Аз сега събирам впечатления на тема - ''Първият или вторият път родих по-лесно?''
Прави бяха хората, които казваха, че с първият път си смел,защото не знаеш какви ''вълнения'' те чакат. 
Аз сега събирам впечатления на тема - ''Първият или вторият път родих по-лесно?''
Прави бяха хората, които казваха, че с първият път си смел,защото не знаеш какви ''вълнения'' те чакат. 
а третия е най-лесно,даже и не разбрах кога излезе туй мъниче!
! 

На един хал сме с теб така,че не се знае знае ли се 

пак ще бучи: Имат нужда та те са на близо 6 месеца..... и т.н.
не знам какво да правя!

. Свеки вика "минимум 3 години трябват, за да се възстанови организма" , майка ми вика "за к'во ти е второ"
. Ама ще видят те като им родя близначета
. А бе, шега да става

- като започне да пищи и да се дърпа - бум в количката и я бутам напред-назад да подремне 10-15 минутки - и после става като "нова" и си хапва без проблеми
Може да си организираме събиране при свекитата
Цикъл имам от втория месец. Зная, че ако съм се възстановила след секциото, не е необходимо да чакам 2 години.

. Сега е още по-хубаво и от преди

. Много съм доволна от кремчето на Себамед, което ми препоръчва, изчиства й добре пъпчиците, но за съжаление излизат нови
, може да има обяснения, но аз да питам?
, но усещам че не са колики, не иска да си хапе ръцете, слюноотделя много и като й дам пръст направо го пресова, та се чудя дали не са зъби. Пъха в устата си всички играчки и лигавници.
.
. Препоръчани теми