Жените Рак 2!

• 23 916
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Ако имам тлъстинки съм дебела. Ако се гримирам съм фалшива. Ако се облека добре съм уличница. Ако казвам това, което мисля, съм зле възпитана. Ако не кажа нищо съм проста. Ако плача правя "шоу". Ако имам за приятели мъже съм лека. Ако се защитавам съм враждебна. В днешно време не можеш да направиш нищо, без да си критикуван!!!!!! И малко ме интересува!!!!Публикувай това ако си горда с това, което си!!!

ха-ха-ха  Laughing

Гаджето е дева,не знам за кой път го казвам..то и то моята връзка една...разпада се....аз съм си обещала,загубя ли го, вече се захващам с по-сериозните неща от живота ми и си давам поне година почивка..та

момичета,откъде мога да намеря какъв ми е асц., луна,марс...ала-бала??? Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 00:55 от Sagapo92

# 571
  • София
Рачки,вашите мъже каква зодия са? Embarassed
Везни.  bowuu

# 572
  • Beyond the Frontiers
Стрелец.

# 573
# 574
  • Варна
Ей,почнахте да пишете вече.....това може само да ме радва! Crazy Hug Blush

# 575
astro.com - можеш да видиш пълния рожден хороскоп

Приятелят ми е водолей. Пълна нехармония.  Crazy

# 576
Моят мъж е Телец. Crazy

# 577
  • Варна
Ами разкажете тогава,как върви любовта с тях, типични представители ли са на зодията си....отрицателни качества.... Peace

# 578
Не знам дали е типичен, никога не съм се интересувала от неговата зодия  Laughing
Факт е, че е диаметрално различен от мен и че наистина не си подхождаме по много неща.
Аз съм тъпа и упорита обаче и го обичам   Laughing

# 579
  • Варна
Поздрав за всички дами тук http://vbox7.com/play:c87075a9 ...тази песен е невероятна...не знам как да я опиша! Пък и такива песни са точно мой стил.....бавнички,чувствени...има някаква емоция,страст... Поп музиката ми е в кръвта Simple Smile

# 580
  • София
Мъжът ми е скорпион  Heart Eyes

# 581
Не знам дали е типичен, никога не съм се интересувала от неговата зодия  Laughing
Joy Joy Joy
Аз не познавам друг мъж Риби, и не знам дали има нещо общо със зодията, обаче моята Рибка е най-голямото олимпийското спокойствие на този свят. Всеки проблем посреща без грам драма (за разлика от някои други водни представители вкъщи  Crazy). Не мога дори да се скарам с него даже. Mr. Green  Много е такъв, как да го кажа... все гледа да прави щастливи другите около себе си, а за него не му пука чак толкова. Аз съм повече егоист. И... няма друго, което да го направи доволен, както удовлетворението и щастието на близките му. Което всъщност се дължи само на него. Не прави подаръци по повод, но без повод - уау! Владее малките неща в живота много добре, малките радости, жестове... винаги знае как да ме усмихне. Heart Eyes

# 582
  • у дома
Привет момичета, запис и аз тук (как съм пропуснала досега!)

По повод въпроса - моят мъж е овен Simple Smile с асцендент рак Simple Smile
Понякога много се разбираме, понякога много не се разбираме Simple Smile
Е, не е от тези, с които съм "плувала" в едни води дълбоки и без дума сме се разбирали (риби), нооо..., това е любовта - идва и не пита. И е за добро! Simple Smile

# 583
*Ел, моят мъж също е овен. Ние също понякога се разбираме, понякога не се разбираме. Навсякъде пише, че Рак и Овен не са съвместими, но... ще видим Simple Smile

# 584
  • у дома
Chin, честно казано, харесва ми, че той е овен - защото е по-различен от мен. Аз съм с по-тежък характер, по-лесно се засягам, ранима съм... А на него му минава на 10-тата минута и в почти 95% от случаите той винаги тръгва към сдобряванията Simple Smile Харесва ми по-лекият характер и куп други черти.

Майка ми и баща ми например са обратното - тя е овен, той рак... голям зор цял живот - гледам ги как се разминават като характери. Ама пък на - здраво семейството ни е всъщност.

Тъй че, гаранция няма за нищо и в нищо. Вярвам само в любовта си и в човека до мен и гледам да го караме напред, като се опитвам да преодолявам типично рачешкото ми зацикляне понякога Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт