Бибата започва да я дъвче, после пуска една огромна усмивка и преди да се усетя - палеца пак е в устата
Прави ми впечатление, че започна по-често да смуче пръста след последните ваксини. Може би е неспокойна и затова. За сега на сън 1-2 пъти го е засмуквала, но след като го махна - не го връща обратно.
Само защитния крем за лице на Себа Мед оправи положението.С него на 2я-3я ден започнаха да завяхват пъпките.Лошото е че никой не знае защо и от какво се появяват.Аз самата както бях писала го свързвам с приема на деавит.Преди това бебка имаше толкова хубава кожичка,бяла,нежна,чиста...А сега ако не я мажа става страшно...Ще споделя като съм минала мъничето на Вигантол,дали ще се оправят нещата.
Сега е супертати

Естествено малкия опика всичко, защото преди да го изтеглим, му смених памперса и докато се обърна 
Та после ще ни слагат двете ваксини, а аз за тях се готвя от 3 седмици, заредила съм реванола и панадола 
, понеже е до вкъщи и като го нахраня отскачам. Имам още 10 кила да свалям
и ще се мъчим. Най-интересното е че не бях ходила 1 година, но все едно не съм спирала. Супер се чувствам!!! Даже и мускулна треска не получих 

, аз не знам такова нещо.... а и на опаковката не пише да има

А иначе като го къпя-слагам във водата Нахткерцен олио за баня + пяната на А-дерма
Браво на вас за мерките и ентусиазъма за фитнеса!!!
Ако преди бременността си тренирала, мускулите са запазили двигателната си памет и няма да усетиш така умората.
И аз започнах полека лека, вкъщи имам условия за тренировки, но адски ми липсва залата
Сега набирам аванс и пролетта смятам да си взема карта... 
Като се появиха пъпките минах на Мустела и от нея се оправиха. Нахткерцена не и помогна изобщо. Днес и взех и олиото на мустела, че лосиона лек и идва вече и ми дадоха мостри на А-дерма, ще пробвам и тях как и понасят.
може от тях да е била темп.
Или принтирайте от нета снимката на Вигантола...
http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.2.doc
нямаше пропуск!!! Препоръчани теми