И през Новата Година канадски бебета ще има! - 45

• 29 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ето един линк, където можеш да намериш доктори в твоя район, както и да прочетеш отзивите за тях:
http://www.ratemds.com/ Търсенето може да се прави по име на доктор, или просто по адрес. На много от докторите пише в коя болница работят и има и телефон за връзка. Аз така бях подбрала имена, на които звънях.

# 121
  • Лавал-Пловдив
Галче, питай Анелия от Гатино тя къде си е следила бременността с Алекс, може да те насочи. Бях ти дала нейни координати...

# 122
  • Монреал
Галчето се заразиии и тя от канадският бременски вирус  Joy Честито!!! Дано да е лека и безпроблемна!

Маневрата, честита розова новина и на теб! Радвам се за вас - вярвам, че баткото ще бъде много грижовен и много ще пази малката панделка  Hug

# 123
  • Калгари, Канада
Галче, честито!  Hug Дано бързо си намериш лекар.
Иначе за протокола и аз втората бременност на хартия не трябваше да съм бременна, ама на /като се има в предвид, че преди това се пробвахме в дните на овулация и нищо не се получаваше, пък по време на една от почивките  Wink от правене на бебе, взе че се случи/.

Сещам се, че беше споменала, че няма да имаш право на майчинство като самоосигуряваща се, та да спомена, че тук и бащите имат право на бащинство след първите 3 месеца /май беше/ от раждането. Тъй че проверете дали си заслужава във вашия случай.

# 124
Галче, добре дошла в отбораSimple Smile
не се шашкай, отнема време намирането на лекар, но те и без това нищо не прявят преди 12та седмица..
С Емката забременях така по никое време, хем си следих овулацията уж.. а с това дребното си е направо куриоз, 4ри дни преди очаквания ми цикъл.. знам че е тогава защото ме болеше корем и бях сигурна че ми идва..  цикълът ми беше като по часовник преди това Simple Smile))) ама на карам осми месец Laughing

Днес беше партито на моята госпожица, много хубаво се получи и съм много доволна, въпреки че почти нямам снимки защото беше ужасно осветлението.. децата дивяха и търчаха и едвам ги събрахме да ядът и да духаме свещитеSimple Smile)))

ето една виртуална почерпка от мен по случай рожденния денSimple Smile

Благодарности на Шеметката и Каролина за идеите за тортата!

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 05:45 от Гаргамелчо

# 125
Галче,честито и от мен!
Вярвам,че нещата ще се наредят по най-добрият начин за вас! Стискам палци и лека бременност!
Аз също видях малко зор с намирането на лекар за следене на бременноста, но просто трябва явно настоятелност и стана. Ще намериш и ти,сигурна съм, но наистина не отлагай много търсенето.

Гаргамелчо, страхотна торта!

# 126
Уж старата тема беше за бременните, а то какво стана - продължавате и в новата Mr. Green
Направо се чудя да продължавам ли да чета и пиша тук newsm78 - току виж съм прихванала и аз на стари години Whistling Пу-пу, да не чуе дяволът Crazy
Галче  Hug
Гаргамелчо, честита пораснала госпожица  bouquet

# 127
  • Vaudreuil Canada
Галче Честито!

TarikMom как се справяте с бебока? Баткото как се държи?

Дензълче ти как си? Май ти си на ред от бремелинките ни... newsm78

# 128
Ами аз съм добре Simple Smile На финалната права съм и ми остават още 2 работни дни Simple Smile... Иеййй!

# 129
  • Vaudreuil Canada
Ами аз съм добре Simple Smile На финалната права съм и ми остават още 2 работни дни Simple Smile... Иеййй!

newsm18  newsm18  newsm18  newsm18  newsm18

# 130
 Hug

Пчеличка, благодаря ти за ценното инфо Hug Май ще се окаже, че и в Отава може да си следя бременността. Ще проуча и тази възможност Wink

пчеличка, мамамиа, гаргамелчо, значи наистина стават чудеса. Нашето май баш между Коледа и Нова Година се е случило Joy
На мен ми е странно, защото с Диди всичко беше планирано до последния детайл и пак стана от първия път, но това е друг въпрос Blush
Аз на шега си купих теста, бях сигурна, че нещо не е наред с цикъла ми и даже се чудех да не се опитам да се добера до гинеколог за евентуален подобен проблем.

Мамамиа, имам право аз на майчинство, но ще е доста малко в този случай /по-малко от социала Money/, защото за reference year ще се вземе 2010, а не 2011, но здраве да е, ще се справим. Той Дидо до средата на юли е на курс по френски, та и оттам няма как да стане.

Гаргамелчо, тортата е невероятна, а замисълът е много оригинален

Маневрата, честита розова новина Flutter

# 131
Галче, честито! Хував Коледен подарък си получила.  Grinning

Дензълче ти как си? Май ти си на ред от бремелинките ни... newsm78

Аз не че ги водя на отчет, ама croco1 е наред. Мисля, че утре и беше термина, ако не е родила вече.  Thinking

Тортата на Гаргамелчо на живо беше още по-впечатляваща, а и вкусна. Мммм, шоколад ...

Искам да ви питам някой дали е купувал микс от смлени джинджифил, канела, кардамом и звездовиден анасон. Има такава готова подправка, но не знам под какво име да я търся. Пробвах с Гугъла, но нищо не открих.

# 132
  • Vaudreuil Canada
Каролинке търсила съм такъв микс но не съм намерила до сега - ако намериш нещо свиркай - май само в някои европейски страни го има  newsm78
И успех на Croco нея верно я бях изтървала от аритметиката.

# 133
  • Калгари, Канада
Галче това и е хубавото на Канада, че има доста разпродажби, тъй че може още от сега да се запасяваш с някой бебешки дрешки /ако не си суеверна/. В момента доста от дрешките се разпродават за по долар - два - три и такива разпродажби ще има януари и февруари доста, а и после пак на разни периоди. Ако се съмняваш какво ще ти трябва и какво не от бебешките неща винаги може да се консултираш тук.
А за майчинството, т.е. бащинството, при положение, че ти можеш да изкарваш повече пари, е добра идея таткото да помага с бебето. То не е късно и сега ако той може да работи поне почасово каквото и да е, пак ще му дават после за бащинство някакви пари. За съжаление не съм запозната с това за reference year, понеже при нас го няма, тъй че не знам това как ще повлияе. Все пак до тогава има време за да изпланувате как да действате. Не се тревожи, ще се справите.

Честит Рожден Ден на Виктория на Гаргамелчо! Много здраве и да е все по-добра кака!    Hug
Тортата наистина е невероятна!   bouquet

# 134
  • Калгари, Канада
Всъщност, ако това за reference year е свързано със само осигуряването, сигурно и тук го има, ама просто не съм запозната. Тъй че може ли някой да ми разясни?   

Общи условия

Активация на акаунт