Жените Рак 2!

• 23 878
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Моите връзки са били единствено и само с Дева, сега и мъжа ми е Дева Peace

# 106
и аз много обичам да се гримирам  Laughing поне черен молив,спирала и червило винаги слагам. и си нося балсамче   Laughing
а сега мисля да поработя върху "голямото" да го направя по- нюню Wink

# 107
Ехо, рачките, къде се скрихте?
Я да питам, как сте със сънищата? Толкова много сънувам, не е истина. Лошите сънища в много голям процент наистина са свързани с бъдещи лоши събития покрай мен. newsm43
Снощи имах един такъв, и сега все още ми е едно спечено...

# 108
И аз сънувам много, но не мога да кажа, че лошите сънища са повече Grinning Сънувам всякакви събития и хора - живи и умрели, но честно казано не ги свързвам с настоящето, или бъдещето - не съм суеверна.
А иначе много обичам да спя, никак не съм ранобудна Mr. Green

# 109
Аз уж не съм суеверна, но откакто се случиха 2-3 нещастия в рода ни, започнах да изпитвам страх като сънувам нещо, което си мисля, че е лошо. Не че сънят е страшен, ами тълкуването.
Иначе сънувам всякакви щуротии, и повечето наистина са цветни, хубави.
Спането ми е отличителна черта. Embarassed  Мога да го практикувам навсякъде, и по всяко време, независимо дали съм изморена, или не. Mr. Green

# 110
и аз много сънувам. някои сънища се сбъдват, други- не. лошото е че никога не знам кой точно ще се сбъдне. А когато това стане- съм като ударена с мокър парцал- обикновено се сбъдват най абсурдните ми сънища с невероятни детайли- сънища, за които в периода на съня няма никакви индикации, че ще се сбъднат.
напоследък дори забелязвам, че в съня си осъзнавам, че това е сън- и ако е лош- съм по спокойна- нали ще се събудя. Ако е добър искам да продължи, но от осъзнатото желание да си досънувам се пробуждам.

# 111
Аз сънувам всеки ден, изморявам се понякога. Сънищата ми винаги са много наситени на действия, хора в тях, събития ooooh! Понякога от сънищата си се събуждам с главоболие. Лошите ми сънища винаги предвещават нещо, затова и аз се спичам яко. Толкова, че понякога си отдъхвам едва когато мъжа ми и децата ми се приберат в нас.

# 112
  • София
И аз така, всяка вечер. Цветно, наситено. Винаги съм се чудила като казват, че сънишата са черно-бели, аз винаги цветни сънувам.

Бях обещала да кажа за "Кажи ДА" - дълга, уморителна, изчерпателна, многолика, дълбока тирада за брака. Става скучна на моменти, не е толкова увлекателна като "Яж, моли се и обичай". Но е толкова издълбоко изчерпателна, че е много полезна за тези, които тепърва ще стъпват в брак, особено пък втори. И за такива, които не се чувстват особено добре в брака си и са на кантар дали са останат...  Peace

# 113
И аз я чета, засега ми харесва.

# 114
Значи ''Кажи да'' няма да е моята книга. Laughing
"Яж, моли се и обичай'' я прочетох най-накрая, нали си бях наумила отдавна. Честно казано имах мааалко по-големи очаквания, след толкова препоръки. Но пък ми се прииска и на мен да уча италиански. Crazy И да поживея в Италия. Blush

Лошите ми сънища винаги предвещават нещо, затова и аз се спичам яко. Толкова, че понякога си отдъхвам едва когато мъжа ми и децата ми се приберат в нас.
За същото говорех... Confused Rolling Eyes

# 115
Италианският на мен ми се видя адски лесен. Ма то след 8 години френски...кво му е и един италиански да проговори човек. Crazy Но м/у Италия и Франция съм за Италия, по-близки са ми някак Laughing

# 116
Ох, аз още "Яж, моли се и обичай" не мога да дочета, но така става като чете човек по няколко книги заедно, а и бърза после да ги върне Crazy

Заинтригувахте ме с "Кажи Да" Thinking

# 117
Защо не пишете, бре, рачки? Къде се изпокрихте? Така и не разбрах къде зимуват раците, а вие Mr. Green
Ето нещо за нас: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3349 

# 118
Четох го това, ама не съвпада с моята книга, в която има как да се хранят зодиите. Там пишеше, че за раците доматите са противопоказни.  Crazy
Аз знам къде зимуват, като бях на 10, зимувах върху печката Grinning С книжка в ръка...Grinning
Сега, под юргана  Laughing

# 119
Да, може би зимуват на горещо Thinking Mr. Green
Какво друго пише в твоята книжка? Аз като малка не обичах много домати, сега им ям сърцата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт