И през Новата Година канадски бебета ще има! - 45

• 29 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Виктория на Гаргамелчо.
Щастие и усмивки за рожденничката и всички около нея.

# 136
  • Лавал-Пловдив
Честит рожден ден на порасналата Виктория. А тортата е много хубава.

Уффф как завиждам на хората които могат да правят торти...

# 137
  • Калгари, Канада

Не е важно кой ги прави, а кой ги яде      Joy

# 138
  • Vaudreuil Canada

Не е важно кой ги прави, а кой ги яде      Joy

hahaha hahaha hahaha Аз и от двете по много  Mr. Green

# 139
  • Лавал-Пловдив
От друга страна е добре, че не мога да правя торти, защото както съм предразположена към дебелеене  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
За сведение: ето каква бях през 2006 след много глад и разврат ( второто е само за рима ) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1820656004556&set=a.1 … 060947.1484863727
И ето ме сега  Sick
http://www.album.bg/montrealbulgars/images/25673582/146498/

# 140
  • Монреал
Честит Рожден Ден на Виктория! Да е винаги усмихната и мама само такива вкусни тортички да й прави!  Mr. Green  bouquet

Кака Дора, много си си добре  Hug, аз какво да кажа, като съм станала буквално двойна през последните 10 години - ама мъжът ми е виновен с неговите марокански манджи  #Cussing out Heart Eyes

TarikMom как се справяте с бебока? Баткото как се държи?

Баткото е направо страхотен със бебока - толкова нежен и гальовен, просто невероятен е! Обаче си изживява ревността като изисква доста внимание, но поне се радвам, че не си го изкарва на бебето.

# 141
  • Canada
Дами, влияете ми зле - тази нощ сънувах, че съм бременна  ooooh! Пу-пу, да пазят Господ и половинката  Embarassed

Аз не че ги водя на отчет, ама croco1 е наред. Мисля, че утре и беше термина, ако не е родила вече.  Thinking

Още не е, преди 2 часа я проверих -  на момъка му е добре в корема на мама.
Галче, честити две чертички! Да е лека и безпроблемна!
ЧРД на принцеса Виктория! Да е здрава, да слушка и помага много на мама  Hug
Шеметната, вече ти е ред! Чакаме съвсем скоро и ти да се похвалиш   bouquet

# 142
  • Лавал-Пловдив

И аз това си мислех преди малко - почти не останаха мами с по 1 дете, така че и е ред и и се полага.  hahaha hahaha hahaha

# 143

Тя нещо се опъва  Joy
И аз се опитах да прокарам идеята преди няколко месеца... но уви...не се поддава на манипулации

# 144
мерси за пожеланията за моята госпожица:)
тя беше страшно доволна от партито си, аз също съм много доволна, само дето светлината беше ужасна и почти нямам свясна снимка за което можете да си представите колко много ме е яд..

бях направила крилца за всички и зелени питър пански шапки за момчетата, децата страшно се кефиха:))

Галче, защо не пробваш да намериш мидуайфс във ваше село, те са мнооого по добър вариант от лекар, стига на не раждаш секцио

# 145
честита рожденичка ,Гаргамелчо bdbaloni baloniДа ти е жива и здрава!

# 146
  • Vaudreuil Canada

И аз това си мислех преди малко - почти не останаха мами с по 1 дете, така че и е ред и и се полага.  hahaha hahaha hahaha

Тя нещо се опъва  Joy
И аз се опитах да прокарам идеята преди няколко месеца... но уви...не се поддава на манипулации

Алююююю какво лошо съм ви направила бе дами ....  newsm78 
Снежи не го очаквах от теб ...  Crossing Arms

# 147
  • Canada

Алююююю какво лошо съм ви направила бе дами ....  newsm78  
Снежи не го очаквах от теб ...  Crossing Arms
Ми приятелка си ми и ти пожелавам хубави работи  Hug
Пък и ти спомена, че си много разсеяна напоследък, а покрай мен само бременни, накъдето се обърна все кореми растат. Само ти и една обща позната (дето ни запозна очи в очи навремето) си правите пас. Та хайде в бременеещата група, то се е видяло, че тази година ще имаме бейби бум  Hug

# 148
Галче, браво! Всичко ще се нареди! Само не се притеснявай излишно за нищо!

Честит рожден ден на Виктория! Много е чаровна!

# 149
Всъщност, ако това за reference year е свързано със само осигуряването, сигурно и тук го има, ама просто не съм запозната. Тъй че може ли някой да ми разясни?   

Benefits for self-employed се изчисляват на друга база, не като при трудовия договор. Взема се нетния доход за годината предхождаща тази на събитието /раждането/ и се разделя на 52 седмици. Единствено ако бизнесът е стартиращ се взема текущата година в предвид. Т.е. майчинството ти е толкова по-високо, колкото повече седмици и съответно доход имаш годината предхождаща раждането. А в моя случай доходът ми за 2 месеца приблизително ще се дели на 52 седмици, което доста намалява сумата. В такъв случай и министерството отпуска минимална сума отгоре на заработеното, но в моя случай пак излиза по-малко отколкото социал + детски.
Не знам дали го обясних добре. Ето тук пише повече:
http://www.rqap.gouv.qc.ca/travailleur_autonome/montant/index_en.asp#period

Общи условия

Активация на акаунт