Отговори
# 540
Добро утро.

Честити месечинки на бебоците! Да папкат и да са здравички!

Кат, честити зъбчета!  bouquet

Нинче, прекрасни сте! Рая толкова хубава е станала пу-пу-пу! а Гого е чудесен! Heart Eyes

Мото теленце тази вечер яде в 3 и 6, все едно е новороден... Дано е само тази вечер, че вече освен глава, цялото тяло ме боли...

# 541
М9, нямам идея какво се прави, но аз знам, че Бабинден е на акушерките, не на бабите Wink

# 542
Добро утро

# 543
М9М9, ето едно линкче и едно с рецепти. Иначе питай  :google има много Hug

# 544
Barbaletka, много е сладко детенцето ти на аватара Heart Eyes
Hug
kat88, честити първи зъбки!  Grinning

Деавит давам по1 капка всяка вечер (рядко пропускам) и нищо му няма на Никола  Peace

# 545
Добро утро!
daila777 , точно от такова кафе имам нужда тази сутрин Hug
Нашето маймунче спиииия горе-долу по-добре тази нош, пак се хранихме често, но поне си спа в леглото. Ама в 5:30 е готов за усмивки и гукане ooooh!
fata_morgana , ние спим на нощна лампа. Много е слаба 25W е крушката, ама нямам кураш съвсем на тъмно да сме. Предпочитам да го виждам, защото той понякога си мрънка, ама очите саму затворени и тогава само го полюшкам да се унесе,. не го храня. Мисля си , че ако в този момент светна лампа, съвсем ще се събуди. Така, че ще я караме на лампа.
Иринополис, страхотна страничка си имате  bouquet, а снимките са много красиви.
Кат, лелеее, зъби, а?Май никой не е затрахован. Ако температурата е затова, няма ли да спирате АБ?
Вчера направихме една нубава разходка, днес май ще повтори- гледам че слънце се опитва да грее  girluu

# 546
  • София
Диданка и нашата Мая като вашата  Laughing 5900 тежи и е 63см Simple Smile Екстра са ни девойките, да са живи и здрави Simple Smile

м9м9 - понеже мъжът ми е от Велинград и от майка му знам за "бабинчетата", тази  дума май си е съвсем ваша Simple Smile Принципно доколкото знам никъде Бабинден не се празнува така, както при вас, където си е голям празник Simple Smile
Та според нея се канят бабите на гости и се готви една ваша манджа с боб, която да не се изложа как се пише, май се казва "суфенка" или "софенка". Та те идват, носят подаръци, а ти ги храниш с боб Simple Smile)
Ние специално нищо няма да правим, ще се обадим на бабите да кажем честито и толкова Simple Smile

# 547
Добро утро и от мен,

fata_morgana и ние спим на нощна лампа, не знам колко е правилно, но не мога да не я виждам.

м9м9  За бабинден, днес ще разпитам и ще споделя. Тук много го тачат този празник, но за 5 години снаха тук не съм се по интерисувала какво се прави Embarassed

# 548
Добро утро Hug
Ние тази седмица бяхме на консултация и резултата е 5630г и 59 см, и на ортопед бяхме - всичко ни е в норма, каката и тя мина за консулт защото все се оплаква, че я болят крачетата и при нея каза, че всичко е наред, надявам се да е така. Препоръча ни поне веднъж седмично да я водим на басейн, много добре се отразявало на развиващият се организъм.
Вит. Д давам по 1 капка олеовит D3 донесоха ми го от Австрия, давам и на Андреа понеже четох, че е мощен имуностимулант(тук в здравния има тема), а вече се надявам да се стабилизира и да походи малко на ясла, че ме подлудява по някога Crazy
Мойто кърмаче си яде на 3 часа и денем и нощем и това е добрият вариант, често яде и на 2 часа, но поне започна да спи нощем, буди се само да хапне и пак отнася, но в нашето легло, нейното сякаш има тръни - 5 мин след като я оставя там и надава вой Rolling Eyes
 Гледам едно хубаво слънце е изпекло , ще се стягаме за разходка.
Приятен ден Hug

# 549
Днес времето е супер ,даже по- хубаво и от в4ера и пак ще се миткосва

Аз още стерилизирам бибите и лъжи4ка, шишета не- така или ина4е не ползвам

Кат- 4естити зъбки Crazy

за нощната лампа, мислех да купувам , ама не можах да харесам детска и то като тръгнах без  и сега си откарваме на тъмно

Бабин ден не беше ли преди няколко дни - аз тогава 4еститих на майка ми и тя прие поздравите  Mr. Green Mr. Green newsm78 #Crazy

# 550
  • У дома
Добро утро   bouquet

И при нас се опитва да изгрее слънчице, към обяд ще поизлезем, че на кака й се стяга душичката.

Нашата любов към Звездев продължава - оставих го да спи и по едно време чувам как си бръщолеви нещо, радостен, влизам в стаята, познайте Звездев готви  Joy

За нощната лампа - имам такава, която се вкл. в контакта, много лека светлина, до преди седмица я държах постоянно вкл., но от скоро я изкл., а като ставам да го храня си я вкл. да го виждам.

Иринче, страхотни снимки, много сте хубави

# 551
Привет и от мен Simple Smile

Абе има ли такива като моето дете дето още много повръщат....в чудо се виждам вече......той затова иска по често да яде, ами каквото изяде, половината го е повърнал  ooooh! еееее до кога бе хора..... ooooh!
Педиатърката каза, че щом наддавал и видимо изглежда добре детето, весел не е унил значи не е притеснително......ама.....аз все пак си го мисля това повръщане  Tired

# 552
  • У дома
Веси, ние сме по същия начин. Питах и ЛЛ и хомеоп. и двете казаха едно и също - лаком е, много яде и за това така. Щяло да спре като започнем да ядем пюренца.

# 553
Нико още връща.

Тази сутрин се  настроих, че ще спа и не стана.
Мила не я пуснах на училище, че е с главоболие, но в 7.30 се събуди.
Нико откак е станал, не е спрял да плаче. И аз мисля, че зъби го мъчат, не е акал 2 дни.
Направо е ад. Едва се добрах до кафето.

А от 2 съм на хирург, може да ми вадят мъдрец. Mr. Green

# 554
  • Варна
Привет!
Кат честити зъбчета, да са бели и здрави!
И аз имам подозрения за зъбче при нас, но да видим  Thinking
Ние вече ядем на 3 часа, 6 пъти дневно, пауза нощна от 21-22 ч до към 6-7 ч В кошарата сме само за нощното спане иначе по цял ден е на дивана при мен. Лошото е че заспиваме или като люлея кошарата или на цица или на рамо. Сам заспива само денем, а за голямото спане не и не.
Аз нищо не стерилизирам, защо и нищо не ползвам  Mr. Green
Пак ви пуснах анкета  Mr. Green намислила съм и още две  Joy Аз ще почна със зеленчук - картоф, морков и тиква, след това каша - оризова, царевична, елда.

Общи условия

Активация на акаунт