И през Новата Година канадски бебета ще има! - 45

• 29 706
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Сега се сетих, че ние едно време със сестра ми правихме мартенички от мулине ей такива и ставаха много ефектни. Други не много трудни мартенички са тези за ръка, оплетени като плитка, за по сръчните по-сложни плитки Wink

Ние се справихме с мухъла засега. Много благодаря на г-жа Броненосец за съвета  bouquet

# 601
  • Монреал

Ние се справихме с мухъла засега. Много благодаря на г-жа Броненосец за съвета  bouquet

Галче, щях да ти пиша и забравих - сигурна ли си, че вие сте го докарали мухъла? Може да си е бил и там и те просто да са боядисали отгоре и той само да си е избил след това  newsm78

Тарикмам аз се бях присетила да те питам - мина ли ти кашлицата след раждането - ефект на бременността ли е било или нещо друго?

Мина след раждането  #Cussing out Много ме е яд на тази кашлица, сигурна съм, че заради нея ми изтекоха рано водите  #Cussing out Сега не мога да отида на лекар, защото няма и помен от тая тъпа кашлица - единственото ми обяснение е, че бебето е притискало дробовете, нищо друго не мога да измисля  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Laughing

# 602
Tarikmom, ами то това не знам как може да се установи. Аз досега не съм имала опит с мухъл Blush

# 603
Ето още един код за колекционерките на точки от Памперс:

NC3XPM9YRD49EMT
10 points (expires 2/26/11)

# 604
Току що забелязах, че нещо с лентичките от бг-мама не е наред. Алекс ми го показва на 5м и 4 дни, а той стана на 6м. преди 1 седмица  Thinking И Флоранс и нея по-малка я показва Crossing Arms А тя все се качва на стола, надига се на пръсти, вдига ръцете, за да покажела, че вече е голяма Joy

# 605
Току що забелязах, че нещо с лентичките от бг-мама не е наред. ...

О-о-о, права си, аз с това теmпо mай няmа да раждаm тая година...

# 606
Привт мами! Дензъл много сладко розово пухче!
И ние чакаме мартеници от Бг.
Свикнахме бързо в новия ни дом и град. Купихме кола и вече съпругът ми търси работа. Сега ще ходи при социалните нещо да му помагат за Резюмето и как да си търси работа.
Приятен ден на всички !

# 607
  • Монреал
Tarikmom, ами то това не знам как може да се установи. Аз досега не съм имала опит с мухъл Blush

Ами не знам  Rolling Eyes освен да изчоплиш малко боя и да видиш дали е чисто отдолу  Thinking

ДараДар, успех на съпругът ти!

Дензъл, как се справя баткото?

# 608
Привет и от нас!

Гледам вече за мартеници се говори и немога да повярвам, че наближило 1ви Март. Времето си лети толкова неусетно (особено като си родил вече  Laughing)
Аз имам мартеници от 100 години запас и тях ще се ползват. Нещо напоследък Канадо-Бг пощите ми изневеряват.

DaraDar, успех с намирането на работа. Това с резюметата е полезно до някъде. Най-малкото поизчистиха моето навремето и ми помогнаха с ключови думи.

TarikMom, баткото е добре. Ходи на градина все още и това ми помага да не е лудница. Той сега е на възраст където неспира да говори, повтаряме изречение по 5 пъти докато му се обърне внимание....абе иска си неговото. Отделно, че май и пак през някаква възрастова препънка минаваме. Като цяло към бебето сме леко неутрални. Доста се радва като си е отворило очите.

Като спомена кашлицата.... ами и моята поотмина. Много странно, и носа ми позасъхна.

# 609
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Камбанка!

Гаргамелчо при теб нещата наближават така че да ти пожелая леко и безпроблемно раждане и сладко здраво розово бебе за гушкане след това.

# 610
мерси Шемет:)
остават 10 дни:)

Камбанка, Честит Рожден Ден!!  party023

# 611
камбанка, честит рожден ден  bouquet

# 612
Камбанке, честит ти рожден ден  bouquet
Много здраве, щастие и късмет ти желая!
Весел празник! Hug

# 613
Камбанка, честит рожден ден и от мен Hug