Специално за моя, още преди да се роди се интересувах доста от този въпрос и смятам, че щях да го обрежа дори да не се налагаше по религиозни причини.

Имаме и нов номер - дясната ръчичка е постоянно на главата и си скубе косата, голям майтап.

. Тогава, трябва разхождайки се да я прилъжа да засуче. Дано да е период.

И тази нощ бебка става да яде, дано по-скоро да мине тоя скок или каквото е и пак да си разрееди храненията. Температурата ни е добре за сега. Имам въпрос КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ : Страшно много ме боли едното зърно,външно нищо не се вижда, мажа с Гармастан.но нищо не помага. И след като спре да сучи болката продължава известно време. Пробвах и други пози на кърмене,но не помага,а болката вместо да поотминава се засилва всеки ден. Моля дайте съвет
Хубав ден!

Притеснява ме тази мъгла,но
уффф вие как мислите?!
Досега тя никога не е оцветявала,но имам книжка за оцветяване и флумастри и май с това ще се опитам да я занимая следобяда.Реших аз да я пускам на ясла или утре или от другата седмица,така или иначе все някога трябва да тръгне,до кога да отлагам....ние обаче не сме в ОДЗ,ами в чиста ясла и е много сложна работата 
Какичката ми е пила Аугументин(аз още вчера исках да ти пиша) Момичетата са ти казали,че може да получи разстройство,при нас само при този аб се е получавало при други не.
И аз вече не издържам и ще я пускам,ще се побъркам иначе. Препоръчани теми