 116
  • Лавал-Пловдив
Сега се сетих нещо весело-тази година е размножителния период на българките с френска филология Stuck Out Tongue     И трите филоложки в Монреал, които познавам са бременни. Дало това има нещо общо с френския... Thinking newsm78 hahaha

# 117
Хайде сега и от мен една изненада  Blush

Май и аз съм бременна. Малко неочаквано, защото въпреки че не се пазихме, беше след 15 ден от цикъла и май е доста невероятно да се получи, но пък тестът е положителен, а цикъл няма Blush Та сега можете да си представите как съм съвсем шашната. Освен това не си спомням и точната дата на последния си цикъл, защото тогава ми закъсня Blush Можете ли да ми кажете какво трябва да направя сега? Да се обадя в CLSC и да си запазя час ли? Ние нямаме семеен лекар, та друг вариант не се сещам, май?

# 118
Галче, първо честито  bouquet За тия неща идеален момент няма, тъй че не се шашкай, всичко ще се нареди Hug Още повече, че го бяхте планирали, макар и не точно сега. Аз също никога не съм имала личен лекар. Първия път като забременях, започнах да звъня на всички клиники в квартала. Списъка имах от CLSC-то. Във всички клиники ми казваха, че не приемат нови пациенти. Докато не попаднах на една, която беше затворена за ваканция и ми се включи секретар, със съобщение и телефонни номера, на които да се обаждаме в случай на нужда. Единия телефон беше на родилното в болницата до нас. Обадих се там, обясних откъде имам номера. Малко ме разтакаваха, ама накрая ми дадоха час. Така успях да се уредя със следене на бремеността в самата болница. Сега втория път реших да пробвам директно в болницата до нас (сега сме близо до друга болница). Ама там ударих на камък. От там обаче ми дадоха телефона на кварталното ни CLSC, ама аз тъпо и упорито исках да се вредя при един от избраните от мен лекари. Ама не стана и накрая се обадих в CLSC-то, където ми засписаха час. Оказа се, че там лекарите са резиденти, което означава, че са начинаещи лекари, които са минали стажовете си, но нямат все още право да работят самостоятелно, затова имат супервайзор, с който се консултират след всеки преглед, дали според симптомите ми всичко е наред, дали са ми изписали точните лекарства и дозировки и т.н. Аз останах доволна от моята лекарка, тя ме изражда, извикаха я веднага като отидох да раждам и тя дойде може би след 10-тина минути. Докато при първото ми раждане беше при дежурния, а моя лекар дойде на другия ден да ме види.

Стана дълго, ама това са неща, които може би ще са ти от полза да знаеш. Единствения ми съвет към теб е възможно най-бързо да започнеш с търсенето на лекар. Така има по-голям шанс да намериш гинеколог, а не просто лекар.

Сега си спомних нещо. Първия път като звънях по клиниките, в една от тях ми казаха, че след като нямам личен лекар, могат да ми дадат час за общопрактикуващ лекар, на който да стана пациент и при първата ни среща той да ми даде направление за гинеколог в същата клиника. Ама ми се стори губене на време, затова бях го оставила като резервен вариант.

А това че е почти невъзможно да забременееш, ами явно е възможно. С първото ми дете явно съм забременяла седмица след предполагаемата овулация, като си познавам смахнатия цикъл и знам, че не мога никога да си направя точните сметки. А аз за разлика от теб записвам всичко, тъй че за начало и край на последния цикъл бях сигурна, за датата на зачеването също, само дето лекарите не им се искаше да повярват и все се притесняваха, че бебето било малко, пък то реално беше заченато по-късно от нормалното. В крайна сметка преносих, и според техните сметки и според моите, и родих едно прекрасно 3,665-грамово момиченце Mr. Green

Пожелавам ти прекрасна бременност и превъзходен резултат накрая  baby_neutral

# 119
Галче, Честито!  bouquet

Както Пчеличка е казала, идеален момент няма, но винаги произлизат прекрасни бебоци.

Лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт