да и е живо и здраво момчето и да си го вземете за зет !
Абе,не ми се коментира ....

(май имам мнооого свободно време
)
А и едвали ще е само една среща 

Като си помисля и аз от моята не мога да се оплача. Има изцепки, но не е виновна жената..И аз от самото начало казах възгледите си за отглеждането на бебо и сега съм рахат
Леле, като си помисля, че и ние двете с теб ще сме свекърви някой ден!

Просто на всички ни я ясно, че лятно време населението по морето се увеличава многократно, а пречиствателните станции, където ги има, не смогват. лошото е, че не малко помия се излива директно в морето (сещам се за тръбата при с.Равда). Дадох пример с ол инклузива точно за това, че на тези места се струпват адски много хора. Нищо лично. Дано децата са здрави, това е най-важното.
в момента съм с едни, дето за нищо не стават вече
- намерила съм си едни еклери в магазина до блока - през ден докарват пресни - то с батенцето опраскваме по 2 тарелки на 2 дни, т.е. по килце/2дни
като знам после какви ще трябва да ги правя яки - сега му е времето да си угаждам на душата 
Перфектно се разбираме - говори си само с мъжа ми по телефона
а като дойде тук бърза да си ходи 
Отсядаме в бунгалата на фирмата, в която работя, а те са точно до станцията на МВР, за която писа някой от вас 
Тя пишеше много-много тук, и отсъствието й се усеща... 
И също така, някой запознат ли е, какви документи са нужни и дали някой с пълномощтно може да ги подаде.
!Цвети сега е лесна,че само спи и яде,ама това няма да продължава вечно.Весела до септември няма шанс да я приемат на градина и направо яка ми душа.Създадохме си хубав режим тричките,ама не съм сигурна че ще е все така.Все пак Цвети е бебе и ще става все по-трудно.Излизаме всеки ден,без значение какво е времето,засега са добре и не са боледували
.
.И на море ми се ходи,ама ще видим какво ще каже тати като си дойде.И Алек и весела съм ги водела на 9 месеца на море.Ама е истина,че вече е много мръсно родното ни черноморие,та и ние към Турция гледаме.А и кумата е женена за турчин и все ни карат да ходим с тях (той е от Измир),ама ние все не смогваме.
.
!Предпочитам 1000 пъти Борисовата градина.
.Дано си ме разбрала.Препоръчани теми