Отговори
# 585
Варненки, хайде ако другата седмица е така временцето да си организираме пак срещичка в Морската ??? Какво ще кажете ???

Аз съм ЗА. Без вторник, на консултация сме.
Оле да пусна една накетка за Деавита  Mr. Green  Joy

Ooooo Лейди ако е така времето още в понеделник сме в Морската ние Simple Smile

Еееее Оле наистина ли, във Варна ли ще сте ? Да се обадиш незабавно, чуваш ли ? Все пак децата ни са наборчета, че и на една дата родени, трябва да ги запознаем Wink

# 586
Еееее Оле наистина ли, във Варна ли ще сте ? Да се обадиш незабавно, чуваш ли ? Все пак децата ни са наборчета, че и на една дата родени, трябва да ги запознаем Wink
10 дена от понеделник. Мартин има очни. Незнам само слизането до центъра как ще става, че пак ще сме в Младост, но задълже ще се обадя, ти само дай телефон  Crazy

# 587
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да се разпиша и аз.
НаМила и давам по 5 капки (тук толков асе препоръчва) чист вит Д, но не съм много редовна. Може би през ден ги давам. В сряда на консултацията и измериха главичката 39,7 см.
Мила също започна да яде на 2 часа нощем, направо ме скапва, голямо ядене. През деня също често яде, на час и половина, някой път и на 3 часа, но рядко. Няма лошо де, определено ми се повиши лактацията и другата седмица очаквам добри резултати от кантара.

уххх идват събота и неделя и настръхвам при мисълта с двете маймунки в къщи  Confused

Мила е намразила едната ми гърда и като и дойде ред, реве та се къса, а иначе е гладна. Трябва да я взема и да се разхождам и тогава суче от там и то пак на пресекулки.  ooooh!

Не изварявам нищо, нито гладя  Peace

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 16:03 от bob4enka

# 588
И аз не гладя вече, писна ми. Преди като спеше сутрин имах време, ама сега-забрави!

Хипо, безкрайно ти благодаря за сайтчето! Hug Аз имам един куп лекарства вкъщи, но съм им изхвърлика опътванията, а на тези в нет-а не вярвам

Орхидейке, Hug . Ще го карам моя да ходим утре или в неделя, че мноог ми е любопитно как са го направили  Mr. Green

Хайде вече наистина стига за деавита. (То и едно време са живеели в пещерите, ама ей го на сега сме в апартаменти/къщи/ и имаме интернет Mr. Green )

# 589
Момичета, мерси за стиснатите палци, но не го извадих мъдреца. Tired

Не бил пробил още, бил до нерв, който можел да се засегне.
Аз да съм преценяла, нямало индикации, че е спешно да се извади и реших да поизчакам.
Ако ме заболи, ще ида. Пфу.

# 590
Не съм, не се притеснявай, не си сама, аз също смятам така да я захранвам дребната  Wink
bobinka - питах те за водата, защото беше споменала, че на беб не му стигат 140мл АМ. До колкото съм чела може да им се дава от 120 до 170мл АМ. Ако се притесняваш, че може да натовари коремчето с по-голямо количество - давай водичка с малко захар, така ще я пие с по-голям ентусиазъм  Wink А най-добре на следващата консултация говори с доки и нека заедно прецените дали да увеличаваш количеството или не  Hug
hailie - има май всико, което в Бейби-мола в Люлин. Интересно е направен, наистина, но ние разгледахме само 1 етаж, че бързахме. И нашето кенгуру е от там  Wink
Аз нощна лампа ползвам рядко. Ще се опитам и малката да я свикна да спи без.

А сега да се върнем към друга тема, която дискутирахме преди време, но мина и замина. Няколко от вас бяха споделяли, че ще слагат спирала. Има ли вече сторили го, каква е процедурата и т.н. Ще съм много благодарна за инфо  Hug

# 591
Мила е намразила едната ми гърда и като и дойде ред, реве та се къса, а иначе е гладна. Трябва да я взема и да се разхождам и тогава суче от там и то пак на пресекулки.  ooooh!

Същата работа сме и ние, тя едната ми вече си седи по-малка така или иначе не се пълни с кърма като другата. Tired

Спим си на тъмно и ние, с каката спяхме на светло за известно време. Simple Smile

Мама Смехорана, и аз ще слагам спирала, засега доктора ми изписа едни хапчета съвместими с кърменето, и по-натам ще слагам спирала. Иначе на мен ми каза, че трябва да минат поне 3 месеца от раждането за спирала.

# 592
Мила е намразила едната ми гърда и като и дойде ред, реве та се къса, а иначе е гладна. Трябва да я взема и да се разхождам и тогава суче от там и то пак на пресекулки.  ooooh!
И при мен вчера рева беше на едната, ама на по-пълната гърда колкото и да е странно. Аз имам чувството, че моята лактация нещо не иска да се оправи. Тази сутрин едната ми гърда беше много напрегната, изпомпих и само 50 мл, другата уж по-празната и тя толкова даде Rolling Eyes Преди съм цедила поне по 180 мл сутрин, а рекорда ми беше 240, ама сега нещо не мога да увелича. А и като изпомпя си чувствам гърдите толкова празни, имам чувството, че въобще не се пълнят. Единствено усещам когато задейства рефлекса на потичането, че ми се напрягат гърдите, доли при допир по-пълни ми изглеждат, ама това трае само няколко секунди. Confused
Аз ще слагам нува ринг, ама докато кърмя не може.

# 593
10 дена от понеделник. Мартин има очни. Незнам само слизането до центъра как ще става, че пак ще сме в Младост, но задълже ще се обадя, ти само дай телефон  Crazy

Ама тя Весито е от нашия байр Simple Smile) Така че може и в Младост , има доста мами ... хайде сега гражданките може да ни дойдат на гости в квартала

# 594
10 дена от понеделник. Мартин има очни. Незнам само слизането до центъра как ще става, че пак ще сме в Младост, но задълже ще се обадя, ти само дай телефон  Crazy

Ама тя Весито е от нашия байр Simple Smile) Така че може и в Младост , има доста мами ... хайде сега гражданките може да ни дойдат на гости в квартала

Аааааа, ами да, и в квартала има къде да се разходим, точно така, good idea Зарат  smile3521

Мен в Морската ме кефи, че има къде да се кърми там, а в квартала не знам.....

# 595
Как цедите, бе момичета?  ooooh! Егати. Аз цедя по 30-40 минути и събирам едва 3 капки.  Rolling Eyes А помпата ми е хубава /уж/ - на Томи Типи е.
Иначе ние до сега бяхме навън. Супер беше. Ева вече спи 4 часа. Няма събуждане.  Shocked
То и едно време са живеели в пещерите, ама ей го на сега сме в апартаменти/къщи/ и имаме интернет Mr. Green )
Това не е мое мнение, а на Драганов. Той така се изрази и аз споделих.
Плюс това освен за Деавита се говори непрекъснато за нощното будене, марката памперси, захранването, праха за пране, крема против подсичане и какво ли още не - теми, които дъвчем отново и отново.

# 596
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз мисля да слагам спирала, препоръчаха ми Мирена, хормоналната. Бях се замислила за онези стикчета, които имплантират под кожата на ръката, но се отказах, след като тук по новините съобщиха, че 23 жени за забременели с тях, защото гинеколозите не им ги сложили правилно. Като ги знам колко са способни лекарите тук, взех да се чудя, дали лятото да не си сложа спиралата в България. Засега нищо няма да предприемам, че мъжо като го няма няма опасност от забременяване. Вече 7 месеца съм на сухо, егати  Tired

# 597
Здравейте мами Hug

Ние днес излизахме беше екстра навън. а и напазарувах нови бодита че старите са ни въз теснички

За анкетата аз мисля да захраня с тиква - може ли да споделите защото знам че тя не запича!  а оризовата каша запичала.... дали е така...? Shocked картоф  също,
 няма да давам сокчета поне до 7 месец Simple Smile

има ли някои които да ползва мазила за венците на бебче.... дентинокс или нещо такова беше..?

Лека вечер Wink

# 598
Това не е мое мнение, а на Драганов. Той така се изрази и аз споделих.
Плюс това освен за Деавита се говори непрекъснато за нощното будене, марката памперси, захранването, праха за пране, крема против подсичане и какво ли още не - теми, които дъвчем отново и отново.
Taка е, всичко се коментира по 100 пъти и няма лошо, но с този деавит само психози се докарват. Колко бил опасен, как рак причинява и нз си какво. Хайде малко почивка Peace

# 599
  • Бургас / Св. Влас
Хипо за крустите -шампоана на А-детрма против млечни крусти при нас сътвори чудеса-за 2 дни нямаше и следа от тях.

Общи условия

Активация на акаунт