.
.
Малката продължава да ми прави номерата с яденето, направооо
Мерси момичета,а антибиотика няма как да го спрем и ще си го пием до неделя.Днес звънях на педи,другата седмица сме на консуптация и каза,че ще е прегледа и ще видим дали ще бие имунизациите,че имаме сополки още.Днес времето е страхотно и ще ходим на разходка. Хубав и слунчев ден...приятни разходки

,няма смисъл да минавате на АМ.Помниш че ти бях писала че малката е на АМ от началото като дохранване,а след 40я ден е само на АМ и пак си има пъпчиците.Не е от кърмата,не се притеснявай и не ги слушай да я минаваш на изкуствено мляко.Аз много дълго страдах че не мога да кърмя,яд ме е на мен самата че нямам най-доброто за бебето
Затова си кърми с чиста съвест!А съм сигурна че бебката ти ще го израсте,както и моята,това с обривите
Да добавя че и на моята сладуранка не й понесе А-Дерма...Хубаво че мъжото го хареса та да не го хвърляме.Като се намаже,понеже крема е доста мазен и лъсва като коледна елха
Мирише на момина сълза 
Засега добре,мирише прекрасно,не е скъп...Но понеже има и на други марки,сега се чудя този или нещо по-добро

,сега се чудя с какво да го мажа,засега само с отвара от лайка минавам,друго.. д-р Бърди ми препоръчва А-Дерма екзомега и Еуцерин аквафор -това ,спред него ,е атопичен дерматит.Ще мисля какво да правя 

, той е на собственика на бейбимола в люлин, дори май има същият асортимент. От там си взехме кенгуру и количката
. 
к'вот уцели, т'ва да смуче
Мажа обилно със зехтин, колкото да е мазно, да не е суха главичката и реша после, ама те си стоят - много са гадни

Препоръчани теми