Отговори
# 435
  • У дома
 lalalala

newsm46 smile3524

# 436
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Хехе, Мишана, ти щом за 3 часа си родила първо, значи второто не го мисли.
Като мен, в рамките на половин час, ще да е.  Laughing
Много се надявам да си права  Rolling Eyes Аз сега събирам впечатления на тема - ''Първият или вторият път родих по-лесно?'' smile3506 Прави бяха хората, които казваха, че с първият път си смел,защото не знаеш какви ''вълнения'' те чакат.  Crazy

# 437
Хехе, Мишана, ти щом за 3 часа си родила първо, значи второто не го мисли.
Като мен, в рамките на половин час, ще да е.  Laughing
Много се надявам да си права  Rolling Eyes Аз сега събирам впечатления на тема - ''Първият или вторият път родих по-лесно?'' smile3506 Прави бяха хората, които казваха, че с първият път си смел,защото не знаеш какви ''вълнения'' те чакат.  Crazy

Joy а третия е най-лесно,даже и не разбрах кога излезе туй мъниче!
 Спирам вече,че станах на всяка манджа мерудия hahaha!

# 438
Тони, искрено ти се възхищавам как се оправяш с малчуганите!  bouquet
 Ние в нашия род, в моето поколение сме 5 чифта близнаци, като 4 са момичета, а само единия чифт - момче и момиче. Майка ми е имала лели близначки, което означава че в нашия род близнаци се раждат през едно поколение. Така че нищо чудно вничетата ми да са близначета.
Блурмои, и аз искам второ, но не така скоро. Със секцио съм, пък и искам да мога да се концентрирам добре поотделно върху тях. Ама божа работа... Мъжо, милия самичко детенце израснал, та сега иска цял футболен отбор да му народя, обаче аз не гарантирах, че всички ще са от мен hahaha
В анкетата посочих: когато е готово детето, но и аз с опцията, че ще захраня най-рано в 6 мес.
п.п. Съни, аз с удоволствие чета постовете ти Wink

# 439
  • София
Mишана,аз съм с наблюдения от приятелки,че второто било по кофти! Simple Smile

Съни,що луда глава,а ти?  Mr. Green hahaha На един хал сме с теб така,че не се знае знае ли се  hahaha

Лейди ,мерси че си намерила време да се поразровиш в темчиката ни и да махнеш коледните красоти Simple Smile   bouquet
Аз не знам какво да гласувам и ще се въздържа  Rolling Eyes
Моята педиатърка каза да захранвам аз обаче си мисля,че им е рано питах и в Майчин дом и те ми казаха да изчакам още малко но пък ми препоръчаха да започна да давам от началтото на февруари сокчета но няма как да стане! Crossing Arms
Сега на 18 ти ще ме пита педи какво ядем и като и кажа само АМ Simple Smile пак ще бучи: Имат нужда та те са на близо 6 месеца..... и т.н. ooooh! не знам какво да правя! ooooh!

# 440
Тони, Съни, Бобче, Hug Hug Hug omm omm omm

Ама каква хубава тема отворих, а Heart Eyes . Свеки вика "минимум 3 години трябват, за да се възстанови организма" , майка ми вика "за к'во ти е второ" Crazy ooooh! . Ама ще видят те като им родя близначета hahaha . А бе, шега да става Mr. Green .

Мойто милото какви колики са го подгонили днес, от 7сутринта. Преди малко спинка уж, ама плаааче Confused .

Ей, исках да кажа много важно: днес ходих при педи и той ми каза да не давам вит. Д с вода или с каквото и да било смесено, направо се капе в устата. А аз му казах, че малкия сутрин се събужда осверипял от глад и много плаче, нищо не виждам какво капя и къде. И той каза да давам след 2 часа, след като е ял Peace

# 441
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да ви кажа, ние също планираме трето, но не в близките 5 години. Ще дам още един шанс на мъжо да си направи момченце  Mr. Green Сега като си имаме две, е време да се помисли в професионална насока, да се пооправиммалко финансово, имот да си купим и тн. Като поотраснат двете кукли и пак ми се прииска бебе, ще действаме  Grinning

Приспах децата исега е моето време. Какво ли да правя  Thinking

# 442
  • Германия
...
Напоследък и ние имаме проблем с кърменето, та да питам консултантите какво да правя. Напоследък бебето не се храни добре, това от поне 10 дена, не отказва гърда, засуква, но суче ефективно 2-3 минути и после само прицоква, просто ей така. Слагам го възможно най-често, но той не ще, захапва, ама просто си държи и ако има повече мляко или го плюе (изпуска го отстрани на устата си) или пуска гърдата. Проблема е, че заради това неядене на мен вече ми намаля млякото и то значително, щом и аз го усещам. Вчера цял ден съм го мерила колко яде, ами почти нищо не яде, на хранене е поемал макс 50гр, а средно по 30гр, след което си спи и си играе и всичко си му е ок. Имам кантар и го меря понякога профилактично, погледнах си записките, мерила съм го преди 11дни и до днес е качил 120гр. Та какво да правя? Вчера извадих помпата и започнах да цедя по-малко след кърмене, ама с помпата едва изцеждам по нещо, ще си взема и чай, ама как да го накарам диването да засуче? Днес бяхме на консултация и споделих с лекарката, нищо му няма на детето, освен секрети в гърлото.
....
Не Съм,
казваш, че това странно държане е от 10на дни, и че лекарката е видяла секрети в гърлото. Мислиш ли, че може да има връзка? Възможно е да го дразнят при сукане и затова да се дърпа така. Понякога в такива случаи помага да се прочисти нослето преди кърмене, за да може бебето да суче спокойно. Опитвала ли си да промениш лекичко позата? Или обстановката, когато отказва да суче? И да го подпомогнеш в сукането с компресия? Би ли имала време и възможност да се видиш с някоя от софийските ЛЛЛ добри феи и да поговорите какво още може да помогне и успокои ситуацията?
 Hug

# 443
  • София
Момичета, от къде да си купя елда? Четох, че е много полезна храна, намерих си и много хубави рецепти, но досега където и да търся- не намирам по магазините? А на по-късен етап ще е полезна и за бебка.

Отговарям ти от името на мъжа ми, че той е маниак на тема здравословни хани  подобни - та има в магазините Фантастико (дано да има такъв при вас) - там имало и печена и зелена Елда, като зелената ставала за покълване, в магазини СВА-Европа - имало печена Елда на диетичните щандове, а в Билла - също печена... Като имай впредвид, че другото име на ЕЛДА-та е ГРЕЧКА  Peace

flufffy, и Мартина правеше така миналата седмица доста дни поред, но накрая мисля че й хванах цаката  hahaha - като започне да пищи и да се дърпа - бум в количката и я бутам напред-назад да подремне 10-15 минутки - и после става като "нова" и си хапва без проблеми  Peace

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 23:54 от marvina

# 444

Оле и моя мъж е от Търгал сити  Laughing

И моя е от там : Grinning Joy Може да си организираме събиране при свекитата  hahaha

# 445
Ох, аз щом родих, веднага бях навита за второ и ако Господ е рекъл и бизнесът върви, може още другата година в началото пак да мътя малко пате  Heart Eyes Цикъл имам от втория месец. Зная, че ако съм се възстановила след секциото, не е необходимо да чакам 2 години.

С малко закъснение да се включа в дебата за тренировките след секцио. Както преди време споделих, аз си тренирам всеки ден - кардио, коремни, ръце, крака и стречинг. Чувствам се отлично, нямам никакви болки и с милото много се "уважаваме", но след раждането ми е доста сухичко  Rolling Eyes Имате ли такъв проблем? Дали ще се оправи?  Tired

ЗА ЗАХРАНВАНЕТО - ще започна слид 6тия месец.

# 446
... с милото много се "уважаваме", но след раждането ми е доста сухичко  Rolling Eyes Имате ли такъв проблем? Дали ще се оправи?  Tired

И аз бях така в началото, но се оправиха нещата. Ползвахме лубрикантче Peace . Сега е още по-хубаво и от преди Blush

# 447
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Не Съм,
казваш, че това странно държане е от 10на дни,
Благодаря за отговора!   bouquet
Това поведение е от поне 10 дни, а секретите са от 2 месеца, не вярвам да е от тях, а и аз чистя нослето редовно преди кърмене. А и не ми изглежда като стачка защото бебето си захапва гърдата и не я пуска, просто я лигави и не суче ефективно. Държи се така сякаш просто не е гладен, а му е кеф да има нещо в устата. Иначе ще ходя на модната среща в неделя, за която съм сигурна, че ни завиждаш, че ще се сдобием с още Шамански одежди, Mr. Green и ако още е така ще питам, пък да видим. Все се надявам да е период и да отмине, а до тогава ще цедя поне мляко да има, пък и да подновя запасите (не, че ги ползваме, той и отказва всичко що не е цица, ама да има).

# 448

Добро утро!

Честити месечинковци! Да са живи, здрави и послушни!

Мами, кажете с какво най-лесно се маха сняг-спрей от прозорци? 'Щото търкането не е оферта Stop

# 449
илка, същото е и изследването за АБКМ, на око, не знам колко е вярна тази диагноза. Диетата е ужасна от 2 месеца и аз съм само на картофи, ориз, няколко зеленчука, ябълки  Rolling Eyes едва издържам без блечни храни и шоколад, но много искам да кърмя поне до 6 месец, та ще трая.

Сусама е алерген по-принцип  Confused, аз не го ям сега.

bubka:), добре дошла в темата  Hug. Много съм доволна от кремчето на Себамед, което ми препоръчва, изчиства й добре пъпчиците, но за съжаление излизат нови  Confused.

Ваксините са ни отложени до второ нареждане.

На нас ни донесоха Вигантол на хапчета от Германия. Момичета, не е ли съмнително как няма Вигантол на капки в Германия, а пък има в Румъния  newsm78, може да има обяснения, но аз да питам?

При нас вечерният плач се завърна Sad, но усещам че не са колики, не иска да си хапе ръцете, слюноотделя много и като й дам пръст направо го пресова, та се чудя дали не са зъби. Пъха в устата си всички играчки и лигавници.

Аз много искам второ момиченце, но след 3-4 години, защото Еви сега ще има нужда от много внимание и игри, а си мисля че с породениете няма да успея да й дам всичко от което има нужда  Heart Eyes.

За морето се глася още юни месец   Nature Sun With Face.

Общи условия

Активация на акаунт