Радост, къде си душко ?
Как стои въпроса с подаването на документи за детски? Моля, мамите минали тази процедура да споделят..
Много благодаря!
За опитването не му давам да опитва но постоянно му давам да мирише, хахаха чак се облизва понякога сякаш знае какво е това пушено филе. Даже понякога както реве като му дам да души някоя храна млъква .

Аз съм пропуснала, но мислиш че се е отбил ли? ти друго нещо освен да суче даваше ли му че да има причина? да не са колики, нещо да го боли коремче?
Аз съм пропуснала, но мислиш че се е отбил ли? ти друго нещо освен да суче даваше ли му че да има причина? да не са колики, нещо да го боли коремче?
Нашите проблеми започнаха още от първия месец с малки проблясъци от време на време. Досега най-често сучеше няколко минутки и тогава започваше рева, но сега вече и това не иска, дори когато е сънен не иска да суче от гърда (като изключим през нощта, тогава си сука). Имахме проблеми преди с шишето и ми беше трудно докато го отуча, но като съвсем не иска да суче от гърда и съм принудена да изцеждам и да му давам от шишето (лъжица и чашка не вършат работа). Шишето ни е специално, уж за кърмещи майки и изисква детето да направи вакуум като при сучене, ама колко е вярно не знам. Храненето със шишето също не е без противоборство, въобще голяма мъка. Аз се опитвам да изцеждам, ама е ясно, че с помпата ми е почти невъзможно да задействам рефлекса на потичането, и не мога да стимулирам така както при сучене. Отделно не ми остават нито време, нито сили за този начин на живот, половин час поне борба за сукане, после 15 минути изпомпване, после половин час борба с бутилката и така е отново време за следващото хранене. Консултантите, вие имате ли някакви идеи какво още мога да направя?

За опитването не му давам да опитва но постоянно му давам да мирише, хахаха чак се облизва понякога сякаш знае какво е това пушено филе. Даже понякога както реве като му дам да души някоя храна млъква .
голяма си скица
И на нашата мома краченцата и ръчичките понякога са студено изпотени,но не мисля че е проблем и ще питам педи др.път.

Инъче се научи нещо да си лапа ръцете и само я дебна да й ги вадя

Ние сме на 3 часа през нощта(понякога и 4), но не ми е проблем, защото така или иначе аз се будя преди малкия, за да цедя.
Препоръчани теми