Отговори
# 495
Noel - то и аз непрекъснато я дебна Смехи. Вадя пръстчето и започвам да я забавлявам с нещо, за да се разсейва, когато е будна. За сега помага  Wink Бибата започва да я дъвче, после пуска една огромна усмивка и преди да се усетя - палеца пак е в устата  hahaha Прави ми впечатление, че започна по-често да смуче пръста след последните ваксини. Може би е неспокойна и затова. За сега на сън 1-2 пъти го е засмуквала, но след като го махна - не го връща обратно.
bobinka - възможно е да лапа ръчичките и одеялото за да ги опознае, не защото е гладен  Rolling Eyes  А вода даваш ли му и по колко, ако да?
Мирче, как сте с Евичка?

# 496
Лурдес,пъпчиците първо се появяват като много ситни,леко надигнати над кожата,с нейния цвят,без гнойно връхче,по бузките,челото,нослето,клепачите и са грапави....После стават по-големи и червени...Накрая стават толкова много че се сливат една с друга и стават като едно огромно петно на лицето.Бебка беше с цялото лице в червени петна от много пъпки.Кошмар Sick Само защитния крем за лице на Себа Мед оправи положението.С него на 2я-3я ден започнаха да завяхват пъпките.Лошото е че никой не знае защо и от какво се появяват.Аз самата както бях писала го свързвам с приема на деавит.Преди това бебка имаше толкова хубава кожичка,бяла,нежна,чиста...А сега ако не я мажа става страшно...Ще споделя като съм минала мъничето на Вигантол,дали ще се оправят нещата.
илка,споделих тук за Вигантол как мъжа ми прескочи до Румъния да го вземе...Ако мъжа ти няма против,не е толкова далече,поне ще направи добро на детенцето ви!Моя мъж сега е тооолкова горд че е уредил малката с витамина Grinning Сега е супертати Mr. Green

# 497
  • София
Бубка, твоя мъж е герой! И аз си мислех за Румъния, но ние сме в СОфия и идва по-далечко, но имаме връзки в Израел и редовно пътуващи в тази посока, така че от там е се снабдим. Ако някоя друга мама иска - да скирка. Най-късно до края на месец ще имаме човек, който ще идва насам.
А за пъпчици - пробвай с Нахткерцен балсам, два пъти дневно. На Йоси много добре му действа за дерматита на лицето. Той изглежда горе-долу подобно - пъпчици върху червена основа, които очевидно го сърбят, като ги намажа и завяхват, анправо си изчезват, но остава леко лющеща се кожата отдолу. За сега още гадая от какво излизат, а педиатрите казаха, че е атопичен дерматит  Thinking

# 498
Бубка, твоя мъж е герой!
Laughing нека така си мисли...Всъщност ние жените сме истинските герои.Да се гледа дете(деца)хич не е лесно...Дано пъпките не са АД,защото нали не се препоръчва ваксинация с Пентаксим?Тя отнесе вече първата ваксина,сега предстои втора в понеделник.Ще питам педиатърката.Ох,сега има да го мисля.Честно,много ме е страх от тези ваксини  Sad
 Иначе ще пробвам Нахткерцен балсам,не се бях сетила.Мъжото го е ползвал преди години и помня че беше хубав Peace

# 499
  • Варна
Здравейте на всички! Flutter
Върнахме се със Сладкиша от консултация. Лекарка се облещи на размерите, аз като й викам, че е голям и дрехите не му стават, тя не вярва. Като го качи на кантара: 6 кг и 61 см( само за сверка-предния месец 4,7 кг и 53,5 см), тя вика какво яде: кърма само  Rolling Eyes Crazy Естествено малкия опика всичко, защото преди да го изтеглим, му смених памперса и докато се обърна  ooooh!
Понеже хематомчето на главичката не му е спаднало, ще ходим при Балев да ни види, за всеки случай. Praynig  Та после ще ни слагат двете ваксини, а аз за тях се готвя от 3 седмици, заредила съм реванола и панадола  doctor
Аз иначе започнах да ходя на фитнееессс  newsm39   animal085 , понеже е до вкъщи и като го нахраня отскачам. Имам още 10 кила да свалям  Sly и ще се мъчим. Най-интересното е че не бях ходила 1 година, но все едно не съм спирала. Супер се чувствам!!! Даже и мускулна треска не получих Simple Smile
За захранването и аз ще започвам от 6-тия месец със зеленчукови пюрета, без сокчета.
зарат Благодаря ти за онова нещо  hug
Тини,   superuu
За храненето и ние сме на 2 часа, и вечерта си похапваме поне по 2 пъти. Нека, като има тенджери с пържоли, нека да яде дЯтитУ   chef
А за второ, уфффф, като знам как излезе първотооо... ще почакам едни 5-10 години  Whistling

# 500
  • София
Привет, мами!

Имам да наваксам 4-5 страници четене, но да си задам въпроса и тогава.
 Обадиха ми се от работата, че трябвало да подам някаква молба до ректора за отпуск по майчинство за 410 дни. . НЯкоя от вас знае ли какъв точно е текста? И дали трябва да напиша от коя точно дата да започва? Че не помня до кога ми беше болничния.

ПОсле ако имам достъп до компа ще пиша по актуалните въпроси.
 РАдвам се, че Бебз е добре.

# 501
Момичета сега видях,че на бебка са и избили 2 зъбчета? Възможно ли е от това да е вдигала температура и сега да има сополки? Вече няма температура. Не е ли малко рано за зъбки??? Confused

# 502
Привет на всички Hug

За захранването и аз мисля много бавно да процедирам затова ще започна 5 ти месец а и ние сме вече изцяло на АМ и моята педиатърка смята че за деца само на АМ е хубаво по раничко и постепенно

Някоя мама беше писала че в деавита има фастъчено масло Crazy, аз не знам такова нещо.... а и на опаковката не пише да има #Crazy newsm78

Ние днес излизахме ама то такава кал че количката цялата се оамаза Tired

За качването - май намаляват темпото бебоците аз също меря профилактично и за 15 дни имаме качени 310 гр...

# 503
Иринополис, молбата не е свободен текст. Предполагам вашата счети ще ти я принтне.

Кат има деца, които се раждат със зъби. Няма рано и късно. Индивидуално е, но ако наистина е така, сега имаш обяснение за многото неразположения. Честити първи зъбчета!   bouquet

Търговищките - чакам ви да дойдете.  Laughing

# 504
  • В сърцето на моите съкровища...:)
bubka:), на нас за дерматита също ни бяха предписали Нахткерцен балсам за цялото тяло. Много добре се отразява на кожата...става толкова мекичка и се задържа дълго време хидратирана.  Heart Eyes А иначе като го къпя-слагам във водата  Нахткерцен олио за баня + пяната на А-дерма   Peace
Хипо,  Hug Браво на вас за мерките и ентусиазъма за фитнеса!!!  newsm74 Ако преди бременността си тренирала, мускулите са запазили двигателната си памет и няма да усетиш така умората.  Peace И аз започнах полека лека, вкъщи имам условия за тренировки, но адски ми липсва залата Rolling Eyes Сега набирам аванс и пролетта смятам да си взема карта... newsm47
irinopolis, https://docs.google.com/document/pub?id=1KPU8R-sanXbT60mDbIHQ8lt … H0xAkrF6mSpvRQEw4  
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=t … TBkNTc1&hl=en

# 505
Здравейте и от мен! Ние днес бяхме на контролен преглед, здравичко ми е момичето  newsm44
Трябваше на консултация да сме днес, но не я заведох. И без това ходим само за един кантар и един сантиметър, и вкъщи мога да я свърша тази работа.
Нашите пъпки бяха ей такива http://oktomvri2010.snimka.bg/other/nina-vn.484095.22072760 В началото бях с Бюбхен. И аз мисля, че се появиха след започването на деавита, ама знам ли newsm78 Като се появиха пъпките минах на Мустела и от нея се оправиха. Нахткерцена не и помогна изобщо. Днес и взех и олиото на мустела, че лосиона лек и идва вече и ми дадоха мостри на А-дерма, ще пробвам и тях как и понасят.
Хипо,браво на теб и на Сладкиша, добре се храните  Heart Eyes
bubka:) , без рецепта ли го взе твоя мъж вигантола?
irinopolis,аз ходих до работа и ми дадоха направо формуляр на тази молба.
kat88, честити първи зъбчета Grinning може от тях да е била темп.

# 506
Kat88, браво на вас!  Laughing Да, може и от това да е. На сестра ми щерките все се осополяваха и вдигаха темп. докато вадеха зъби.

за Вигантол питах в няколко аптеки тук и ми казаха в началото на февруари да питам пак.. Давам Деавит, надявам се да се разминем със страничните ефекти.

Нашия намали темпото на наддаване. Сигурно само 500 гр. е качил този месец. Ама то след три месеца по 1200 трябваше все някога да се кротне Simple Smile

Оф, мами, ние сефтосахме лактулозата... Да видим сега кога ще нагизди памперса.

Да се похваля, страхотни са тези кърмачески дрешки, не мога да им се нарадвааааммм. newsm68

# 507
Нашите пъпки бяха ей такива http://oktomvri2010.snimka.bg/other/nina-vn.484095.22072760
bubka:) , без рецепта ли го взе твоя мъж вигантола?

Точно такива бяха пъпките на малката...А Вигантола без рецепта го е взел.Обаче аптекарките не знаели английски Confused Напишете на лист какво търсите,като го покажете ще разберат Grinning Или принтирайте от нета снимката на Вигантола...

MISHANA13 ,не знаех че Нахткерцен имат и олио...Значи и него трябва да взема...Е,уреди се моята девойка с нова козметика Laughing

# 508
  • София
Привет, мами!

... молба до ректора за отпуск по майчинство за 410 дни. . НЯкоя от вас знае ли какъв точно е текста? И дали трябва да напиша от коя точно дата да започва? Че не помня до кога ми беше болничния.
irinopolis, заповядай  Hug  http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.2.doc

Кат, на баткото ВСЕКИ зъб излизаше задължително с 40 С температура и сополи!!!!!!  Peace нямаше пропуск!!!

# 509
  • У дома
Кат, аз съм музикантката  Laughing, завършила съм с народно пеене и съм дипломиран Диригент на народен хор и оркестър. Но отдавна прекъснах с пеенето.
Честити първи зъбки.

Днес само по лекари. С малкия при хомеопатичната, а с каката при личната за коремчето, не е нищо сериозно, но ще си е вкъщи и утре.

Иринополис, на мен счетоводителката ми направи всичко, даже ми донесоха да се разпиша вкъщи и са ми подадени документите, даже е отразено в сайта на НОИ, много се радвам, ще мога и това да си следя кога пускат парички

Общи условия

Активация на акаунт